Arkadaşlar meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim okuldan veli ile birlikte 45 gün izin alabiliyormuyuz ? 45 gün izin ile staja gitmemeyi düşünüyorum bu mümkünmüdür acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Z.E.U.S
Arkadaşlar meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim okuldan veli ile birlikte 45 gün izin alabiliyormuyuz ? 45 gün izin ile staja gitmemeyi düşünüyorum bu mümkünmüdür acaba ?
Bende meslek lisesi öğrencisiyim ama okulla halletmek yerine staj yerinle halletsen daha iyi olur yani işletmeye beni 3 gün izinli sayın maaş falan istemiyorum deyip öğretmeninede söyledikten sonra sıkıntı çıkmaz yok olmaz derlerse o zaman öyle yaparsın 45 günlük iznide okul için kullanırsın ne okula gidersin nede işe ben mesela belediyedeyim bi kağıt doldurup gelemiceğimi söylüyorum babama imzalatıp veriyorum belediyeye izinimden düşmüyo.
Aslında dediğinizi sınıfımdaki bir çok kişi yapıyor fakat işyerime güvenmiyorum o konuda normal eleman gibi kullanıyorlar ve 10 saat çalıştırıyorlar büyük ihtimal naylon staj yapmak istediğimi söylediğimde kovarlar
Gereksiz yere izin alamazsın yani işletmeye göre değişir ama izin vereceklerini sanmam. Ben 3 hafta almıştım staj+okul sınav için mart başında alabilirdin ama şimdi sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme