< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sağlıkcıyım özelde maaşım 28 bin ve mesai izin olarak veriliyor.

-
-
Bence çok. 15bin yeterli. Mesainin izin olarak verilmesi de saçma geldi. Nasibinde kaç saat varsa onu çalışman lazım zaten.
-
😁 habire eleman eksiliyor zaten 2 ay oldu 35 saat fazlam varquote:
Orijinalden alıntı: TEHETBence çok. 15bin yeterli. Mesainin izin olarak verilmesi de saçma geldi. Nasibinde kaç saat varsa onu çalışman lazım zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maşallah maşallah. Allah çalışmayı nasip etmiş, ne güzel.
-
Maaşı da izin olarak neden vermiyorsunusuz de akılları dönsün? Bütün millet şark kurnazı olmuş memlekette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde de mesai izin olarak veriliyordu, artık mesai yok. Maaşım 28 değil neyse ki 🥶
28 çok az bir hastane için. Adamlar darpane gibi para basıyor ve sana üç kuruş maaş veriyor. Neden bu kadar kötü şartlarda çalışmayı kabul ediyorsun
18 sene evvel sağlık satardım;
Altta 0 km Honda Civic,
Limitsiz kredi kartı
Yılda 5 takım elbise,
Mayış yanında 3 ayda bir düzenli yatan pirim, vs..
Ofis dışı çalıştığım için mesai kavramı yoktu, istersem o gün çalışmaz kızlarla home party yapardım.
Her mesarifimi şirket karşıladığından mayışı harcayamaz B likit gon veya dövize atardım.
Gece hayatını ise şirketin düzenli olarak İstanbul’ un lüks bir otelinde tertiplediği toplantılarla geçiştirirdim.
Bir toplantıya internetten kopyasını bulduğum Sevda Demirel ile gitmiştim de arkadaşlar bakakalmıştı…
Up
Evli olsan 50 bin para girerdi eve demek en az
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adamın hayatı film olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşimi çalıştırmamquote:
Orijinalden alıntı: PunisherLord
Evli olsan 50 bin para girerdi eve demek en az
Hocam siz sağlıkçı olarak o kadar sene çalışıp nasıl 28k maaş alıyorsunuz? Ben genç halimle bilgisayar teknikeri olarak 30k alıyorum. Garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IN THE NAME OF KANE -- 31 Mart 2025; 22:32:48 >
Valla hocam çalıştığım yere tecrübeli biri gelecekti, 35 k istedi almadılar adamı :) sektör böyle hemşireler 60 70 mi. Alıyo sanıyorsunız özel sektörü iyi biliyorum, en fazla 30 k alıyolar o yoğunluğa rağmenquote:
Orijinalden alıntı: IN THE NAME OF KANE
Hocam siz sağlıkçı olarak o kadar sene çalışıp nasıl 28k maaş alıyorsunuz? Ben genç halimle bilgisayar teknikeri olarak 30k alıyorum. Garip.
Dayı devlete niye girmeyi düşünmedin?
Denedim olmadı yaşım 40quote:
Orijinalden alıntı: IN THE NAME OF KANE
Dayı devlete niye girmeyi düşünmedin?
Aynı kurumun yaptığı 2 sınavdan (Mülakatta bırakıyorlardı)
Aile baskısı ile farklı dönem alımlarında yine sınava girdik.
Bu defa da eleniyorken ilahi birşey oldu ve sınava girdiğim gruptan beni ayırarak bir sonraki gruba aldılar ve kazandım.
Henüz 6 aylık ve asalet onanmamışken müdürle aramızda bir tartışma yaşandı sürekli rapor çakıp yurt dışına kaçtığım için.
Yine fevri davrandım ve istifa dilekçemi imzaladığım gibi yine yurt dışına stress atmaya kaçtım.
Döndüğümde müdürün istifa dilekçemi işleme almadığını öğrendim ve işe döndüm..
Hocam roman yazmayı düşünür müsünüz?
Hocam yaşınıza göre çok az alıyorsunuz. Ezmek için demiyorum ciddi ciddi para basan yer size kuruş koklatmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X