Şimdi Ara

Sağlıkcıyım özelde maaşım 28 bin ve mesai izin olarak veriliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaptığım meslek baya bi bilgi gerektiriyo, baya bi teknik bi iş yeni bi hastanede işe girdim, mesai para yerine izin olarak veriliyor ve her işi yapıyorsun mesela portable var tek kaset yoğun bakımda 24 saat sürüyor.

Portable ayaklı röntgen gibi düşünün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence çok. 15bin yeterli. Mesainin izin olarak verilmesi de saçma geldi. Nasibinde kaç saat varsa onu çalışman lazım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Bence çok. 15bin yeterli. Mesainin izin olarak verilmesi de saçma geldi. Nasibinde kaç saat varsa onu çalışman lazım zaten.

😁 habire eleman eksiliyor zaten 2 ay oldu 35 saat fazlam var

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Maşallah maşallah. Allah çalışmayı nasip etmiş, ne güzel.

• Maaşı da izin olarak neden vermiyorsunusuz de akılları dönsün? Bütün millet şark kurnazı olmuş memlekette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de mesai izin olarak veriliyordu, artık mesai yok. Maaşım 28 değil neyse ki 🥶

• 28 çok az bir hastane için. Adamlar darpane gibi para basıyor ve sana üç kuruş maaş veriyor. Neden bu kadar kötü şartlarda çalışmayı kabul ediyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 sene evvel sağlık satardım;

Altta 0 km Honda Civic,
    Limitsiz kredi kartı
    Yılda 5 takım elbise,
    Mayış yanında 3 ayda bir düzenli yatan pirim, vs..

Ofis dışı çalıştığım için mesai kavramı yoktu, istersem o gün çalışmaz kızlarla home party yapardım.

Her mesarifimi şirket karşıladığından mayışı harcayamaz B likit gon veya dövize atardım.

Gece hayatını ise şirketin düzenli olarak İstanbul’ un lüks bir otelinde tertiplediği toplantılarla geçiştirirdim.
    Bir toplantıya internetten kopyasını bulduğum Sevda Demirel ile gitmiştim de arkadaşlar bakakalmıştı…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.