Şimdi Ara

MESLEK LİSESİ BECERİ EĞİTİMİ SINAVI YILIN HANGİ ZAMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik elektronik son sınıf öğrencisiyim stajyer olarak çalışıyorum beceri eğitimi sınavı sene sonumu yoksa 1 ve 2. dönemmi yapılıyor ve neler sorulabiliyor yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanali096

Elektrik elektronik son sınıf öğrencisiyim stajyer olarak çalışıyorum beceri eğitimi sınavı sene sonumu yoksa 1 ve 2. dönemmi yapılıyor ve neler sorulabiliyor yardımlarınızı bekliyorum..

2. Dönem karneler verilmeden 1 yada 2 hafta önce yapılıyor. Klasik yada test bir sınav ve devre yaptırmışlardı bize. Herkes geçti. Devreyi yapanda yapamayanda. Hocalarının insafına kalmış birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devre ne devresiydi acaba bi kurulun kararı ile yapılıyor deniyor çok zor deil diyebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanali096

devre ne devresiydi acaba bi kurulun kararı ile yapılıyor deniyor çok zor deil diyebilirmiyiz

Devre ne devresiydi hatırlamıyorum ama kolay bir devreydi. Zaten devreyi yapamayanlar da zamanında ona buna devre yaptıranlardı. Hocalar sadece 1 hafta önceden malzeme listesini vermişlerdi delikli plakete yapmıştık. Devre şemasını sınav başlayınca veriyorlar. Çok korkmana gerek yok beceri sınavından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.