Şimdi Ara

Meslek lisesi terk Acıköğretim e kayıt yaptırabılırmı ? acil arkadaslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben okulu bırakıp acıkogretımden vermeyı dusunuyorum ama soyle bısey duydum meslek lısesınden terk olanlar AÇIKÖĞRETİMe kayıt yaptıramıyomus dogrumudur benım suankı okulum Anadolu ticaret meslek.... lütfen yardımcı olun arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel2934 -- 18 Nisan 2010; 22:25:55 >

• lise mezunu değilsen üniye kayıt olamayacağına göre aöf yede kayıt olamazsın herhalde.
  • aof'u normal üniversite olarak düşün.Hiçbir farkı yok liseyi bitirmen lazım
  • Adam zaten AÖF dememişki. Açıköğretim lisesinden bahsetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel2934

Arkadaslar ben okulu bırakıp acıkogretımden vermeyı dusunuyorum ama soyle bısey duydum meslek lısesınden terk olanlar AÇIKÖĞRETİMe kayıt yaptıramıyomus dogrumudur benım suankı okulum Anadolu ticaret meslek.... lütfen yardımcı olun arkadaslar...

öle bişe banada sölendi hatta salak bi öğretmen söylemişti öle bişe yok kardeşim.. benim bir akradaşım var aynı senin gibiydi şuan muhasebe bölümünde lise 2 de okuyor ve lise 2 terkti..senin meslek lisesi öğrencisiydi

senin dediğin durumu anladığım kadarıyla..

Düz lise için geçerli oda 2'den başlamayıp 1'den başlatılıyor.

He bu arada liseyi okulda bitir ortam bakımından diyorum... açıköğretimden vermek çok zor

• liseyi normal olarak bitiremedinmimi haer harükarda açık öğretim lisesine başvuruyosun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: S Line

Adam zaten AÖF dememişki. Açıköğretim lisesinden bahsetmiş.

ona açıköğretimlisesi diyoruz arkadaş liseden bahsetmiyor direkt üniversiteye girmek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 23 Nisan 2010; 17:51:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakizil

quote:

Orijinalden alıntı: S Line

Adam zaten AÖF dememişki. Açıköğretim lisesinden bahsetmiş.

ona açıköğretimlisesi diyoruz arkadaş liseden bahsetmiyor direkt üniversiteye girmek istiyor

=) evet arkadasın dedıgı gıbı AÖF den bahsetmedim Açıköğretimlisesinden bahsettım =) teşekkürler arkadaslarr... @enesaktaş bir numarasın abi =) hepinizi seviyorum esen kalın abilerimm... :) konu down :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.