Şimdi Ara

Meslek lisesinde staj!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehaba arkadaşlar...Ben hakkari yüksekova teknik ve endüstri meslek lisesinde 11.sınıf bilişim teknolojileri öğrencisiyim.3ay yaz tatilinde staj yapacağım.Belki biliyosunuzdur bu sene yüksekovaya havaalanı açılıyor,ben stajımı havaalınında yapabiliyormuyum.Eğer yapabiliyosam havaalanımı iyi bankamı?(staja bişey öğrenmek için gideceğim.o açıdan düşünürseniz iyi olur) :)
    Şimdiden teşekkür ediyorum

• biz atatürk havaalanına, öğrenci gönderiyoruz. senin alanın içinde pozisyon mutlaka vardır. havaalanı yeni açıldığı için, mezun olduktan sonra işe girme olasılığın var. ingilizcen de iyi ise, mutlaka düşünmelisin.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Alanımda kendimi başarılı görüyorum(web tasarım ve veritabanı).İngilizce neden gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfndky

Alanımda kendimi başarılı görüyorum(web tasarım ve veritabanı).İngilizce neden gerekli?

havacılıkta ingilizce resmi dildir. bu sektörde çalışanların ingilizce bilmesi, tercih sebebidir.(bazı pozisyonlarda şarttır.)
    Peki hocam şimdi gitsem staş başvurusu yapabilirmiyim?(Bu arada sizde meslek lisesinde öğretmenmisiniz?)
  • gidip sorabilirsin.
    Hocam ben bi kaç kişiye sordumda bi sizede soriyim dedim.Şimdi bazıları maaş veriliyor diyor bazıları veriliyor diyor.Sizin varmı bi bilginiz maaş konusunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    3 ay önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    6 ay önce açıldı
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfndky

Hocam ben bi kaç kişiye sordumda bi sizede soriyim dedim.Şimdi bazıları maaş veriliyor diyor bazıları veriliyor diyor.Sizin varmı bi bilginiz maaş konusunda

yazın yapılan stajlar, kısa süreli olduğu için, maaş ödeme zorunluluğu yok. maaş ödemeleri işletmeye kalmış bir şey.
    Çok teşekkür ediyorum hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.