Şimdi Ara

Meslek Lisesine Geciyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende teogdan sinav olan magdurlardanim.meslek lisesine gidicem ama hem kavga ederim hem alisamam hemde uzak olur diye cok korkuyorum hala bi secim yapamadim.secim yapmak bi tarafa kavga edicem diye korkuyorum onerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nie kavga ediyon ya
  • Kavga et-etme fakat sadece kimseye güvenme.
  • Nickine bakacak olursak kavga etme potansiyelin yüksek, ama konu dışında takılıyorsun biraz zararsız olabilirsin burdakiler asosyal çünkü seninki iki arada kalmış en iyisi düz liseye git
  • duz liseler yok, en kotu duz liseden anadolu lisesine donusmus liseleri tercih et. beladan, kizlardan uzak dur sessiz sekilde liseyi bitirmeye bak. tabi cokta sessiz gozukme yoksa ezerler seni. eger normal sekilde calisirsan ilerde kpss sinavina falan girersin ve devlet dairlerinde memur falan olursun bir sekilde gecinip gidersin. haftasonuda tatil olur. ama nick name'inde ki gibi olursan tr deki kekolardan farkin olmaz it gibi sokakta gezmekten baska bir halta yaramazsin, kisacasi akilli ol! aklini aldirtma!
  • meslek lisesine geçme . 4 e geçtim 4 haftadır staj yapıyorum 3 haftam daha kaldı . hayattan soğursun yemin ediyorum ..
  • meslek lisesi her türden insan var esrar kullananıda var baliciside var ilkokuldan beri sigara içenide var
    bitirince özlersin ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kavga etmekten korkma 2 yumruk yemek dünyanin sonu degil

Ha korkma deditsekte ben kralim diye gezme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dediginiz herseyi okudum guzel yorumlariniza tesekkurler ben kavgaci deilim ama ust siniflar comez diye ezerler onlar takilir diye korkuyorum ilkokulda hic olmadi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.