Şimdi Ara

Meslekmi Düzmü ! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler meslek lisesinde okuyorum 1. senemi bitirdim 10. sinifa gecicem. bildiginiz gibi kiz yok ortam sıkıci vakit gecmiyor okula gidesim yok ayrica serseri falan kayniyor. Sizce duz liseye gecsemmi yoksa devam etsemmi. duze gecsem kiz ortam olur falan diyorun okul istegim artar. meslekte kalsam uni yi kazanana kadar bir isim olur acikta kalmam diyorum karar veremedim beyler ne dusunuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esaretinbedeli -- 12 Temmuz 2012; 2:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mi mü ayrı

ikiside değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: esaretinbedeli

Beyler meslek lisesinde okuyorum 1. senemi bitirdim 10. sinifa gecicem. bildiginiz gibi kiz yok ortam sikici vakit gecmiyor okula gidesim yok ayrica serseri falan kayniyor. Sizce duz liseye gecsemmi yoksa devam etsemmi. duze gecsem kiz ortam olur falan diyorun okul istegim artar. meslekte kalsam uni yi kazanana kadar bir isim olur acikta kalmam diyorum karar veremedim beyler ne dusunuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

mi mü ayrı

ikiside değil.

Ben boyle yaziyorum arkadas.

• Meslek lisesine devam etmen en iyisi. Meslek lisesinden düz liseye geçiş gece gündüz çalışmak için gaza gelmiş öğrencilerin tercih edeceği olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

quote:

Beyler meslek lisesinde okuyorum 1. senemi bitirdim 10. sinifa gecicem. bildiginiz gibi kiz yok ortam sikici vakit gecmiyor okula gidesim yok ayrica serseri falan kayniyor. Sizce duz liseye gecsemmi yoksa devam etsemmi. duze gecsem kiz ortam olur falan diyorun okul istegim artar. meslekte kalsam uni yi kazanana kadar bir isim olur acikta kalmam diyorum karar veremedim beyler ne dusunuyorsunuz.

Telefondayim olacak o kadar duzelttim

• Kendini bilirsin eğer 4 yıllık üniye giderim diyorsan düze geç bak giderim diyorsan gidebilirim belki diyorsan dahi geçme aç kalırsın mesleğin iyi yanı o işte nitelikli ara eleman olduğun için iş bulman şansın yükseliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polislik mi, mühendislik mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Meslek lisesine devam etmen en iyisi. Meslek lisesinden düz liseye geçiş gece gündüz çalışmak için gaza gelmiş öğrencilerin tercih edeceği olay.

Haklisin kardesim sonunda duzgun bir cevap tessekkurler duz liseye gectigimde sinava calismicagimi biliyorum acikta kalmaktan korkuyorum ama bir yandan ortam yok

• "Kız ortam olur falan okul isteğim artar"
  • yapmak istediğin meslek nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNrr

yapmak istediğin meslek nedir ?

Yok. gelecegim hakkinda hicbir fikrim yok. hayatim boyunca hic yarina bakmadim hep bugune baktim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oNrr

yapmak istediğin meslek nedir ?

Yok. gelecegim hakkinda hicbir fikrim yok. hayatim boyunca hic yarina bakmadim hep bugune baktim

okullar açılana kadar bulamazsan geçmiş olsun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

mi mü ayrı

ikiside değil.

ikiside derken ''de'' orada bağlaçtır ondan bağlaç olan ''de'' ve ''da'' ayrı yazılır doğrusu 'ikisi de'' olacaktır. Başkalarına artistlik yaparken kendine de bak dostum
  • düze geç hemen
  • Düz liseye geç
  • quote:

Beyler meslek lisesinde okuyorum 1. senemi bitirdim 10. sinifa gecicem. bildiginiz gibi kiz yok ortam sıkıci vakit gecmiyor okula gidesim yok ayrica serseri falan kayniyor. Sizce duz liseye gecsemmi yoksa devam etsemmi. duze gecsem kiz ortam olur falan diyorun okul istegim artar. meslekte kalsam uni yi kazanana kadar bir isim olur acikta kalmam diyorum karar veremedim beyler ne dusunuyorsunuz.

şaka mısın sen ? lise 1 de meslek lisesindeydim ve lise 2 ye geçtiğimde düz liseye gidecem diye kafaya takmıştım hemde kız yoktu ve serseri doluydu sınıf bu yüzden değiştircektim. sonunda düz liseye geçtim ve düz lisede çalışmassan hiç bişeye yaramazsın şuan pişmanım arkadaşım cumhurbaşkanlığında çalışırken ( servis,garson) ben boş boş geziyorum. bence geçme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.