Şimdi Ara

Messenger otamatik açılıyor...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam msn messenger 6.2 , işletim sistemi XP. mailim kayıtlı kaldı silemiyorum. hemde otamatik bağlanıyor.
    bir cozumu varsa lütfen yazın. yoksa interten cafedeki bilgisayarı formatlayacam:)) (adam da beni :)))))
    Teşekkürler...

• Hım cevaba biliyorumm ilkönce şunları dene:
    1.Msn (kullanıcı)ayarlarının girip otamatiği kapatmayı
    2.Msn i silip yeniden kurmayı.
  • OLmadı. Bildiğin nedir?
  • eğer şifren kayıtlıysa jocmanın 1.dediğini yap.ama onun tek yapacağı otomatik bağlanmaz adam sign in deyince bağlanır.

sen gidip messengere yeni bi hesap kaydet sallama bişiy.sonra onu otomatik açmasını sağla.böylece seninkine girmek için şifre de sorar.
  • baslat/denetim masasi/program ekle veya kaldir/MSN Messenger 6.2 ekle kaldir de ve tekrar kur
  • XP kullanıyorsanız; başlat çalıştır'a control userpasswords2 yazıp çalıştırın. Kullanıcı hesapları gelecektir. "Gelişmiş" sekmesine girip "Parolaları Yönet" tıklayın. Daha önce msn messengera girilmiş tüm hesaplar karşınıza gelir. Oradan kaldırmak istediğiniz hesabı kaldırabilirsiniz. Tekrar msnye girdiğinizde şifreyi kaydet seçeneğini işaretlemezsiniz, olur biter...
  • kardeş sakin ol msn yi aç orada araçlar bölümünden seçenekler bölümüde gir üstte genel bölümü var orada otorum açma bölümünden ayarlaya bilirsin
  • Saolun beyler hepinize teşekkür. Özellikle mBayram Teğmenim sana...
  • sonunda! sonunda biri şunun tam çözümünü söyledi.sağolasın mbayram
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.