Şimdi Ara

Mesut Ozil Milli Takımı Bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesut Ozil Milli Takımı Bıraktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre Can, Mesut Özil, İlkay Gündoğan Türk milli takımını seçse şu an Türkiye, Dünya Kupası'nda şampiyonluğa gidiyordu... Ayrıca efsane olacaklardı, pişman olmaları gerek. Özil belki dünya kupasını aldığı için olmaz ama diğerleri olmalı.

Volkan Babacan

Emre Can - Ömer Toprak - Çağlar Söyüncü - Hasan Ali Kaldırım

İlkay Gündoğan - Okay Yokuşlu

Cengiz Ünder - Hakan Çalhanoğlu - Mesut Özil

Cenk Tosun

Şu kadro ortalığı ağlatırdı. Kaleci ve sol bek sırıtıyor sadece.
    Benim anlamadığım Mesut net bir Alman gibi değil, dilimizi biliyor konuşuyor bayramda seyranda ülkemize geliyor vs vs Bu adamın ülke Cumhurbaşkanını ziyaret etmesi kadar doğal bir durum yok. Sakıncası nedir onu anlamadım ?

Bizde Alman kökenli bir milli futbolcu olsa gidip Merkel ile fotoğraf çektirse konuşsa, düşünüyorum sıkıntı yaratır mı diye ? yok yani bir halta etki etmez.

Avrupa her haltta böyle ince oyunlar mesajlar vermeyi seviyor. Bize özel demiyorum, genel olarak böyleler...
  • Doğrusunu yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Can, Mesut Özil, İlkay Gündoğan Türk milli takımını seçse şu an Türkiye, Dünya Kupası'nda şampiyonluğa gidiyordu... Ayrıca efsane olacaklardı, pişman olmaları gerek. Özil belki dünya kupasını aldığı için olmaz ama diğerleri olmalı.

Volkan Babacan

Cenk Tosun

• Almanlarn bu kadar tepki göstermemesi lazımdı. Ben bırakacaklarını sanmıyorum.
  • Bundan sonra ki Alman Türklerine örnek olur onlar da bizim milli takımı seçer umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    bir ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmodov

Almanlarn bu kadar tepki göstermemesi lazımdı. Ben bırakacaklarını sanmıyorum.
    sanki cikip Almanya ya kufur etti.. ne var yani RTE ile fotograf cektirdiyse ? Almanlara D.Kupasi kazandiran oyunculardan biriydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

sanki cikip Almanya ya kufur etti.. ne var yani RTE ile fotograf cektirdiyse ? Almanlara D.Kupasi kazandiran oyunculardan biriydi

Alıntıları Göster
    Almanyayla Türkiye nin arası kötü olduğu için bir miktar tepki gösterebilirler ama gereksiz fazla tepki gösterip ayıp ettiler adamlara. Bu kadar uzatılacak bir konu değildi. İlkay ın arabasına zarar verdiler bir de gerçekten çok büyük ayıp.

• Önceden türkiye almanyaya sallayıp duruyordu onlar karşılık vermiyordu. Sonra almanlar bize benzedi bu iki futbolcu arada kaynadı.
  • Medeni Avrupalılar

• Şu Mesut'un babasının yaptığı açıklamaya bir bakın.

Umurumda olmayan Alman bırakması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Emre Can, Mesut Özil, İlkay Gündoğan Türk milli takımını seçse şu an Türkiye, Dünya Kupası'nda şampiyonluğa gidiyordu... Ayrıca efsane olacaklardı, pişman olmaları gerek. Özil belki dünya kupasını aldığı için olmaz ama diğerleri olmalı.

Volkan Babacan

Cenk Tosun

bu kadroda kac kisi Fransada ilk 11 oynar? Sifir.

bitik mesutla, muzmin sakat ilkayla dunya sampiyonlugu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmodov

Almanyayla Türkiye nin arası kötü olduğu için bir miktar tepki gösterebilirler ama gereksiz fazla tepki gösterip ayıp ettiler adamlara. Bu kadar uzatılacak bir konu değildi. İlkay ın arabasına zarar verdiler bir de gerçekten çok büyük ayıp.

Alıntıları Göster
    hocam Alman federasyon yetkililerinin yaptiklari aciklamalari okudunuz mu? niye tepki gostermisler?

Taraftarlar diyor ki, siz Almansiniz, bir tarafi sectiniz.

tepkiyi gosteren zaten sagcilarmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

bu kadroda kac kisi Fransada ilk 11 oynar? Sifir.

bitik mesutla, muzmin sakat ilkayla dunya sampiyonlugu.

Alıntıları Göster
    Önemli olan takım olabilmek. 2002’de Brezilya bizi yalan kırmızıyla, 2008’de Almanya bizi önemli eksikliklerimiz yüzünden eledi.

Fransa’da Özil direk oynar bu arada. Emre Can da. Ve bu kadro Türkiye formasıyla Fransa’yı rahat eler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 10 Temmuz 2018; 3:37:39 >

• Adamların yarısı türk değilmiş gibi, orayı benimseyemezlermiş gibi baskı yapmak ne kadar medenice

3ünün de almanyayı derhal bırakıp türkiye milli takımına dönmesi lazım, takım 2 gömlek seviye atlar.
    Sorarlarsa no racism len mg dersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 10 Temmuz 2018; 5:30:13 >
  • Madem bu kadar RTE aşığı vatan sevdalisi, baştan TR milli takımını secselerdi, Almanlar hakli

• Benim anlamadığım Mesut net bir Alman gibi değil, dilimizi biliyor konuşuyor bayramda seyranda ülkemize geliyor vs vs Bu adamın ülke Cumhurbaşkanını ziyaret etmesi kadar doğal bir durum yok. Sakıncası nedir onu anlamadım ?

Bizde Alman kökenli bir milli futbolcu olsa gidip Merkel ile fotoğraf çektirse konuşsa, düşünüyorum sıkıntı yaratır mı diye ? yok yani bir halta etki etmez.

Avrupa her haltta böyle ince oyunlar mesajlar vermeyi seviyor. Bize özel demiyorum, genel olarak böyleler...
  • İyi olmuş. Çok sevdiği Alman milli takımını seçmeseydi en baştan o zaman.
  • Sonra ki seçimlerde Sofuoğlu'ya kardeş vekil geliyor sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

hocam Alman federasyon yetkililerinin yaptiklari aciklamalari okudunuz mu? niye tepki gostermisler?

Taraftarlar diyor ki, siz Almansiniz, bir tarafi sectiniz.

tepkiyi gosteren zaten sagcilarmis

Alıntıları Göster
    Adamlar türk kökenli zaten sence siz almansınız deyip eleştirmenleri mantıklı mı milli takımı seçen adamın ırkı da otomatik o ülkeye mi geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmodov -- 10 Temmuz 2018; 11:9:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.