Şimdi Ara

metal dedektörü ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın ismail surek bu gönderiğin devre iniksiyon balans sistem. bu devrenin bobin ayarı adamı felç eder. bi de bu alet demiri hiç algilamıyor. illede ben bu sistem çalışacak bi devre yapmak istiyorum dersen sana hazır bu devreden daha profesyonel, bu sistem çalışan bi devre gönderdim. pcb si falan da var. ben bu devreden pek umutlu değilim. çünki harbi adamı çileden çıkarıyor.

• .

• .

• .

• .

• .

• .

• .

• .

• .

• elbombacı arkadaş 15*20*8 bir metreden algılayan devreyi gönderebilirmisin melter01@mynet.com birde şu siteye bakın bobin sarımları devreye göre verilmiş yapmadım ama yapmayı düşünüyorum chemelec
  • devre bu..

DELTAPULSE:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz. -- 17 Temmuz 2006; 23:55:47 >
  • selam arkadaşlar
    omnitron özellikli makina hakkında bilgisi olan varmı_?
  • omnitron ne demek birazaçarmısın. türkçesi falan varmı ? metal dedektörüyle ilgili galiba.........
  • evet alan tarama anlamında
  • http://tartemizer.tripod.com/cubuk.htm

burda bişiler yazıyor galiba
  • slm herkese.........

arkadaşlar ben xr71 adlı metal dedektör devresinin protelde çizilmiş şeklini alttaki adreste gördüm. fakat ingilizcem olmadığından ordaki arkadaştan çizimi isteyemiyorum. millet ingilizce bildiğinden bişiler yazmış. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler herkese

http://thunting.com/geotech/forums/showthread.php4?t=10999&page=3&pp=10

• quote:

Orjinalden alıntı: melter01

bu devre nasıl yapmaya degermi devre bu sitede chemelec diye ararsanız bulursunuz

chemelec diye arattım karşıma bi sürü şema çıktı. acaba hangisinden bahsediyosun. tam olarak linkini verebilirmisin.
  • bu işle uğraşmak isteyen herkese bbir önerim var
    yapacağınız devrenin
    içinde PİC elemanı bulunsun ve programı iyi olsun
  • bende sırf bu iş için pic öğreniyorum. şöyle lcd falan sürmeyi de öğreneyim yapacam şöyle ii bişiy.

bu arada xr71 metal dedektörünün devre şemasını fırsat buldukça çiziyorum. 3d simülasyonu böyle bişi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.