Şimdi Ara

metal dedektörü ! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KALİTELİ OLARAK MALZEME LİSTESİNİ ATAMADIM İSTEYEN ARKADAŞLARA E MAİL YOLU İLE GÖNDEREBİLİRİM aykurtelektronik@hotmail.com
  • aykurt abi
    aletin fotosunu cekti isen onu da foruma ekleyebilirmisin.
    benzer ayart etme sistemine sahip bfo tarz bi cihaz vaktiyle bizde vardi.
    ama basta tum metallere calisyor daha sonra hangi metal oldugunu anlamak icin onceden calibre edilmis butonlarla metal belirleniyordu.yani faz kaymasi sizdeki gibi anlik metal secimi degilde tum metaller icin cok kanalli olarak belirlenmisti.
    ama bende kinin kafasi LM sigarasi paketi kadar ufakti.
    sizin gordugunuz cihazin kafa yapisi nasil idi.buyuk yuvarlak kafa mi? yoksa ozel bir sekle mi sahipti.
    birde malzeme listesini word de yazip verebilirsen daha anlasilir olacaktir.
    saygilar
  • ELBOBMBACI KARDEŞ O ZAMAN BU CİHAZI BİR HEVES İLE BAŞLADIM VE YAPTIM ŞEMASINIDA ÇIKATCAKTIM BOBİNİ YAPAMAYINCA BÜTÜN ŞEVKİM KAÇTI VE 3 YILDIR BU DEVRE DURUYOR BU SİTEDE BU TÜR BİLGİLERİ GÖRÜNCE BENDE DEDİMKİ NİYE OLMASIN HERKES BU BİLGİYİ PAYLAŞSSIN VE BELKİ BU DEVRE YAPILIR VE HERKESİN İŞİNEDE YARAR YOKSA AŞIRI BİR ŞEKİLDE BİR BİLGİM YOK AMA TAMİR YAPARIM DEVREYİDE YENİDEN YAPARIM BENİM AMACIM HEM KENDİMİ BU ALNADA GELİŞTİRMEK VE HERKESE FAYDALI OLABİLMEK SAYGILAR VE SEVGİLER
  • OKANTEX KARDEŞ KAFASI 20 CM İDİ AMA MALESEF KAFANIN İÇİNİ GÖREMEDİM BUNLARI YAZDIKÇA CİHAZIN SAHİBİNİ AH BİR BULSAM DİYORUM OKADARDA EMEK VERMİŞTİM SEN HER ŞEYİ YAP KAFAYI SÖKTÜRME AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
  • bakk sana dedım kafaya baglı olan paralel dırenc varmı onun degerı kactır onuu soylesen bıseyler soylerız
  • bu arada kafaya kac kablo gidiyor du
    2 ,3,4,5 ?
  • ARKADAŞLAR ELİNİZDE SNİFFER XR6 ŞEMASI OLAN YADA AYNI CİHAZDAN VARMI BANA KABLO BAĞLANTILARI LAZIM
  • Şimdi ben kötü niyetli biri olsam verdiğiniz mail adresinin şifresini değiştirebilirim gönderilmiş şemaları silebilirim. Bu sebeplerden dolayı bu fikir güvenli değil.

Bence şema gönderecek arkadaşlarhttp://www.savefile.com/ upload sitesine gönderecekleri dosyaları upload edip download linkini burada yayınlasınlar. Hem böylece sadece upload yapan kişi dosyayı silebilir hem de link kötü niyetli kişiler tarafından katledilemez.
  • burası bızım ıcın kutsal yer yeterde artar buraya sıgmıyormuzkı oraya gıdelım yaww amaa arkadaslar neee olur calısan seylerun ızınde yogunlasalı m bakın hummerheedda 10cm ancak yakaladı devrede problem yokk bobın 25cm turr 25-25 sorun nedır daha cokk omajlımı sarmak gereklı calıstıran arkadaslar gercekten 40cmı yakaladılarmı cokk dogru yorum yapsınlar 4tane kartt yaptım aynıı
  • merhaba arkadaşlar

sizlerden yardım istiyorum

ben ünv. öğrencisiyim. okulda basit bi dedektüör devresi yaptık ve çalışıyor. hocamız deneyinizle ilgili bilgi toplayın dedi. bize yardımcı olabilirmisiniz???

bu basit devreyi nasıl geliştirebiliriz neler ekleyebiliriz neler yapabiliriz. Biz eğitimci gençlere yardımcı olursanız memnun oluruz..

şimdiden teşekkür ederiz:))

metal dedektörü !

metal dedektörü !

• HERHALDE SNIFFER XR6 YOK ARKAŞDAŞLAR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM RECAAAAAA EDİYORUM
  • Merhaba qölqe.aemen.

Devren frekans kayması mantığında çalışıyor. U1A da referans frekansta bir sinyal üretiliyor. U1B de de bobinin endüktansına bağlı değişken frekansta bir sinyal üretiliyor. Bobine metal yaklaştırıldığında bu frekans artıyor ya da azalıyor. U1C de referans sinyal ile değişken sinyal karşılaştırılıyor. Eğer ikisi arasında bir fark varsa buzzer ötüyor. Devrenin çalışma mantığı budur.

Gönderdiğiniz devre geliştirilecek tipte bir devre değil. Bu güvenlik görevlilerinin üst-baş aramada kullandıkları mini dedektörlerin devresi. Bu devreden performans beklemeyin. Daha fazla derinlik istiyorsanız birazdaha kompleks devrelerle boğuşmalısınız. Forumumuzu incelerseniz bu konuda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • arkadaslar belkı konu dısı amaa kendı yaptıgım otooo ıcın cokk yuksek gucte kararlı vede crossoverı olan bırrr calısmadır ıcınde stereo mosfetlı amplifkator vardır vede smps ılee calısılmıstır cokk guclu olup rmssi 1600watt olan jbllerden 2tane rahat baglayabılırsınız streo bunlar 4ohmm oldugu ıcın ayrı ayrı ıkıı cıkıstan beslemelısın sonucu gormelısınız hoparlor yetmıyor belkıde yanmabılır daha guclusu gerekebılır evet benn buuu calısmayı eskı pıonner kutusu ıcıne yaptım cokk azcıkta olsa estetıkte zedelenme varr amaa kusur sayılmaz evet boylee calısmanın degerı sadece 450ytl pıyasadakı anfılerın ennnn guclulerınden bılee daha kuvvetlıdır daha guclusunu gostereebılene bedava verecegım
  • forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum. yani bu deneye başlayalıdan beri.
    güzel fikirler ve devre şemaları üzerinde tartışıyorsunuz. gerçekten güzel bir uğraş. walla bizde okulda bu deneyle uğraşmaya başlayalıdan beri elektronik devrelere olan merakımız arttı. forumda paylaştığınız bilgiler işimize çok yarayacak.

biz eğitimci gençlere yardımda bulunduğunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

hepinize cümleten kolay gelsin.
  • buda benım devrem calısmayannnnnnnnn D:\www\Local\forum_donanimhaber_com\http\upfiles\buffer\202FF6A1D3E04AB48F658C76AB85DA80.jpgD:\www\Local\forum_donanimhaber_com\http\upfiles\buffer\4AE134362AFD44F58C2ED86BA7B3231F.jpg

metal dedektörü !

metal dedektörü !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmetli_deli -- 20 Nisan 2007; 19:34:59 >
  • calısması 15cmden yakalıyor fakat butun boyle yarım calısan devrelerın kararlı calısan bolumlerını baska bırr karta bırlestırıp ıyıı bısey yapmaya calısacagım
  • SELAM ARKADAŞLAR BU SNIFFER XR6 HANGİ ÜLKENİN ÜRETİMİ BİLEN VARMI BU BANA ACİL LAZIM
  • Kardeş internette araştırdım ama bir bilgiye ulaşamadım malesef.
  • bende bulamadım malesef cokk gızlı çalışılmış galıba amaa dokumanlarını gorsek ıllakıbıseyler buluruz yada boyle olmazssa bılee bırılerı devreyı yakından ıncelemsı gerekır
  • sniffer xr6 yi nerden buldun bilmiyorum ama xr70 .xr77 var.
    uretimini isse PI sistemleri ilk defa yapan kisi yani eric foster yapmis.
    daha sonra delta pulse .surfscanner gibi markalar ile uretime devam etmis.
    sniffer serisinde tek tarfli pcb ye ikinci bir pcb ile yama yapmis.yani iki tane pcb kullanis.sonra cift tarfli pcb tasarimini yapmis onunla devam etmis.
    su an kendisi goldscan serisini uretip satmakta. GS4 ...vs.ayrimli PI sistem diye reklami var.
    illede xr6 yi bulcam diyorsan.onun forumuna gir ve sahsina mail at belki yardimci olur.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.