Şimdi Ara

metal dedektörü ! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yurt dışından yedek parçayı kişilere getirtebilirmiyiz gümrükte 10 entegreden sorun çıkarmı
    dünyada 5 dolara satılan entegreyi 30 euroya getiririz diyorlar. mesela INA103, HMC1021S gibi
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: veronn

elbombaci arkadaşım baktığın için teşekkür ederim ama oralarda geçiş yok diğer arkadaşlarınkine baktım onlarda aynı ahmet abi yardım

sizin boş olarak gördüğünüz yerlerde,plaketin üst yollarıyla , alt yollarını bağlayan geçiş köprüleri olması lazım
  • Delta pulse yi yapan arkadaş bu capasitörler 100 n faradmı ? değilmi bi ona bak
  • arkadaşlar clone pi ve clone pi-m arasındaki farklar nedir. clone pi'yi yapıp çalıştıran arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.bir de clone pi'nin maliyeti ne kadara patlıyor? bu metal dedektörü bitirme tezim olarak hazirlayip hocaya verecem. clone pi ile uğraşan herkesten yardım bekliyorum.. şimdiden çok teşekkürler
  • Tamamlanma aşamasında Delta Pulse pcb kart...Bu kartı foruma yetiştirmek için biraz aceleye geldi bu açıdan işçiliğimide çok beğenmedim ama arkadaşlara bir fikir olabilmesi açısından yayınlıyorum..Yakında adım adım Delta Pulse kartın yapım aşamasının fotolarını vericem.
    ..............................................
    En altta tamamlanmış Delta Pulse Klasik model fotoğraf...arka panelde kulaklık,bobin girişi vs. var....1M2 başlığa uyumlu Delta Pulse.........

Not: Arkadaşlar foruma haftada bir ancak girebiliyorum.Dolayısıyla yazılanları bir hafta geriden takip ediyorum. Bana sorusu olan arkadaşlarada bu yüzden yardımcı olamıyorum. Mümkünse mail adresimden direkt telefonumu isteyin...Birebir görüşelim...

metal dedektörü !

metal dedektörü !

metal dedektörü !

• http://www.oldradiobuilder.com/MDET.html buuu lınktekı calısmayı yaptım 5cmı gecmedı amaa heralde bobınde sorun oldu yınee calısmalarımı surdurecegım delta vede humerhead montajlarım bıttı vede buuu vede onunda sonuclarını bıldırecegım tabıkı deneyıp calıstıran arkadaslarımız varr amaa bende kesın emın olmadan bısey demek ıstemıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmetli_deli -- 16 Nisan 2007; 21:41:01 >
  • HERKESE SELAM ARKADAŞLAR METALL DEDEKTÖRÜ HAKKINDAKİ BİLGİLERİNİZ ÇOK GÜZEL VE SÜPER DEVRELERİ İNCELEDİM BENDE BUNLARDAN BİR TANE YAPMAK İSTİYORUM YALNIZ İSTEDİĞİM SADE VE ETKİLİ OLMASI ÇOK KARIŞIK AYARLI DEVRELER ÇOK SIKICI OLUYOR YAPMASIDA ONA GÖRE UZUN SÜRÜYOR SİZİN TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR UYGUN GÜZEL VE AZ AYARLI TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR DEVRE VARSA SEVİNİRİM VERİRSENİZ

İLERİDE SİZE DEVRE OLARAK KATKIDA BULUNACAĞIM ŞİMDİLİK YAPAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN ÇÜNKÜ YENİYİM NASIL YAPILACAĞINI BİLMİYORUM
  • YAZILARINIZI OKUDUĞUM ZAMAN YAZILARDAN ANLADIĞIM KADARI İLE METAL AYRIMI YAPAN CİHAZ YOK GİBİ ASLINDA ARKADAŞLAR SADECE İSTEDİĞİNİZ METALE ÖTEN CİHAZ VAR BEN KENDİM TAMİR ETTİM ARAYACAK OLDUĞUNUZ METALİ CİHAZA TUTUYORSUNUZ VE VE CİHAZIN METALL AYIRMA DÜĞMESİNDEN AYARLIYORSUNUZ SADECE VE SADECE O METALDEN BAŞKASINA ÖTMÜYOR İLK ETETAPTA İNANMAMIŞTIM TAMİRİNİ YAPTIM ADAM AYARLADI HAYRETLER İÇERİSİNDE KALDIM CİHAZIN İLGİNÇ YANI SADE VE İKİ AYAR VE RESET TUŞUNDAN İBARET OLMASIVE CİHAZI KOMPLE YAPMAYA KARAR VERDİK CİHAZIN ELEKTRONİK DEVRESİSİNİ AYNISINI BİREBİR KOPYALADIM VE YAPTIM VE ARAMA BOBİNİNE İŞ GELDİ ARAMA BOBİNİNİ CİHAZIN SAHİBİ OLAN ARKADAŞ AÇTIRMADI VE ORTALIKTAN YOK OLDU ŞİMDİ CİHAZIN AYNISINDAN ARIYORUM FAKAT BULAMIYORUM ONUNLA İLGİLİ YAPTIĞIM BASKI DEVRELERİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM CİHAZ İNGİLİZ MALI BİR CİHAZDI AMA İSMİNİ BİLMİYORUM

• merhaba arkadaşlar.aykurtelektronik arkadaşım ben clone pı-m'yi yapmanı öneririm, bir triport ayarı var ben birde potansiyometre taktım iki oldu,ama ileride tekrar sabit direnç yapacağım.ayrım var, fakat tek parada 20 santimetre maksimum ,şimdilik.bu devreyi yapan birkaç arkadaş var onlarda pek derinlik yakalayamamış.ben zaman buldukca halen uraşıyorum ve bu devre üzerinde çalışan arkadaşlar olmasını isterim teçrube ve bilgi paylaşımı için.ayrıca çizmiş olduğun İngiliz malı dedektörün devresini foruma koyarsan hem forum devre bakımından daha zengin olur, hemde belki bize faydası olur.herkese başarılar.
  • EVET ARKADAŞIM KESİNLİKLE BU DEDEKTÖRÜN YAPTIĞIM BASKI DEVRESİNİ VERECEĞİM BUNDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN CİHAZ GERÇEKTEN SÜPER ÇALIŞAN BİR CİHAZDI BUKADAR METALL DEDEKTÖRÜ TAMİR ETTİMM ONUN GİBİ SADE VE İYİ ÇALIŞAN CİHAZ GÖRMEDİM
  • EVET DEVRE BU ARKADAŞLAR
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BASKI DEVREYİ YOLLAYAMADIM BİR DENEME YAPTIM OLMADI
  • deneme
  • resmi koyduktan sonra Mesajda resmi görüntüle işaretlersen olur sanırım ben böyle yapıyorum.

•  metal dedektörü !

•  metal dedektörü !
  • BU DVEREYE BAYAĞIDA EMEK VERMİŞTİM BASKI DEVRE BİREBİR ORJİNALİNİN KOPYASIDIR EGER AYNI ŞEKİLDE OLAN BASKI DEVRE BİENLER VARSA DEVRE ÇOK İYİ ÇALIŞAN DEVREDİR
  • aykut kardes senın devren kacc bobınlı söndürme dırencıne bırr bakk bakalım kacc ohmmö degerınde eger ordan cıkarsak ısın ıcınden kesın cıkarız yanıı buuuu söndürme direnci bobıne paraalel olan dırenctır kesın bulunur fakat devreyı burda herkesın gözunun önunde hatasız bırr sekılde baskı devreyı hemen alacagımız sekılde yayınlaman lazım senn rahat oll yapılır amaa tekk bobınlımı cıfty bobınlımı devre bobın kacc cmlıktı capp olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmetli_deli -- 17 Nisan 2007; 21:03:01 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.