Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fark ettiyseniz her oyunda ana karakterimiz aciz duruma düşüyor. ve bu bana o kadar kötü geliyor ki . Liquit döverken öyle fena oldum ki . 3 te de öyle. 2 fazla olmadı ama 1 de de .
  • Benide ekleyin beyler
  • üye nom:97 3 sırayla
  • NoSt3am uzaklaştırıldı ne olcak şimdi
  • oku oku bitmedi hikaye ama sonunda en azından "metal gear" nedir onu öğrendim. sağolun yazı için.

nes'teki ilk mg'den screenshot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 18 Haziran 2008; 16:38:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsampiyonx

NoSt3am uzaklaştırıldı ne olcak şimdi

Ayın 22'sinde geri dönecek şahane biçimde ...
  • NoSt3am ceza almış, plantamax yeni klüp kurmuş, hoş olmamış ufak bir tartışma yüzünden.
    arkadaşlar bence meseleyi halledin, öpüşüp barışın bu konuda hiç olmasın yok yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

NoSt3am ceza almış, plantamax yeni klüp kurmuş, hoş olmamış ufak bir tartışma yüzünden.
    arkadaşlar bence meseleyi halledin, öpüşüp barışın bu konuda hiç olmasın yok yere

Arkadaşlar yeni klüp burası artık. Herkes neden kafasına göre gidip yeni klüp açıyor ki. Buraya yazın işte ne yazacaksanız. Ayrıca arkadaşın uzaklaştırılmış olması konunun güncellenmeyeceği anlamına mı geliyor. Adam 4 gün sonra gelecek işte. Bunları düşünmek yerine topiğe nasıl katkıda bulunulabilir bunu düşünmemiz lazım...

• Diğer açılan club konusu kilitlendi, arkadaşımız 4 gün sonra geri dönücek, yinede bu süre zarfında klübe katılmak isteyenler olursa mesaj bıraksın bu konuya, gerekli değişiklikleri ben yaparım, 4 gün süresince.
  • vay bee mgsye bak en bastan baslamak lazım alsında
    quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

oku oku bitmedi hikaye ama sonunda en azından "metal gear" nedir onu öğrendim. sağolun yazı için.

• quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

vay bee mgsye bak en bastan baslamak lazım alsında
    quote:

oku oku bitmedi hikaye ama sonunda en azından "metal gear" nedir onu öğrendim. sağolun yazı için.

mgs4 de böyle bir sahne var,2-3 dk oynuyoruz hatta mgs4 aynı mekanı 3d görünce adam bi hoş oluyor...

• metal gear (1987 yapimi) emultorle oynuyorum cok zor ya!
  • Arkadaşlar serinin ilk üç oyununu almak istiyorum. PAL PS3'te oynamak için PAL almam gerekiyormuş. PAL versiyonlarını buldum ama serinin ilk oyunu PS1 oyunu olduğu için bu oyunu PS3'te oynayabilirmiyim?
  • Aklımıza takılan sorularu buraya da mı soralım yoksa spoiler kısmına mı?
  • Nayır noynayamazsın PS3 de PS1 oyunu

quote:

Orjinalden alıntı: kratos_35

Arkadaşlar serinin ilk üç oyununu almak istiyorum. PAL PS3'te oynamak için PAL almam gerekiyormuş. PAL versiyonlarını buldum ama serinin ilk oyunu PS1 oyunu olduğu için bu oyunu PS3'te oynayabilirmiyim?
  • Elinde PS2 varsa şanslısın tıpkı benim gibi,

MGS 3 Subsistance disk 2 de eski 2 oyunda var PS2 de takılabilir ilgilenen arkadaşlara duyuyrulur.

quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

vay bee mgsye bak en bastan baslamak lazım alsında
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mgssnake

Aklımıza takılan sorularu buraya da mı soralım yoksa spoiler kısmına mı?

MGS 4 Spoiler'ıysa o kısıma diğer oyunlarla ilgili her türlü şeyi buraya. Çünkü MGS 4'ü henüz oynamayanlar var...
  • Arkadaşlar yarın NoSt3am'in cezası bitiyor malumunuz. Oyunla ilgili olarak konuya eklenecekler;

Hikayeler:

Metal Gear Solid
    Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Bütün karakterlerin hakkında makaleler

The Patriots

The Cobra Unit
    Foxhound Unit
    Dead Cell Unit
    The Beauty And The Beast Unit

Videolar:

GameTrailers Metal Gear Retrospective Part 1-2-3 Türkçe altyazılı

Güncelleme yarın öğlen saatlerinde yapılacaktır bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 21 Haziran 2008; 20:58:25 >
  • aha bu da ilk oyunun nes kapağı

bu da msx2 kapağı

snake baya sarışınmış o zamanlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.