Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın . Bazen neden biz bu yazıları yazdık dediğim bile oluyor . Blacktric'in emekler daha fazla , O yazılarını ekleyip boşa gittiğini görürse tabi ki de üzülür . Msn'de kaç kere başının etini yedim . Lütfen soru sormadan önce uzun yazılarımızı ve ekleyeceğimiz videolarımızı izleyin . Umarım duyarlı arkadaşlarımız bundan sonra okuyup ta sorar . Emin olun Black ve benim MGS hakkında cevaplayamacağımız soru yok .

Saygılar .
  • Eğer makinen 60gb veya 80gb ise hangi bölgeyse örneğin pal , pal olan tüm ps2 ve ps1 oyunlarını orjinal olmak kaydiyle tabiki oyanayabilirsin ancak 40 ve 20 gb lık makinelerde oynayamıyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: kratos_35

Arkadaşlar serinin ilk üç oyununu almak istiyorum. PAL PS3'te oynamak için PAL almam gerekiyormuş. PAL versiyonlarını buldum ama serinin ilk oyunu PS1 oyunu olduğu için bu oyunu PS3'te oynayabilirmiyim?
  • Black gelince haber ver PM'den
  • sindi okudum cok guzel yazi hella sana oyunu oynamadim mgs3 yi ama hikayeyi az cok anladik,

isalah bir gun oynamak nasip olur da sevinirim.

ve simdi anladim snake nin 1 gozu neden kor olduunu.

sevgiler saygilar.
  • Herkes okusa keşke
  • İlk sayfada yapılan paylaşımlara son zamanlarda görmediğimiz türden emek harcanmış, bana göre MGS yi birazcık seven biri dahi ilk sayfayı yalayıp yutmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 24 Haziran 2008; 18:35:04 >
  • Helal olsun çok sağlam bi çalışma olmuş detaylı MGS bilgileri için teşekkür TEBRİKLER
  • Blacktric'te de bu kadar bir yazı daha var . Onlarda Online olduğunda gelecek . teşekkür ederim Sky__walker ve TacTical_TR
  • up
  • up mup vız gelir abi
    ben teşekkür etmişmiydim
    abi yalnız imzaya ekleyemiyorum
    -neden?
    -kaplumbağa deden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 25 Haziran 2008; 12:09:19 >
  • @xsampiyonx
    konunun ilk sayfasını okuyanlar yorum yazar mı lütfen ?
  • çok güzel olmuş elinize sağlık
  • bir şey değil . 3 ' le ilgili eksik bıraktığım bir bölüm var mı ?
    Blacktric sonunda bugün ekleyecek görevlerini

Senaryonun geri kalanları da geliyor .
  • mgs4 de snake yaslanior ve old boss ile tanimlanior.

okadar vido izledim tam hikayeyi anlaymadim.

artik savas robotlarla yapildiini videoda soyliordu ve bir yerde ilgimi cok cekti bir video.

old boss agzina silahi koyuyor icinde ise 1 mermi var.

orda video karanlik oluyor ve ates sesi gelior.

old boss oldu mu devam edior mu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L2-Efsane -- 27 Haziran 2008; 14:14:02 >
  • Fan Clubsa benide üye yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueApple

old boss değil old snake

savaşlar robotlarla yapılmıyor savaş ekonomisi var. ekonomi savaşa dayalı. robotlar da bu ekonominin bir parçası. savaşlar özel askeri firmalar tarafından destekleniyor, askerleri yetiştiriliyor vs. ülkeler de bu firmalara para ödeyerek askeri gücünü alıyor. satranç taşı gibi yani. en sonunda ülkenin yetiştirdiği nationalist askerler değil, bu çocuk yaşta kimsesi olmayan vs tipler savaştırılıyor.

old snake sonda ölmüyor, bunu hideo kojima oyun çıkmadan 1 yıl önce defalarca her yerde söyledi. ama ölmüşten de bir farkı kalmıyor

eyw baba.

isallah birgun mgs3 ve mgs4 yi oynamak imkanimiz olur.

youtube de gozlerim kaldi.

izlemediim video kalmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L2-Efsane -- 28 Haziran 2008; 13:27:09 >

• Arkadaşlar mgs yi online oynamak içn ne yapmak gerekiyor? resmi siteden kayıt yaparken id lerde hata veriyor beceremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: afowos

Arkadaşlar mgs yi online oynamak içn ne yapmak gerekiyor? resmi siteden kayıt yaparken id lerde hata veriyor beceremedim

aynen
  • arkadaşlar beni de eklerseniz sevinirim klübe. oyundaki adım "Berhan"

bu arada bir klan kurdum. ismi Turk . genel bir isim koymayı tercih ettim. çünkü bölünemeyecek kadar azız. klan Pal oyunu olanlarda geçerli, ama yine aynı isimde NTSC için olan klanı bir arkadaşım kurdu.

hangi forumdan olursa olalım, nereye üye olursak olalım, bence bir yerde toplanmalıyız. çünkü bir anda online olabilecek kişilerle belki bir oyun bile çeviremeyiz, çok azız evet. beraber oynarsak, hatta aramızdan kişiler oyun kurarsa lag seviyesi çok iyi olur. çok daha güzel oyun oynayabiliriz. hep beraber klanımızı şekillendirelim oluşturalım. en azından klan sayesinde kim nerede oyun oynuyorsa gidi onun oynadığı haritaya dahil olabiliyoruz.
  • Yazdan dönünce herkesle vs yapmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.