Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar ben oyunu 22 saatlik bir play time sonucunda bitir dim. Şunları söylemek isterim ; Oyun gerçekten oynana bilirlik olsun atmosfer olsun gerçekten sürükleyici bir serüven Kojima ya saygılar sevgiler her zaman böyle oyunlar oynıyamıyoruz kıymetını bılmek lazım ....

ayrıca sizlere bir sorum olacak . Online oynamak istedim ama sanırım KONAMI ID diye bir şey almam gerekiyormus bunun la ılgılı bana yardım cı olabılecek bır arkadas var mı acaba ??
  • konami'nin sitesinden kaydolman gerekiyor
  • güzel olmuş.daha başlarını okuyorum fakat ben 4 ü haftaya oynayacağım ve ocelot un 4 de inanılmaz bir kavga sahnesi var demişsin bu 4.oyun spoiler olmuyormu yoksa mgs4 de böyle birşey yok mu?keşke 4 de geçen kısımları en sona 4 dü oynamayanlar okumasın diye olsa,diğer 1,2,3 de geçenler direk peşpeşe yazsaydın daha iyi olurdu.çünkü baştaki yazılarda kaptırdım kendimi okuyorum sonuna birbaktım (4.oyun spoiler) ya da ben yanlış anlamış olabilirim.fakat 4. oyun için spoiler olabilecek yazıları en sona koyarsan 4.oyunu oynayıp anlamayanlar sadece orayı okurlar.bizde baştan sona aralıksız 1,2,3 konularını güzelce okuruz
  • şimdi hepsini okudum gerçekten güzel olmuş.ilk başlarda spoiler vermiş gibisin ama başka da bir sorun yok.karakterleri güzel tanıtmışsın ve oyuna başlamadan önce çok yararı oldu.bu oyundan aslında güzel film olur.snake in gözü de bo.u bo.una gitmiş nasıl oluyorda eva yı kurtarırken gözüne kurşun gelmiş anlamadım o sahneyi koyabilirmisiniz?bir çifte ajan için gözü gitmiş snake in yazık olmuş.çogü oyunda olduğu gibi bu oyunda da gerçekte olmayacak şeyler varmış.teşekkürler güzel yazı
  • arkadaşlar bu vamp nasıl geçiyoruz öldürüyorum bitirlü bitmiyor yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuk2555

arkadaşlar bu vamp nasıl geçiyoruz öldürüyorum bitirlü bitmiyor yardım lütfen

biraz araştır ya ! Yemin ediyorum 5.000 kere anlattım ya ! OKU EMEĞİMİ OKU !
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

şimdi hepsini okudum gerçekten güzel olmuş.ilk başlarda spoiler vermiş gibisin ama başka da bir sorun yok.karakterleri güzel tanıtmışsın ve oyuna başlamadan önce çok yararı oldu.bu oyundan aslında güzel film olur.snake in gözü de bo.u bo.una gitmiş nasıl oluyorda eva yı kurtarırken gözüne kurşun gelmiş anlamadım o sahneyi koyabilirmisiniz?bir çifte ajan için gözü gitmiş snake in yazık olmuş.çogü oyunda olduğu gibi bu oyunda da gerçekte olmayacak şeyler varmış.teşekkürler güzel yazı

@byzantium O sahneyi bu gece senin için youtube'da arayıp ss'liyeceğim . Blacktric çizildi hikayenin geri kalanı eksik . Ben yazacağım İstanbul'a dönünce . Emin ol o sahne gerçekten de öte . Oyun bu - peeeh - diyemeceğin kadar .
    Birşey değil .
    Ocelotla 4 te kavga ediyoruz , önceki mesajına yanıtım.

• quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

şimdi hepsini okudum gerçekten güzel olmuş.ilk başlarda spoiler vermiş gibisin ama başka da bir sorun yok.karakterleri güzel tanıtmışsın ve oyuna başlamadan önce çok yararı oldu.bu oyundan aslında güzel film olur.snake in gözü de bo.u bo.una gitmiş nasıl oluyorda eva yı kurtarırken gözüne kurşun gelmiş anlamadım o sahneyi koyabilirmisiniz?bir çifte ajan için gözü gitmiş snake in yazık olmuş.çogü oyunda olduğu gibi bu oyunda da gerçekte olmayacak şeyler varmış.teşekkürler güzel yazı

@byzantium O sahneyi bu gece senin için youtube'da arayıp ss'liyeceğim . Blacktric çizildi hikayenin geri kalanı eksik . Ben yazacağım İstanbul'a dönünce . Emin ol o sahne gerçekten de öte . Oyun bu - peeeh - diyemeceğin kadar .
    Birşey değil .
    Ocelotla 4 te kavga ediyoruz , önceki mesajına yanıtım.

tamam sağol.zaten ocelotu sen demeden 2dk önce tanıdım 2 dk sonra da 4. oyunda kavga ettiğimizi bilmem o kadar önemli değil.zaten ocelot her oyunda varmış her oyunda da kavga ettiğimize göre bu oyunda da olması kaçınılmazdı.bu spoiler sayılmaz aslında ama başka önemli bir hikaye varsa oynarken bizi şaşırtacak,gelecek yazılarda yazmazsanız çok sevinirim ss leri koyduğunda bakarım nasıl olduda gözüne isabet etti.gerçi buna inanmazsak fotosentez yapan bitki gibi bir adama veya arılar ısırdığı onları kontrol edebiliyorum gibi bir karaktere nasıl inanalım ama zaten oyunda sürükleyici olanda bu.ben oynamadım ama beni de ekleyebilirmisiniz?bu kadar sevildikten sonra 3. oyun hikayesini de azçok biliyorum ve oyunda tam benim sevdiğim oyun tarzına göre kesin severim.zaten perşembe oynayacağım

• ben o hikayelere 1 - 2 - 4 ü de ekleyeceğim
    senin için oturup izledim ve gözünü kaybetmesi 6.15 le 6.20 arası .
    http://ktunnel.com/index.php/1010110A/200447f5122f5525d4c9a98d569337c8fc44f9f42c60a91db1e1c28dc39fc71ca18b2376df0388e515558 tıkla izle .
  • hocam youtube giriyorum sen video adını söyle linkten giremedim.
  • http://www.youtube.com/watch?v=FlpWsFNttlU
    iyi seyirler . bence tüm videoyu izle
  • Vay be fan club buraya taşınmış eski günler aklıma geldi hayırlı olsun
  • elimden geleni yapacağım Pliskin
    daha yazacağım 10'larca yazı var
    Baktım o klüp çöktü , istek üzerine açtım
  • bu arada Octacon , Efruz geri dönmeyecek mi ? Bir bilgin var mı ???
    Sizin 3 nüz kadar güzel ekibim yok kendi başıma elimden geleni yapacağım
    Hatta ekibim yok
    Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 7 Temmuz 2008; 17:43:03 >
  • 1. sayfayi okudum cok guzel bir yazi olmus tebrikler

o listeye benide eklersen sevinirim
  • ekledim .
    1'i bugün yazdım ama lanet olası elektrikler gitti ve 10 sayfalık yazım uçtu .
    Yeniden yazıyorum
  • quote:

ekledim .
    Yeniden yazıyorum

o olayi bilgisayardan anlayanlar geri getirbiliyor diye biliyorum uzman biri varsa sor derim 10 sayfa durup tekrara yazmak olum olur heralde
  • quote:

ekledim .
    Yeniden yazıyorum

Yazarken, arada sırada Metin belgesine kopyala yazıyı.. Kopyalanabilir medyalara at :)
  • bu kadar iyi bi oyun mu bu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.