Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drejtc

bu kadar iyi bi oyun mu bu

kesinlikle harika bir oyun hele hikayesi bitiriyor zaten almadiysan bence almalisin
  • Efsanevi Metal Gear Solid serisiyle kendinden söz ettiren ünlü yapımcı Hideo Kojima, bir Japon gazetesinin kendisiyle yaptığı röportajda Favori 5 oyununu sıraladı.

Kojima'nın unutamadığı 5 oyun

• Super Mario Bros. (Seri)
  • Portopia Renzoku Satsujin Jiken
  • Xevious
  • Outer World (Out of This World diye de biliniyor)
  • Metal Gear Solid ()

http://www.psxextreme.com/ps3-news/3345.html

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 6 Temmuz 2008; 17:56:09 >
  • ingilizce bilmeyenler için hikaye sadece vakit kaybıdır oyna diyecek bişeyim yok
  • @drejtc yok canım ! sen amaçsız oyna o zaman !
    yazıyorum ya sorun yok
  • bence vakit kaybı olacak bir oyun değil.
    @nost3am,ben video yu izledim.ve düşündüğüm durumdan farklıymış ocelot düşerken ateş ediyormuş.benim düşüncemde en fazla ayağında vurulur demiştim ama video da gayet normal bir durummuş.ocelot da hafif kıl biriymiş.
  • "NoSt3am" Kardeş süper olmuş.Hatta mükemmel. En kısa zamanda mgs4 hikayesininde eklenmesini dört gözle bekliyorum. Ancak bir kaç isteğim var;
    Rica etsem başlıkları kırmızı , alt yazıları farklı bir renkte yazarmısın. Bu sadece bir öneri yani demek istediğim biras daha düzenli olursa daha iyi olur, bence.

Ayrıca listeyi benide eklersen sevinirim. ( Bu arada PSN' ye MGS Database eklenmiş. bütün MGS konusu verilmiş ingilizce olarak. Belki haberin yoktur diye söyledim. Ordanda yararlanabilirsin. Kolay gelsin. )
  • Söyledin çektim .
    İngilizcem süper olmasına rağmen konuşmalarda kopukluk , senaryoda kopmalar olmasın diye Türkçe kendim yazmayı düşünüyorum .
    Teşekkür ederim . Editlerken dediğini yaparım

@byzantium
    Kesinlikle inandırıcı .
    Ceza alabilirim ama Ocelot tam bir şerefsizdir . MGS 2'de yaptıklarını Pliskine atışı , 1 deki telefon konuşması , 3 te kaçmaları , 3 te dayak yedikten sonra arkadan bıçak çekmesi (her ne kadar temiz bir dayak yese de sonra =) Metal Gear planlarını satması ....
    Tam bir şerefsizdir . Zaten bir double agenttır . Şerefi ortada !

• 4. oyunu bitirir bitirmez yazıyı okudum....yazı mükemmel olmuş...hikayeyi şimdi çok daha iyi anlıyorum...
    emeği geçenlerin ellerine sağlık....
  • senaryodan gidiyorum 1 ide ekledim
    3-1 oldu
    2-4 ü yazacağım yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

senaryodan gidiyorum 1 ide ekledim
    3-1 oldu
    2-4 ü yazacağım yakında

hocam videolardaki ingilizce kısımları türkçeye çevrilinirmi?bu arkadaşlara (ingilizcesi kısıtlı olan yada olmayan)çok güzel bir kolaylık sağlamazmı?metin gibide olabilir.
  • beyler yazıyı da bilmedıgım bazı yerlerde okudum .. benıde ekleyın
  • quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

hocam videolardaki ingilizce kısımları türkçeye çevrilinirmi?bu arkadaşlara (ingilizcesi kısıtlı olan yada olmayan)çok güzel bir kolaylık sağlamazmı?metin gibide olabilir.

Anlamadım ama o'nu blacktric yapıcaktı çizildi

@AnD_OnE
    Nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

Anlamadım ama o'nu blacktric yapıcaktı çizildi

@AnD_OnE
    Nasıl ?

arkadas alt yazi istior.
  • İşte tamam anladım . Blacktric biliyordu ama platamax yüzünden bu foruma geri dönmeyeceğine yemin etti . Ben bilmiyorum
  • Benide üye yaparsan sevinirim

Daha önce bu kadar sağlam bir seneryosu olan oyun görmemiştim. Şu an MGS3 snake eaterı oynuyorum. Hayatımda ilk defa 8 saat boyunca aralıksız oyun oynadım

Snake eaterda kontrol ettiğimiz snake hangisi? Yaşlı olan mı yoksa onun klonumu?

Bu arada The Endi bulana kadar içim dışıma çıktı tek sıkımlık canı kaldı o sırada sniper tüfeği buldum
  • Benide ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satelit

Benide üye yaparsan sevinirim

Daha önce bu kadar sağlam bir seneryosu olan oyun görmemiştim. Şu an MGS3 snake eaterı oynuyorum. Hayatımda ilk defa 8 saat boyunca aralıksız oyun oynadım

Snake eaterda kontrol ettiğimiz snake hangisi? Yaşlı olan mı yoksa onun klonumu?

Bu arada The Endi bulana kadar içim dışıma çıktı tek sıkımlık canı kaldı o sırada sniper tüfeği buldum

Hiç biri . O klon değil aksine klonların babası .

• Bir sorum var. Snake Eaterda The Furye kadar geldim o bossuda öldürdüm. PS2 yi bir kapattım taaa Snakein eva ile ilk buluştuğu yerden oyun başladı. Bu oyun nerede saveliyorki? Her açtığımda saatlerce aynı bölümleri oynamak zorundamıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satelit

Bir sorum var. Snake Eaterda The Furye kadar geldim o bossuda öldürdüm. PS2 yi bir kapattım taaa Snakein eva ile ilk buluştuğu yerden oyun başladı. Bu oyun nerede saveliyorki? Her açtığımda saatlerce aynı bölümleri oynamak zorundamıyım?

Memory Kartin yok mu?
  • Var. 8MB. Boş yeride var. Ama uyuz alet savelememiş işte. Şimdi işin güzün yoksa git gene the end moruğunu bulmakla uğraş Ne yapıcam hep böylemi olacak?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.