Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSX2 kapağı fake ötesi yalnız. O sağ alttaki Konami logosu toplasan 5 yıldır kullanımda ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

Arkadaşlar yarın NoSt3am'in cezası bitiyor malumunuz. Oyunla ilgili olarak konuya eklenecekler;

Hikayeler:

Metal Gear Solid
    Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Bütün karakterlerin hakkında makaleler

The Patriots

The Cobra Unit
    Foxhound Unit
    Dead Cell Unit
    The Beauty And The Beast Unit

Videolar:

GameTrailers Metal Gear Retrospective Part 1-2-3 Türkçe altyazılı

Güncelleme yarın öğlen saatlerinde yapılacaktır bilginize...

Merakla bekliyoruz.

• Geri muhteşem döndüm beyler . Blacktric'le konuşayım , videoları ekleyelim , yazıları kronojik sıraya dizelim geliyoruz Sabahtan beri Black'le konuşamadım . Gün içinde muhteşem bir çalışmayla karşınızda olacağız .

• Fontu 8 olan 8 sayfalık bir yazı benden Black'tende yaklaşık o kadar bir yazı gelecek , resimler , videolar , haberler cabası . gametrailers'tan çevirdiği 3 oyunun senaryosu bilmeyenlerin çok işine yarayacak . Burada ona çok teşekkür ediyorum 4 gün boyunca yaptığımız ve daha önceki çabalarımız için . Lütfen yazılarımızı copy paste edip kendinizin adını yazmayınız emeğe saygı istiyoruz .

(yazıları koymadık daha ama )
  • bugün Blacktric'le online rastlaşamadığımdan iptal oldu yarına kaldı beyler. iyi geceler
  • Karakter yazıları , Karater bağıntıları , MGS 3 , Cobra Unit eklenmiştir .
  • ilk sayfada mesajda çok fazla ALINTI bulundu gösterimi engellendi diyor. Listede görünmüyor. Edit: düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 23 Haziran 2008; 10:26:07 >
  • O kadar yazı tutmadı mı ? Yazık mı ettim o kadar yazıma ?
  • 2001 � Metal Gear Solid II: Sons of Liberty

2003 � Metal Gear Solid II: Substance

bu iki oyunda fark ney youtube de baktim oyun ayni.?

ben subsistance yi bitirdim ama song of liberty oyunum yok.

bide bende fun kulube katilacam.

sevgiler saygilar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L2-Efsane

2001 � Metal Gear Solid II: Sons of Liberty

sevgiler saygilar.

İkisi de aynı oyun ancak Substance'da ek olarak VR Missions kısmı ile önemli bir ekstra sayılabilecek Snake Tales isimli mini görevler var. Bunun dışında ana senaryo tamamiyle aynı. Bu arada payıma düşen Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty, Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots yazılarını geciktirdim (kendi hayvanlığımdan çok afedersiniz). Bu yüzden herkesten özür diliyorum. Yazıları yarın burada bulabileceksiniz. Videoları da yarına DH Video'ya yüklemeye çalışacağım. Herkesten tekrar tekrar özür dilerim. Ayrıca NoSt3am bu mesajımı görürsen MSN'e aban hemen ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: L2-Efsane

2001 � Metal Gear Solid II: Sons of Liberty

sevgiler saygilar.

İkisi de aynı oyun ancak Substance'da ek olarak VR Missions kısmı ile önemli bir ekstra sayılabilecek Snake Tales isimli mini görevler var. Bunun dışında ana senaryo tamamiyle aynı. Bu arada payıma düşen Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty, Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots yazılarını geciktirdim (kendi hayvanlığımdan çok afedersiniz). Bu yüzden herkesten özür diliyorum. Yazıları yarın burada bulabileceksiniz. Videoları da yarına DH Video'ya yüklemeye çalışacağım. Herkesten tekrar tekrar özür dilerim. Ayrıca NoSt3am bu mesajımı görürsen MSN'e aban hemen ...

Lanet Olası Mönitörüm Bozuldu , Ben de Mönitör Şimdi Buldum . Bu Saatten İtibaren Online'ım Blacktric Girdiğin An Yakalarım

• Benmi yanlış hatırlıyorum....?

Solid Snake' in kullandığı bandana, The Boss' un bandanası Boss dan Big Boss almıştı MGS 3 köprüde ve 2 oyunda ise Solid, Big Boss' u öldürdüğünü sandığı MSX ve Nintendo için çıkan oyunda Big Boss' dan alıyordu bandanayı....?

Yani Solid Snake' in başında ki bandana aslında The Boss' a ait bandana değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Benmi yanlış hatırlıyorum....?

Solid Snake' in kullandığı bandana, The Boss' un bandanası Boss dan Big Boss almıştı MGS 3 köprüde ve 2 oyunda ise Solid, Big Boss' u öldürdüğünü sandığı MSX ve Nintendo için çıkan oyunda Big Boss' dan alıyordu bandanayı....?

Yani Solid Snake' in başında ki bandana aslında The Boss' a ait bandana değilmi?

Kesinlikle öyle . The Boss'tan aldığı bandanayı Big Boss Solid'e verdi .
  • bende ps olmadii icin mg3 ve mg4 oynayamiorum,

ama mg2 bitince raiden snake olduunu sanior vidoda tam o sirada snake arkasindan cikior konusuyolar oyun bitior.

mgs3 nasil baslior?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L2-Efsane -- 24 Haziran 2008; 12:13:04 >
  • MGS3 farklı bir hikayeyi konu alıyor. ARkadaşlar bu konu başındaki hikayede anlatılıyor hepsi.
  • İlk sayfayı okuyan mı var ya ?
    Emeklerime üzüldüm . Adam gelip soruyor , İlk sayfaya baksanıza !
  • Napcağımı bilmiyorum son sayfaya mı koysam ?
  • sky__walker o gülüşten korkuyorum
    yönetici hesabın bitsin o zaman o gülüşten at ama korkutma
  • Yok hayır, yaşadığınız sorunu forumda kendi yaşadığım sorunlara benzettim hoşuma gitti, bende üstte ana konu olmasına, her sorulanı cevaplamama rağmen inatla orda cevabı olan şeylerin konuları açılıyor, burdada aynısı olmuş, ilk sayfada deli gibi bilgi var, hala bu sayfada soru soruluyor

Neyse, böyle durumlarda soruya cevap vermek yerine ilk sayfaya yönlendirin kullanıcıları, araştırsınlar azıcık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.