Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet topic için kalktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

evet topic için kalktım

iyimiş be.ps3 almak için noktayı koydu mgs4 benim için.oyun gelsin oynayayım benide ekleriniz artık.gta4 den daha çok bekliyorum.
  • Konun son hali çok güzel. Karakterler bölümüne ufakta olsa resim ekleyelim bence. Bilmeyenler olabilir
  • NoSt3am benide ekleyin ama ark lar bu kadar seviyoruz bu oyunu neden halen klanımızı kuramadık ?
    günde 18 saat oynadığını yazan oyunu bitiripte spoiler yapanlar nerede ? klan isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 18 Haziran 2008; 9:48:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Konun son hali çok güzel. Karakterler bölümüne ufakta olsa resim ekleyelim bence. Bilmeyenler olabilir

sağol . şimdi onunla uğraşmaya başladım . oyunda geçen tüm karakterleri ve resimlerini ekliyorum .
    4 tane post silinmesini istiyorum ama ne admin ilgileniyor ne de platamax .
  • Ben ikinci konsolum olarak bir ps3 aldım daha önce PS 'in exclusive lernden sadece GT ile ilgileniyordum ancak bu kadar yazı okuduktan sonra MGS4'ün tadına bakmak gerek dedim . Ancaaak gördüğüm kadarıyla bu oyun herhangi bir oyundan baya bir önde ve detaylı gibi gözükmekte Bir geçmişi var yukarıdaki yazıları okumadım spoiler olabileceği için o yüzden direk soruyorum. MGS4'ü oynamadan önce ne yapmam gerekir? diğer oyunları bir şekilde bulup oynasam mı?
  • 3. oyunu 1. oyunu 2. oyunu kronojik sırayla oynaman gerekir (yazdıgım sıra)

blacktric ve ben dışında kimse bir bilgi eklemezse sevinirim . malum silemiyorum . MHos ekledim .
  • benide eklermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

NoSt3am benide ekleyin ama ark lar bu kadar seviyoruz bu oyunu neden halen klanımızı kuramadık ?
    günde 18 saat oynadığını yazan oyunu bitiripte spoiler yapanlar nerede ? klan isteriz

sakin ol hallederiz . hele şu sayfayı halledeyim , PSN'e parasını ödeyeyim banım kalksın onuda hallederiz ! burası bizim yönetimimizde olduğu sürece sorun yok
  • Benide ekleyin
  • Benide ekeyin arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

3. oyunu 1. oyunu 2. oyunu kronojik sırayla oynaman gerekir (yazdıgım sıra)

blacktric ve ben dışında kimse bir bilgi eklemezse sevinirim . malum silemiyorum . MHos ekledim .

bu oyunları ps3 40gb da oynayabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helaxes -- 18 Haziran 2008; 10:52:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

geceden beri uğraşıyorsun kardeşim kolay gelsin . Senin işi topic başına alıcağım

21 inde büyük süprizlerim , harika imzalarım kullanıma girecek . bekleyin .
  • benide ekle kardeşim
  • Sevgili Arkadaşlar,

Öncelikle şunu söyleyeyim ki, bir kişinin konuyu açmış olması, o kişiyi konunun başkanı, konunun sahibi yada konunun yetkilisi yapmaz, bu kişi istediği mesajı sildirip istediği mesajı kaldırtamaz konuyu açtığı için.

Forumda onca tartışma gördüm ama son zamanların en gereksizi bu olsa gerek, çocuk gibi bir mesajı kimin yazacağı yüzünden konu zıvanadan çıktı.

Hele ki konunun buradan çıkıp forumun seviyesine, mesaj yazanların yaşına, forumdaki insanlara hakarete varan lafların söylendiği bir yere dönüşmesi akıl alır gibi değil.

Yukarıdaki mesajı ilk @plantamax yazdığı için konuya bunun silinmesi, değiştirilmesi, kendi rızası olduğu durumlar hariç kesinlikle söz konusu değil, herkes her istediği paylaşımı (kurallara uymak kaydı ile) yapmakta serbesttir. Bu konuyu artık lütfen devam ettirmeyin, mevcut olan konu içeriğinden Fan Club'a devam ediniz.

İyi Forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sorun değil . yeter ki o muabbet ve başka gereksiz mesaj olmasın . 4 gün sonra görüşürüz . PM'ine bakarsan sevinirim sky__Walker
  • Benide eklersen sevinirim,bide imazayı nasıl ekleyecem?
  • imza 21 inde geliyor . şuan istiyorsan ana topicin linki duruyor . oradan eklersen sevinirim . zaten yenisi gelecek ama
  • hayatımda ilk defa böyle birşey mgs4 sayesinde başıma geldi

grafikler müthiş,oyunda esprilerde var iyi tamam hoşta oynanış o kadar berbatki

hayatımda grafikleri süper olan ve en berbat oynanabilirliğe sahip olan oyun METAL GEAR SOLİD 4 .....

ben ne umutlarla bekledim hiçbişey etmezmiş reklamlar....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.