Şimdi Ara

Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yama Hazırlığı Başladı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
7
Favori
10.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam oyun steamde indirime girmiş satın aldım bekliyorum şuan yama ne durumda acaba ?
  • Yama ne durumda?
  • Yamayı hala bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Yamayı hala bekliyoruz..
    Yamayı ömür kantar çeviriyor şu anda ve bitmesi yıl sonunu bulur muhtemelen.Ama genel olarak paylaşmayabilir bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Yamayı ömür kantar çeviriyor şu anda ve bitmesi yıl sonunu bulur muhtemelen.Ama genel olarak paylaşmayabilir bilginize.

Alıntıları Göster
    Paylaşmayacağını söyledi.
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Şu forum köşelerinde ismim kullanılmasın lütfen. Böyle bir proje duyurusunda bulunmadım. Yapıyor olsam da bu benim özelimde yürütülen bir çalışma, zira imzam da kendi özelimdir. Kimseye karşı yükümlülüğüm yok.

Yamaya sahip olmak isteyenler varsa bu projenin bedelini öğrensinler, kendi imkânlarıyla veya sponsorlar aracılığıyla karşılasınlar ya da Konami'ye çalışmayı resmî olarak ekletsinler. Bunu yayımlamamın başka bir yolu veya mümkünatı yok. Olmadı kolları sıvayıp kendileri yapsınlar ya da maharet sahiplerine çöp translate versiyon hazırlatsınlar. Hatırlı ve gayretli arkadaşların ricası üzerine çevirilerine katkı sağlıyor, form veya font gibi ek içerikler hazırlıyorum, ancak söz verdiğim üzere artık kendi çalışmalarımı açık linkle paylaşmıyorum.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Şu forum köşelerinde ismim kullanılmasın lütfen. Böyle bir proje duyurusunda bulunmadım. Yapıyor olsam da bu benim özelimde yürütülen bir çalışma, zira imzam da kendi özelimdir. Kimseye karşı yükümlülüğüm yok.

Yamaya sahip olmak isteyenler varsa bu projenin bedelini öğrensinler, kendi imkânlarıyla veya sponsorlar aracılığıyla karşılasınlar ya da Konami'ye çalışmayı resmî olarak ekletsinler. Bunu yayımlamamın başka bir yolu veya mümkünatı yok. Olmadı kolları sıvayıp kendileri yapsınlar ya da maharet sahiplerine çöp translate versiyon hazırlatsınlar. Hatırlı ve gayretli arkadaşların ricası üzerine çevirilerine katkı sağlıyor, form veya font gibi ek içerikler hazırlıyorum, ancak söz verdiğim üzere artık kendi çalışmalarımı açık linkle paylaşmıyorum.

Saygılarımla...
    Böyle bir oyunun çevirisinin yapıldığını bilmek ve elde edememek. Bir kaç DENYO yüzünden alamıyoruz.

Arkadaş olalım mı :ASDA:SDASD

• Eğer bağışlı yayınlarsan alan ilk kişilerden biride ben olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DERANCIL

Eğer bağışlı yayınlarsan alan ilk kişilerden biride ben olurum
    Gelmeyecek bağışlı olarak da. Arkadaş olmamız lazım :ASDASD:ASD
  • Ne oldu yama
  • Şu (KarapathiaN) arkadaşın ağzından konuşayım; yok ulan size yama mama hak etmiyorsunuz adam değilsiniz alırsınız nokta noktayı
  • Yeniden omur kanter diye biri cevirmis oyunu galiba oyunda bitmis cevirisi yani ama nolduysa yayimlamadi sorun tam olarak ne arkadasa ne oldu hangi sorundan dolayi yamayi yayimlamadan vazgecti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MASTER_CLASS

Yeniden omur kanter diye biri cevirmis oyunu galiba oyunda bitmis cevirisi yani ama nolduysa yayimlamadi sorun tam olarak ne arkadasa ne oldu hangi sorundan dolayi yamayi yayimlamadan vazgecti
    Arkadaşlar yeni operasyonumuz alt yazıları omur kantarcıdan almak. Asla alarm çaldırmadan kimseye zarar vermeden hızlı bir şekilde snake gibi gidip omur un bulunduğu üsden emanetleri (alt yazı dosyalarını) alacak ajanlar aranıyor.
  • quote:

Saygılarımla...
    Kardeş öncelikle çeviri kafana esip de yapmadın doğrumu o kadar oyun varken ben bu oyunu çeviriyim demedin bi hedefin var onun için çevirdin u-crew başladı daha sonra devr ettimi saattimi bilemiyorum her neyse sende zahmetle yaptın güzel duyurusunu yaptın yapıyorum diye ve baas kotasi altinda yayimliyicam dedin doğrumu bilmiyorum bura kadar güzel baas kotasi koy kota dolsun yamayi free olarak paylaş neden gizli saklıyorsun bir kaç hadsiz bir seyleri söyledi diye yayimlamaktan vaz geçtiysen ayip oluyor böyle

• quote:

Saygılarımla...
    Kardeş öncelikle çeviri kafana esip de yapmadın doğrumu o kadar oyun varken ben bu oyunu çeviriyim demedin bi hedefin var onun için çevirdin u-crew başladı daha sonra devr ettimi saattimi bilemiyorum her neyse sende zahmetle yaptın güzel duyurusunu yaptın yapıyorum diye ve baas kotasi altinda yayimliyicam dedin doğrumu bilmiyorum bura kadar güzel baas kotasi koy kota dolsun yamayi free olarak paylaş neden gizli saklıyorsun bir kaç hadsiz bir seyleri söyledi diye yayimlamaktan vaz geçtiysen ayip oluyor böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: MASTER_CLASS

Alıntıları Göster
    Arkadaşımızın forumda sadece 5 mesajı olan bir kullanıcıyı dikkate alacağını hiç düşünmüyorum.

• JAX kullanıcısına yanıt
    sizinde yorumlarinizi dikkate almiyor merak etme ayni terazideyiz
  • son durum ne çıktı mı tr yama
  • Çıkıcağını sanmıyorum artık
  • Zaten her kes basit oyunların peşinden koşuyor zoru yapan yok anca kolay oyunlar hiç bir ekip metal gear pp oyunun tr yamasını bitirmedi yapan bıraktı yapan bıraktı yapan vardı dediler küstümü ne yayınlamadı bunlar üzücü bir tr yama yapıyorsun her kes faydalansın böyle düşünmek gerekiyor kendin yap kendin oynarsan onun yapmanın amacı ne gerizekali gibi olur bu oyunun tool falan birisinde varsa grup kuralım bu oyunu türkçe yapalım el birliyile bu oyun türkçe olmayı sonuna kadar hakk ediyordur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.