Şimdi Ara

Metalgear Rising Revengeance Kasma Sorunu [Çözüldü]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oyunu uzun uğraşlar sonucu indirdim yükledim ve sonunda oynayabiliyorum. Fakat şöyle bir problem var ki bütün grafik ayarlarını en düşüğe aldığımda bile kasıyor oyun. Bilgisayarımın özellikleri

Lenovo z500
    i7 3632QM
    6GB Ram
    GT 740 M ekran kartı

Yani bu bilgisayarın oyun kasması çok dokunuyor bana . Über bir sistem değil fakat alalı 6 7 ay oldu ve oyun oynatmamaya başlıyor. Bir çözüm lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalecgos00 -- 3 Şubat 2014; 21:41:38 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalecgos00

Merhaba arkadaslar oyunu uzun uğraşlar sonucu indirdim yükledim ve sonunda oynayabiliyorum. Fakat şöyle bir problem var ki bütün grafik ayarlarını en düşüğe aldığımda bile kasıyor oyun. Bilgisayarımın özellikleri

Lenovo z500
    i7 3632QM
    6GB Ram
    GT 740 M ekran kartı

Yani bu bilgisayarın oyun kasması çok dokunuyor bana . Über bir sistem değil fakat alalı 6 7 ay oldu ve oyun oynatmamaya başlıyor. Bir çözüm lütfen

oyun kasmıyor oyun 24 fps kilitli olduğundan sana kasıyor gözüküyor.

az beklersen yardımcı olaıym.

http://steamcommunity.com/app/235460/discussions/0/630802344702757872/

burdaki fix programını indir rardan çıkar çalıştır.sonra oyuna gir kasma gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 3 Şubat 2014; 21:27:23 >

• Valla cok sevinirim usta . Beklemedeyim

• quote:

Valla cok sevinirim usta . Beklemedeyim

rardan çıkar dedim gibi zaten başkada birşeye gerek yok sonra oyuna gir tammdır.

başlığıda kasma sorunu diye değiştir istersen.sorun çözüdüysede yine başlığa çözüldü yaz bilmeyen varsa burdan yararlanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 3 Şubat 2014; 21:30:23 >
  • Oha, adamlar hack and slash yapmış.. Kojima, kötü sözler sarf etmek istemiyorum hakkında..
  • Hemen deniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Oha, adamlar hack and slash yapmış.. Kojima, kötü sözler sarf etmek istemiyorum hakkında..

ninja gaiden gibi olmuş ama çok eksiği var oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

rardan çıkar dedim gibi zaten başkada birşeye gerek yok sonra oyuna gir tammdır.

başlığıda kasma sorunu diye değiştir istersen.sorun çözüdüysede yine başlığa çözüldü yaz bilmeyen varsa burdan yararlanabilirler.

Windows 8 bu bilgisayarı korudu uyarısı alıyorum usta.

Edit: Hallettim programı açtım. Anladığım kadarıyla oyuna her girişimde açıcam bu programı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalecgos00 -- 3 Şubat 2014; 21:36:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Edit: Hallettim programı açtım. Anladığım kadarıyla oyuna her girişimde açıcam bu programı ?

aynen hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen hocam.

Çok teşekkürler hocam. Hallettim düzeldi gayet iyi oynatıyor. Konu kilitlenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.