Şimdi Ara

METALLİCA nedir??? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
13.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel Metal grubudur ancak en iyisi asla değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

Metallica'nın bir tane sevdiğim şarkısı var o da the unforgiven(ilk versiyon). Diğer şarkılarını defalarca dinlediğim halde beğenmedim. Ya bende bir problem var ya da the unforgiven tarzlarının dışında birşey.

sende problem yok, ortamda problem var, müzik dinlemekten yoksun adamlar bile metallica'yı bilir ve müzik dinleyen adamları rock metal tarzı müzikler dinler sanar, hayır herkesin ilk dinlediği yabancı grup metallica olcak diye bişey yok, kimileri cazla büyüyecek, kimileri klasik müzikle büyüyecek, kimileri blues'la büyüyecek, kimileri soul ile büyüyecek (büyümeli), benim sıkıntım bazı insanların müzik deyince distortion anlaması, gitar çalıyorsan rock soundlu olcak illa, caz gitarist olamıyosun yani, bi de şöyle bi tayfa var ki hiç haz etmiyorum, tv'yi açıyor mtv'de dream tv'de kim varsa onun için müzik o, bi adam klip çekmemişse asla ulaşamıyor ona, he ulaşmak da istemiyor, araştırmıyor, müzik dinlemek istemiyor belki de, belki de klip izlemek istiyor,müzik diyince ticari müzik geliyor aklına sadece, yani heralde soul dinleyen türkiye'de 3 kişi fln var (müzik, rock veya ticari müzik demek değil ben sadece insanlara bunu anlatmak istiyorum)
    NOT:@ x_tol bilmiyorum niye senden alıntı yaptım ama sitemim senle alakalı değil, aksine seni destekliyorum, alternatif bul abi, farklı şeyler dinle, tek bi türe bağlı kalma(yın), sahildeki kumlar kadar farklı müzik türleri var

• Metallica olmasa özenti liselileri nasıl metal müziğe alıştıracaktık
  • msnde öylesine takılırken gelen mailin 5 ay önce mesaj yazdığım topicten gelmesi tuhaf
  • Bir metallica konusunda tartışma çıkmasın dişimi kırcam arkadaş

Metallica nın bu kadar ünlü olması ve özentilerin metallicayla başlamasının sebebi kesinlikle ismi. Şöyle ki bizim genç arkadaşlar yada henüz metal hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar metallica yı müzik türü sanıyorlar ve araştırmaya metallica dan başlıyorlar bazı şarkıları dinlemeye başlıyorlar sonra metalci olmuş oluyorlar

Ben hiç damage inc disposable heroes trapped under ice motorbreath dyers eve dinleyen özenti görmedim onlar unforgiven mama said nem takılıyorlar Kimse kimseye b.k atarak yücelmez ancak acizliğini göstermiş olur. Grupları karşılaştırmak yerine sevmeye çalışın elbet beğenebileceğiniz şarkı çıkar ama tabiiki beğenmek zorunda değilsiniz. Metallica ya en iyi demiyorum ama metallica thrash metalin öncülerindendir kolay kolay silip atamayız. Load ve Reload da tarz değişikliği yaptılar iyi şarkılar yokmu var ama tarz değişikliğinden ötürü ve dikkat çekmek isteyen özentiler yüzünden metallicadan nefret edilmesine anlam veremiyorum o kadar

Edit: Eksik yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 15 Şubat 2011; 22:24:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Bir metallica konusunda tartışma çıkmasın dişimi kırcam arkadaş

Metallica nın bu kadar ünlü olmasının sebebi kesinlikle ismi. Şöyle ki bizim genç arkadaşlar yada henüz metal hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar metallica yı müzik türü sanıyorlar ve araştırmaya metallica dan başlıyorlar bazı şarkıları dinlemeye başlıyorlar sonra metalci olmuş oluyorlar

Ben hiç damage inc disposable heroes trapped under ice motorbreath dinleyen özenti görmedim onlar unforgiven mama said nem takılıyorlar

Aman dinlemesinler, kulaklarına yazık küçücük sabinin ne işi var metalle.
    Ya da dinlesinler özenti level-up

• Şu şarkı ve bu versiyonu bile yeter benim sevmem için duyar duymaz hüzünleniyorum
  • Felsefedir! Sorgulamaktır!...
  • Larsın metallica ismini bulmasıyla ilgili bir yazı vardı internette bileniniz varmı ?
  • Metallica insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Larsın metallica ismini bulmasıyla ilgili bir yazı vardı internette bileniniz varmı ?

Kısaca çalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Bir metallica konusunda tartışma çıkmasın dişimi kırcam arkadaş

Metallica nın bu kadar ünlü olması ve özentilerin metallicayla başlamasının sebebi kesinlikle ismi. Şöyle ki bizim genç arkadaşlar yada henüz metal hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar metallica yı müzik türü sanıyorlar ve araştırmaya metallica dan başlıyorlar bazı şarkıları dinlemeye başlıyorlar sonra metalci olmuş oluyorlar

Ben hiç damage inc disposable heroes trapped under ice motorbreath dyers eve dinleyen özenti görmedim onlar unforgiven mama said nem takılıyorlar Kimse kimseye b.k atarak yücelmez ancak acizliğini göstermiş olur. Grupları karşılaştırmak yerine sevmeye çalışın elbet beğenebileceğiniz şarkı çıkar ama tabiiki beğenmek zorunda değilsiniz. Metallica ya en iyi demiyorum ama metallica thrash metalin öncülerindendir kolay kolay silip atamayız. Load ve Reload da tarz değişikliği yaptılar iyi şarkılar yokmu var ama tarz değişikliğinden ötürü ve dikkat çekmek isteyen özentiler yüzünden metallicadan nefret edilmesine anlam veremiyorum o kadar

Edit: Eksik yazmışım

a evet benim de şöyle bir anım var
    konuşurken mahallede çocuklarla konu geldi müziğe, sonra da hayko cepkin'e
    işte ne tür müzik yapıyor derken biri "hayko rockçı" dedi
    sonra başka biri "yok olum adam METALLICACI" dedi, ben koptum yerlerdeyim, bi de adam bana bakıyor "e ne var, öyle işte" diyor

• Severiz kendisini, ama Black Albümden sonra 3-4 tane güzel parça var , o yüzden en iyi sayılamaz
  • metal müzik iğrenç birşey black metal death metal fln bunlar müzik değil böğürtü amaaaaaaaaa

Metallica bambaşka birşey inanılmaz 4 müzisyenin dahilik derecesinde icra ettiği şey bana göre

metallicanın nothing else matters in solosu ise gelmiş geçmiş en iyi en duygulu solo bana göre ha bide master of puppets te şarkının ortalarındaki geçiş müziği :)
  • Metallica müziğe alışma evresidir kısaca Daha sonra bırakır gerçek gruplara geçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Metallica müziğe alışma evresidir kısaca Daha sonra bırakır gerçek gruplara geçersiniz.

Iron Maiden fan alert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.I.W.A.L.Y -- 21 Şubat 2011; 17:39:40 >
  • Madem sordun söyleyelim Metallica nedir, Metallica aşktır, tutkudur, Sonisphere' in son gününe bilet alıp sadece Metallica konserine girmektir, James Hetfield'ın sesi gitarı, Kirk(Dave) ve Rob(Cliff ve Jason) ın gitarları, Lars' ın drumıdır, Fade to Blacktir, The Call of Ktuludur, To Live is to Diedır, Master of Puppetstır, Oriondur, Mama Saiddir, Nothing else Mattersdır, motorbreathtir, all nightmare longdur ve daha sayamayacağım birçok güzel şeydir Metallica fakat en önemlisi Metallica bir bütündür. Anlayacağın Metallica' ya "Yea bozdu onlar çok eh ehe" diyerek kısaca b*k atmak size hiçbir Coolluk katmıyor eğer James gerçekten sahne arkasından başka gitarist kullansa, Kirk iyi gitarist(Virtüoz demedim.) olmasa veya Lars iyi bir drummer olmasa(Aslında Lars o kadar iyi sayılmaz çünkü Live kayıtlarda doğaçlama yaparken dahil müzikle bazen uyuşmayan noktalar olabiliyor.) bu adamlar 30 senedir bu piyasada kalamazdı veya çoktan dağılmış olurlardı.

• Pazar akşamları banyo yapmaktır.
  • Metallica EFSANEDİR.keşke jason gitmeseydi.O zaman daha iyi olabilirlerdi ama yinede kendi tarzlarını kurup yücelten bir grup.Gerçekten efsane.Ritimler,akorlar,şarkıları dinlerken sözlerini at sadece ritimi,gitar sesini dinleyesim geliyor bazen.Olağanüstü gerçekten.Arkadaşlar birde sorum olcak.Metallica'nın 1997 cunning stunts konserinde jason'ın giydiği tshirt süper.Nerden bulabilirim bir fikriniz var mı?Konserle ilgili biraz video izlerseniz tshirt ü daha iyi görürsünüz.

Ayrıca metallica bir albüm kapağına sperm ve kanı karıştırtıp bunu hayranlarıyla buluşturmasıdır.

• heryerde var o t-shirtten.
    istanbulda isen rahat bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 28 Şubat 2011; 19:39:05 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.