Şimdi Ara

METALLİCA nedir???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
13.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence metallica olmasaydı hayatımın bir anlamı olmazdı o kadar çok beğeniyorum onları

Peki sizce nedir METALLİCA????

• quote:

Orjinalden alıntı: sinansiemens

berbatlıktan ileri gelmeyen bir şeydir

ben hayatım boyunca her türlü müziği dinledim ama classic müzikin üzerine bi şey bulamadım
    onsuz yapamıyorum ve düşüncelerimide sınırlamıyor onu dinlerken hep asil seyler düşünüyorum
    adilikleri düşündügümde ise bu muzige karşı utanıyorum her kes ölür ama bakıyorumda çogunuz yaşlanmadan ölüyorsunuz

buradaki yaşlanma bedenen degil de beyinendir sizde biraz yaşlanmayı yani düşünmeyi deneseniz

sadece bir şey söyleyeceğim hayatında kaç defa metallica dinledin be hocam? metallcia hakkında ne kadar bilgin varda bu tabiri kullanabiliyorsun? bilgili ve entellektüel bir insan imajı çizmek istemişsin ama yaptığın yorum tamamen ters alaka.

metallica 2000 yılında michael kamen yönetiminde ki sanfransico senfoni orkestrasi ile birlikte s&m (senfoni and metallica) adlı albümü çıkarttı.ayrıca grubun pek çok şarkısı klasik müziğin vaz geçilmez enstrümanlarından olan chello(çello) vasıtası ile bu enstrümanın virtüözleri olan apocalyptica grubu tarafından coverlanmıştır.yine ayrıca grup elelmanları (özellikle de ölen bass gitaristi clifford lee burton) koyu bir johann sebastian bach hayranıdırlar.

gelelim ''metallica nedir?'' sorusuna...

MetallicA benim için vazgeçilmezdir. hayatımın her anına yakıştırdığım bir şarkıları mutlaka vardır.

kimsenin onları sevmek gibi bir zorunluluğu elbette yok ama müzik tutkunuyum diyen birinin en azından saygı duyması gereken bir grup diye düşünüyorum.iyi ki lars adisi o gazeteye ilan vermiş ve iyi ki james baba o gün o gazeteyi alıp ilanlar bölümüne bakmış.

forever MetallicA...

son olarak onların başladığı ile bitirelim;

METAL UP YOUR ASS...

• herkesin zevki kendine göre güzeldir ...
    kendine göre güzeldir, çirkindir iyi veya kötü olarak yorumlayıp eleştirebilir...
    ama her zevkede saygı duymalıdır...

bide arkadaşın bazı yazdığı şeylere anlam veremedim bunun nedeni ise kendini klasik müzik dinlediği için zeki ve düşünebilen birisi olarak görüyo gerçekten çok komik zekanın dinlenen müzikle falan alakası olsaydı...
    hem sanki metal dinleyenler düşünemiyo falan çok komik ne diyim
    son olarak o eleştiri sınırlarını aşan arkadaş umarım yazdıklarını düşünmeden yazmıştır
  • Metallica, basit bir trash grubu idi.Şimdi ise daha da basit bir nu-metal grubudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

herkesin zevki kendine göre güzeldir ...
    kendine göre güzeldir, çirkindir iyi veya kötü olarak yorumlayıp eleştirebilir...
    ama her zevkede saygı duymalıdır...

bide arkadaşın bazı yazdığı şeylere anlam veremedim bunun nedeni ise kendini klasik müzik dinlediği için zeki ve düşünebilen birisi olarak görüyo gerçekten çok komik zekanın dinlenen müzikle falan alakası olsaydı...
    hem sanki metal dinleyenler düşünemiyo falan çok komik ne diyim
    son olarak o eleştiri sınırlarını aşan arkadaş umarım yazdıklarını düşünmeden yazmıştır

hocam ben olayın sanırım şimdi farkına varıyorum bu arkadaşımız @sinansiemens sanırım MetallicA yı bir müzik türü zannetmektedir.şaka yapmıyorum çok ciddiyim öyle gördüğü çok belli.

@Empyrium bilgine, metallica hiçbir zaman nu-metal bir albüm yapmamıştır ve o tarz bir grup olmamıştır.tamam sevmiyorsunuz da bari kavramları doğru kullanın.

• 90 yıllarda tarzını değiştirdiği için tepki vermek olabilirde basit bir thrash grubuda ne demek thrash zamanlarında hangi albümü basittti? ben onu anlamadım

bakınızhttp://sourtimes.org/show.asp?t=karizma+yapmak+icin+metallica+ya+bok+atmak
  • Trash zamanlarında gayet iyilerdi. Eski albumlerinede saygım sonsuz. Ama şu anda saygı duymadığım bir grup halini aldılar. Benim için Manga dan farksızlar. Sadece ticari kaygı taşıyan album yaptıkları için. Hala sevenlerine ve dinleyenlerede saygım sonsuz. Bu sadece benim fikrim. Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gitar çalan var mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir kaç parçasının dışındakilerle ilgilenmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

Metallica, basit bir trash grubu idi.Şimdi ise daha da basit bir nu-metal grubudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 8 Temmuz 2006; 2:01:12 >

• quote:

Metallica, basit bir trash grubu idi.Şimdi ise daha da basit bir nu-metal grubudur.

• quote:

sen müzik eleştirmenimi sanıyosun kendini.sen metal müziği milyonlarca insana sevdirmiş, metal müziği sevmeyen insanlara bile bu müziği kabul ettirmiş, 10 larca klasik olmuş şarkıya imza atmış, milyonlarca insana konser vermiş, 100 lerce ödül sahibi, müzikte devrim yaratabilecek herşeyi yapmış bir grubu bu kadar küçük görebiliyorsan BU SENİN KÜÇÜKLÜĞÜNDÜR.

Metallica demek metal müziğin %50 si demektir.O bir efsanedir.Onun yaptıkları devrim niteliğindedir.Albümleri bugün bile binlerce satar.Şarkıları hala hit şarkı kategorisinde televizyonda radyoda rockbarlarda konserlerde çalınır.SEN BUNLARI KÜÇÜK GÖREBİLECEK BİR İNSANSAN SANA BEN NE DİYİM.

sen git manga, duman hatta system of a down hatta ve hatta serdar ortaç dinle.

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

sen müzik eleştirmenimi sanıyosun kendini.sen metal müziği milyonlarca insana sevdirmiş, metal müziği sevmeyen insanlara bile bu müziği kabul ettirmiş, 10 larca klasik olmuş şarkıya imza atmış, milyonlarca insana konser vermiş, 100 lerce ödül sahibi, müzikte devrim yaratabilecek herşeyi yapmış bir grubu bu kadar küçük görebiliyorsan BU SENİN KÜÇÜKLÜĞÜNDÜR.

Metallica demek metal müziğin %50 si demektir.O bir efsanedir.Onun yaptıkları devrim niteliğindedir.Albümleri bugün bile binlerce satar.Şarkıları hala hit şarkı kategorisinde televizyonda radyoda rockbarlarda konserlerde çalınır.SEN BUNLARI KÜÇÜK GÖREBİLECEK BİR İNSANSAN SANA BEN NE DİYİM.

ısrarla ve inatla imza atmak istiyorum.hiç olmadı barnak basarım muhteşemsin hocam.

bir arkadaşımızda ticari kaygı güderek albüm yaptıkalrını söylemiş.kişisel fikirlere sonuna kadar saygı duyuyorum ama aklıma takıldı.banka da ki parasının hesabını daha black albüm sonrasında unutan.kargo uçaklarına,devasa bir ekipmana sahip olan, grup üyeleriinn kişisel olarak inanılmaz gayrımenkullere sahip olduğu bir metallica neden ticari kaygı güderek albüm yapsın ki? amaç belli kendini yenilemek ve başka tadları aramak.

• Ya gerçekten hayret edioyorum metal i 1 senedir falan dinliyorum yani çok fazla bişi bilmiyorum ama daha metallica kötüdür diyeni de ilk defa duydum!!! Ayrıca bana metali sevdiren de metallica dır...
  • Metallica , İron maiden la beraber dünyanın en ii metal gurubudur.
  • sayın arkadaşlar.kabul edin etmeyin ama metalika dünyanın en insancıl grubudur(yani insanlara en yakın anlamında)forumda det,tıreş,pavır,dum yada ne bilim gotik-her ne boksa-türevlerden fan olmuş olan kişilerin yorumlarını gördüm.e madem bu kadar renkli türevlerden dinliyicler bu soruya cevap arıyor daha nie birbirinizi kırıyosunuzki metalika için.aha işte adamlar her kesin nabzına göre şerbet vermeyi bilmişler.metalika müzik fabrikası diyebiliriz.84te tıreş yaptılar,87de progresif dark,90larda dum ve klasik anlayış,2000lerde senfonik rock.agbi kim bööle bi yelpaze çizip herkese hitap etmeyi başardıki.en alakasız insan bile metalci birini aşşaalamak istediinde dil sürçmesi ve/veya cehaletle karışık ne diyo:
    eeeyy metalik dinliyo metalikacı lan bu,tenekeci..demiyomu.
    hacılar metalikayı sakın yabana atmayın.yeryüzünde herkesin ruhundan içeriye en az bir kere sızabilen tek gruptur.e bende wiking-black fanıyım.e nooldu şimdi.hergün en az bi kere bi metalika parçası öyle veya böyle dinliyom.yok saydıklarımıza önce 1 kez olsun hak verip ööle yargılıyalım derim.ortaçağda deiliz zira.saygılar.allaha emanet olun

• empyrium bana kalırsa bu forumdan efendi gibi uzaklaş.sanırım saygıya hoşgörüye ihtiyacı olanlar kendi aralarında sensiz çok daha iyi anlaşacaklardır.katılıyomusunuz arkadaşlar
  • muhteşem üçlü; ride the lightning, master of puppets ve ...and justice for all.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 25 Kasım 2014; 23:55:43 >
  • insanın kendine yakışanı giymesidir.. BU ne ya metallica nedir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: killemall

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

ısrarla ve inatla imza atmak istiyorum.hiç olmadı barnak basarım muhteşemsin hocam.

bir arkadaşımızda ticari kaygı güderek albüm yaptıkalrını söylemiş.kişisel fikirlere sonuna kadar saygı duyuyorum ama aklıma takıldı.banka da ki parasının hesabını daha black albüm sonrasında unutan.kargo uçaklarına,devasa bir ekipmana sahip olan, grup üyeleriinn kişisel olarak inanılmaz gayrımenkullere sahip olduğu bir metallica neden ticari kaygı güderek albüm yapsın ki? amaç belli kendini yenilemek ve başka tadları aramak.

çok güldürdün beni.ben sadece kişisel görüşümü belirttim.
    istersen imzama tıklayabilirsin,sana sanat dersi verebilirim.
    yaşam alanını kısıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 8 Temmuz 2006; 20:54:38 >

• Metallica'ya basit thrash metal grubu diyen arkadaşa helal olsun diyorum başka da bir şey diyemiyorum...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.