Şimdi Ara

METALLİCA nedir??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
13.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son yıllarda iyice saçmalayan bir grup...metallica benim için load a kadar olan bölümdür...load dan once metallica vardı benim için...kişisel görüş tabi.load dan sonra ise sıradan bir rock grubundan farkı yok benim için..ha performansları iyi olabilir ona bir sözüm yok..ama tarz meselesi hele hele son bir umutla stanger i dinledim ya hayal kırıklıgına ugradım..harbiden saçmalamışlar

birde bana göre Iron Maiden gibi tanrının insanlığa bir hediyesi varken metallica ikinci planda kalır!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venom_sk

metalika (ewt yannış yazıyorum) her metal/rock olayı gibi kafa miken bişeydir bi tek rap dinler rap yaparım

gereksız muzık dınleyene cevap vermeye bıle gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

gereksız muzık dınleyene cevap vermeye bıle gerek yok

hocam sen ne yaptın ya. bırak konuşsunlar. farkımız ortaya çıksın.

rica ediyorum bu tür adamların attığı mesajlara cevap vermeyin arkadaşlar. bundan sonra eminim bir mesaj daha atar bu. lütfen kimse cevap vermesin.
  • Metallica evrendir Son albümleri hoşuma gitmesede bu gruba büyük saygı duyuyorum. 80 lerdeki albümlerini hala dinlerim. Metallica yı sevmeyenlere birşey demem fakat bazı mesajlarda gördüğüm sırf çamur atmak için lekelemeye çalışmışlar
  • Iron Maidendan sonra en iyisi diyebilirim..ama diyemeyebilirm de XD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venom_sk

metalika (ewt yannış yazıyorum) her metal/rock olayı gibi kafa miken bişeydir bi tek rap dinler rap yaparım

alaa alaa malaa ben cezaaa yeaaaaaaaaaaahhhhh
  • zamanında david mustaine ve grubunu aşağılıyan şimdi ise megadeth alt grubu bile olamıyacak bir grup...

ama çoluk cocuk lar ilgileniyor metallica ile şimd i artık...

lars ve james in para için birbirleriyle nasıl kamera önünde kavga ettıklerını bilmiyen yoktur herhal..

gene para için napster a dava açan babam değildi

mtv nin hip hop dayatmasına , metallica yı kullanarak bakın metal ciler sizde unutmadık.. alın size moruk james in jason newcastle nın terk ettiği dopack lars ın metallica sı... ki mtv ödüllerinde tabi sonunda jenerik yazısında şarkı söyliyen bir grubu destekşiyorsanız buyrun.. 90 ların başına kadarmış o efsane...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

zamanında david mustaine ve grubunu aşağılıyan şimdi ise megadeth alt grubu bile olamıyacak bir grup...

ama çoluk cocuk lar ilgileniyor metallica ile şimd i artık...

lars ve james in para için birbirleriyle nasıl kamera önünde kavga ettıklerını bilmiyen yoktur herhal..

gene para için napster a dava açan babam değildi

mtv nin hip hop dayatmasına , metallica yı kullanarak bakın metal ciler sizde unutmadık.. alın size moruk james in jason newcastle nın terk ettiği dopack lars ın metallica sı... ki mtv ödüllerinde tabi sonunda jenerik yazısında şarkı söyliyen bir grubu destekşiyorsanız buyrun.. 90 ların başına kadarmış o efsane...

bitmediniz gitti be.

ama bu kadar da olmaz ki her bilgisize ayar vermek zorunda mıyım?

david mustaine kim arkadaşım? daha adamın adını bilmiyorsun gelip burda konuşuyorsun.

james ve lars ne zaman para için kavga etmiş kameraların önünde? salla dur bakalım.

napster a para için mi dava açtılar? bilmeden ne konuşuyorsun. bu adamların paraya mı ihtiyacı var? adamlar master of puppets albümü ile odalar dolusu para kazandı.(1986) 8 stüdyo albümü ile 100 milyonu geçkin satış rakamına ulaştı onlqrın çok mu umrunda napster dan kimin ne indirdiği? kimsenin yüreğinin yetmediğini yaptılar suç oldu öyle mi? bugün türkiye de tüm sanatcılar tbmm ye kadar yürüyor gasp edilen hakları için para için yapmış olmuyorlar, ama dünya devi metallica para için yapmış oluyor öyle mi? kimmiş çoluk çocuk bakalım?

ayrıca jason newcastle kim? ya neden bilmediğin isimleri kullanıyorsun ve sonucunda rezil oluyorsun. sen jason ın metallica yı terk ettiğini mi zannediyorsun? sepetlendiğinden haberin yok değil mi? mtv de judas priest in, iron maiden ın klipleri dönmedi değil mi hiç?

sen some kind of monster ı izledin mi? metallica nın son belgeselidir kendisi. peki dave mustaine in (sana göre david mustaine olan) adamın orda çıkıp '' 2 numara olmayı hiçbir zaman hazmedemedim'' dediğini bilmiyor musun?

ayrıca bak bakalım dave mustaine göre kim daha üstünmüş?

sayfa açılınca aşağıya doğru in 9. sırada dave mustaine i ve listesini göreceksin. 6 ve 7 numaralara bak bakalım.

http://www.mtv.com/bands/m/metal/greatest_metal_bands/071406/index14.jhtml

ayrıca sen eminim jason newsted in( sana göre jason newcastle olan) metalllica ya geri dönmek için araya bir çok kişiyi soktuğunu ama james hetfield ın ''bilemiyorum şahen jason ın geri dönmesi beni pek heyecanlandırmıyor' dediğini de bilmiyorsun değil mi? (bknz. skom)

yeter artık ya sırf entel görünebilmek için sataşmayın şu gruba. eminim ömrünüzde sadece nothing else matters ı, the unforgiven ı dinlemişsinizdir gelip burda ahkam kesiyorsunuz. sorsan korn ile linkin park ile headbang yapan adamlardır bunlar. kardeşim sevmiyorsanız sevmeyin sizi kimse zorlamıyor ama üç kuruşluk bilginizle entel görünme ayağına laf atmayın şu gruba artık ya. biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız susun.

• Eskiden çok kaliteli baba bir trash metal / heavy metal grubuydu.

Şimdi Nu-Metal'cilerle birlikte olacak kadar düştü.

Ama saygı duyarım. Metal müziğin ata gruplarından biridir. Eskidir. Eski şarkılarını dinlerim MSN konuşma penceresi arkaplanım Metallica wallpaperıdır hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 18 Ağustos 2006; 17:46:50 >

• Oha!! Demin bi ark edi ki Metallica gençliinde harbi metalci olduunu göstermek için kamyona civciv doldurup üzerine atlıomuş!! lütfn acil cevap verin dooru mu yanlış mı keklenmiş miyim vs vs.. lafı bile hoş diil : (
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archkael

Oha!! Demin bi ark edi ki Metallica gençliinde harbi metalci olduunu göstermek için kamyona civciv doldurup üzerine atlıomuş!! lütfn acil cevap verin dooru mu yanlış mı keklenmiş miyim vs vs.. lafı bile hoş diil : (

yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

metallica asla böyle bir şey yapmadı. son derece insan bir gruptur metallica. solistleri james hetfield daha yeni hayır kurumlarına yaptığı bağışlar yüzünden ödül aldı.

bu kulaktan duyma bilgilerden de gına geldi. bunu yapan ozzy osbourne(black sabbath) dur arkadaşlar. hatta kendisi bir ineğin makatında dinamit patlatmış, hayranlarının kendisine fırlattığı ölü bir yarasayı plastik sanıp kafasınıda ağzıyla kopartmıştır. başka sorusu olan?

• ya zorla ban yeditrcek bana...

tutmuş yok isimlerini yanlış yazmış , yok korn falan dinliyo, yok metallica nın 3 şarkısını bilio, yok entel olamaya çalışıo bunlar çok çirkin, komik...

isimlerinin ne olduğu umrumda değil yanlış yazmış olabilirim,sen kimi kasıt ettiğimi anlamışsın bu 1...

metallica 2003 e kadar çok dinlerdim hatta ark larım tab larnı indirir çalardık... st. anger albümünden sonra ve mtv ödüllerindendeki halinden sonra üstünden jenerik yazıları akıyodu... metal müziği gölgelemiştir bu olay ogünden beri acayip şekilde gıcığım bu 2

burda entellik yapsamne olcak, sanki ben hip hop cıymışım gibi yeni yetme özenti bebeymişim gibi çamur atma bana ....bu 3

ben steve vai fanatiğiyim, sen metallica... joe satriani steve vai en iyi öğrencimdi kirk hammet(yanlış yazmış olabilirim) en kötü öğrencimdi çok yeteneksizdi tanrı yardımcısı olsun dediğini bil... ondan sonra gel benle müzik-metal kültürü yarıştır... attığı solo lardaki geçişlerden ne kadar kabileyetsiz olduğunu iyi kulağı olan anlar zaten... sen anlayamazsın boşuna kasma kendini... bu 4

metallica yı kesinlikle küçümsemiyorum , kabul edrim ki efsanedir... 80's şarkıları favorimdir... megadeth den üstün olduğu gerçektir... bu 5

sen gene bildiğini okuyup yanıt yazacaksın hiç kasma ben adam yerine koyup yazmazdım ama gören bişe başarmışın sanacak .... madalya bekler bi halin var... bu da 6 hade naşşş

• kapaktır; ha birde alıntıdır

blue jean dergisi, tarihini hatırlayamadığım ancak internetteki arşivlerinde bulunan bir joe satriani röportajı,

röportajı yapan sanıyorum dogu yucel, aynen copy paste'liyorum:

"röportajı yapan kişi:

bu noktada sizden özellikle öğrenmek istediğim bir şey olacak. bizim ülkemizde sizin müziğinizi dinleyen ve aynı zamanda bir gitar hocası olduğunuzu bilen herkesin dilinde meşhur bir söylenti vardır. siz kirk hammett'a da gitar dersleri vermişsiniz ama ona gitar çalmayı öğretip öğretmediğiniz sorulduğunda bunu hep reddeder ve bu konuda konuşmak istemezmişsiniz, gerçeklik payı var mı bu söylentilerin?

joe satriani:

(adam şoka giriyor, böyle şeyler ancak bizim türklerin aklından çıkar zaten!) hayır, kesinlikle böyle bir şey yok, bir söylenti sizin de dediğiniz gibi. ben kirk hammett'a, ayrıca steve vai'ye gitar dersleri verdim ve bunu hiçbir zaman inkar etmedim. şu an ikisinin de geldiği noktadan çok memnunum, çok iyi öğrencilerdi ve onlarla iyi zaman geçirdik. bunun aksi bir şeyi hiçbir zaman söylemedim zaten."

ya neden bilmeden konuşuyorsun? ayrıca benim steve vai hayranı olmadığımı nerden biliyorsun? kirk hammett hakkında ''muhteşem bir gitaristtir'' dediğimi hatırlamıyorum. ki zaten umrumda bile değil önemli olan bana yaşattığı duygu.

metallica mtv müzik ödüllerine defalarca çıktı ilki de 1989 mtv müzik ödülleriydi yanılmıyorsam. one ı icra etmişlerdi. o jenerik yazısı o zaman da akmıştı. o zaman nerdeydiniz? yeni öğrendiyseniz eğer bundan sonra sadece 1989 yılına kadar olan metallica yı mı dinleyeceksiniz?

benim müzikal kabiliyetimin ne derece olduğunu nasıl anlıyorsun? herhangi bir ortamda birlikte gitar çalmışlığımız var mı?

lütfen mantıklı ve bilgili yorumlar yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killemall -- 18 Ağustos 2006; 21:11:51 >

• ya şimdi bunada cevabını versem , 30 yıl sürer bu geyik...

bnn kim ne demiş ne yapmışş... benimi gerdi..hiç girmediğim,sevmediğim polemiğe sokuyorsun adamım beni..

ben sadece küstahca yazdığına cewap olsun diye yazdım...... beni bu adamların kazandıkları para yattıkları kadın söyledikleri dedikodu ilgilendirmez... beni sadece yaptıkları müzik daha dorusu kaliteli müzik ilgilendirir tmm mı?

bn sadece mtallica nın st. anger ile tamamen maddi ve uyduruklaştığı için ne kadar kızgın olduğumu ifade etmek istemiştim.. ni tekim herkes aynı fikirde...

az biraz ekşi sözlükteki metallica incele orda çok iyi anlatmışlar...

ALLAH ALLAH akşam akşam çattık ... varsa başka derdin msn e gel dök...
  • uğraşılmıyor bu metallica fanlarıyla evlat ben denedim.
    anca yakında limp püzküt le bir ortak klip yapsınlar o zaman anlarlar herhal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 18 Ağustos 2006; 23:35:15 >
  • hhehe onu da yaptılar ya... neymiş metallica müziğe geri döndü... tüm yeni yetme ler konser vermişti... çok gülmüştüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

uğraşılmıyor bu metallica fanlarıyla evlat ben denedim.
    anca yakında limp püzküt le bir ortak klip yapsınlar o zaman anlarlar herhal..

e bilirsin tabi hocam. bilmen lazım kolay kolay unutmaz insan.

tacox sana da başarılar dilerim hayatında.

yine şu meşur cümle ile bitirelim yorumumuzu;

hadi bakalım çıkın dışarı yok yazmayacam söz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

hhehe onu da yaptılar ya... neymiş metallica müziğe geri döndü... tüm yeni yetme ler konser vermişti... çok gülmüştüm...

mtv live göstermişti di mi bir de onu
    görüyodum gençler izliyordu cafelerde ben metalciyim metallica da dilerim linkin pizkit de diyorlardı.
    bütünleştiler artık
    neyse hayırlısı buydu belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 19 Ağustos 2006; 0:24:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

mtv live göstermişti di mi bir de onu
    görüyodum gençler izliyordu cafelerde ben metalciyim metallica da dilerim linkin pizkit de diyorlardı.
    bütünleştiler artık
    neyse hayırlısı buydu belki

ne yani bu metallica yı bağlar mı? hayran kitlelerini de mi onlar belirleyecekler?bir adam hem metallica yı hem limp bizkit i dinleyemez mi? ( bak bana nasıl yorumlar yaptırıyorsun)

mtv icon metallica nın isteği doğrultusunda yapılmış birşey değil. ama ben bunu size nasıl anlatabilirim? işte bunu bilmiyorum

ayrıca ne arıyorsunuz bakayım siz hala burada? hadi bakayım doğru dışarı

• hayırlısı hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.