Şimdi Ara

METALLİCA nedir??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
13.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Empyrium

çok güldürdün beni.ben sadece kişisel görüşümü belirttim.
    istersen imzama tıklayabilirsin,sana sanat dersi verebilirim.
    yaşam alanını kısıtlarım.

hayır arkadaşım mesajında kişisel görüş yoktu.metallica nın nu metal yaptığını belirttin.(bunu yaparken amacın aşağılamaktı) kişisel görüş farklıdır ''ben metallica dan haz etmiyorum,yaptığı müziği beğenmiyorum'' diyebilirsin elbette buna kimse karışamaz.ama sen metallica yı bugüne kadar hiç içinde bulunmadığı ve bulunmayacağı bir tarzın içine soktun amacın da aşağılamaktı.ayrıca açtığın konu da ki grupları da doğal oalrak sahiplenemezsin.pink floyd benim de taparcasına sevdiğim bir gruptur.eğer vereceğin sanat dersi onlar hakkında ise seve seve alabilirim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: killemall

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

Metallica, basit bir trash grubu idi.Şimdi ise daha da basit bir nu-metal grubudur.

sen müzik eleştirmenimi sanıyosun kendini.sen metal müziği milyonlarca insana sevdirmiş, metal müziği sevmeyen insanlara bile bu müziği kabul ettirmiş, 10 larca klasik olmuş şarkıya imza atmış, milyonlarca insana konser vermiş, 100 lerce ödül sahibi, müzikte devrim yaratabilecek herşeyi yapmış bir grubu bu kadar küçük görebiliyorsan BU SENİN KÜÇÜKLÜĞÜNDÜR.

Metallica demek metal müziğin %50 si demektir.O bir efsanedir.Onun yaptıkları devrim niteliğindedir.Albümleri bugün bile binlerce satar.Şarkıları hala hit şarkı kategorisinde televizyonda radyoda rockbarlarda konserlerde çalınır.SEN BUNLARI KÜÇÜK GÖREBİLECEK BİR İNSANSAN SANA BEN NE DİYİM.

sen git manga, duman hatta system of a down hatta ve hatta serdar ortaç dinle.

ısrarla ve inatla imza atmak istiyorum.hiç olmadı barnak basarım muhteşemsin hocam.

bir arkadaşımızda ticari kaygı güderek albüm yaptıkalrını söylemiş.kişisel fikirlere sonuna kadar saygı duyuyorum ama aklıma takıldı.banka da ki parasının hesabını daha black albüm sonrasında unutan.kargo uçaklarına,devasa bir ekipmana sahip olan, grup üyeleriinn kişisel olarak inanılmaz gayrımenkullere sahip olduğu bir metallica neden ticari kaygı güderek albüm yapsın ki? amaç belli kendini yenilemek ve başka tadları aramak.

SENİN BANA SANAT DERSİ VERMENE NE YAŞIN YETER , NE KÜLTÜR SEVİYEN YETER, NE TECRÜBEN YETER, NEDE KOMPLE VARLIĞIN YETER.,

SENİN YAPTIĞIN KİŞİSEL GÖRÜŞ BELİRTMEK DEĞİL.DÜNYANIN EN İYİ METAL GRUPLARINDAN BİRİNİ AŞAĞILAYARAK ARTİSTLİK YAPMAK YADA BAŞKA BİR DEYİŞLE AKLINCA KARİZMA YAPMAK.AMA BİZ SENİN GİBİ 2 GRUP DİNLEYİP 2000 GRUP DİNLEMİŞ GİBİ AHKAM KESENLERİ ÇOK GÖRDÜK.METALLICA YA YAKIŞTIRDIĞIN MÜZİK TÜRÜYLE ZATEN SEN MÜZİKTEN NE ANLADIĞINI ÇOK İYİ BELLİ ETTİN BİZLERE O YÜZDEN SENİ BU FORUMDA KİMSE KAALE BİLE ALMAZ ARTIK..

O YÜZDEN SEN YAVAŞ YAVAŞ KAYBOL BENCE BURADA , HATTA

• Ya bırakın arkadaşlar isteyen istediğini desin metallica kendini çoktan ispatlamış bi gruptur almanya rock m ring' de izledim zaten büyük bi zevkle dinliodum kendilerini ama canlıda izledikten sonra artık metallica tek benim için!!!!!!!
    Metallica yani Masters başka söze gerek yok bu arada katılıorum iyiki james o gazete ilanını görmüş yoksa metallicasız bi dünya düşünemiorum

• quote:

Orjinalden alıntı: BluMisyLaydee

Ya bırakın arkadaşlar isteyen istediğini desin metallica kendini çoktan ispatlamış bi gruptur almanya rock m ring' de izledim zaten büyük bi zevkle dinliodum kendilerini ama canlıda izledikten sonra artık metallica tek benim için!!!!!!!
    Metallica yani Masters başka söze gerek yok bu arada katılıorum iyiki james o gazete ilanını görmüş yoksa metallicasız bi dünya düşünemiorum

sana katılıyorum BluMisyLaydee!!!!

iste metallicayı anlamak bu oluyor...

tesekkür ederim!!!!

• Bir Hiphop çı olarak diyorumki .. Buda bi görüştür ve saygı duyulmalıdır ...

PEACE
    quote:

Orjinalden alıntı: Krouger_TT

Metallica , İron maiden la beraber dünyanın en ii metal gurubudur.
  • Sen asıl lars ın zillere her vurduğunda ve onları etrafa saçtığında James in onu gruptan kovmadığına ve devam etiiğine dua et
    quote:

Orjinalden alıntı: BluMisyLaydee

bu arada katılıorum iyiki james o gazete ilanını görmüş yoksa metallicasız bi dünya düşünemiorum
  • Hala metallica dinleyen var mı?
    Aşın kendinizi dicem.
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: killemall

quote:

quote:

Metallica, basit bir trash grubu idi.Şimdi ise daha da basit bir nu-metal grubudur.

sen müzik eleştirmenimi sanıyosun kendini.sen metal müziği milyonlarca insana sevdirmiş, metal müziği sevmeyen insanlara bile bu müziği kabul ettirmiş, 10 larca klasik olmuş şarkıya imza atmış, milyonlarca insana konser vermiş, 100 lerce ödül sahibi, müzikte devrim yaratabilecek herşeyi yapmış bir grubu bu kadar küçük görebiliyorsan BU SENİN KÜÇÜKLÜĞÜNDÜR.

Metallica demek metal müziğin %50 si demektir.O bir efsanedir.Onun yaptıkları devrim niteliğindedir.Albümleri bugün bile binlerce satar.Şarkıları hala hit şarkı kategorisinde televizyonda radyoda rockbarlarda konserlerde çalınır.SEN BUNLARI KÜÇÜK GÖREBİLECEK BİR İNSANSAN SANA BEN NE DİYİM.

sen git manga, duman hatta system of a down hatta ve hatta serdar ortaç dinle.

ısrarla ve inatla imza atmak istiyorum.hiç olmadı barnak basarım muhteşemsin hocam.

bir arkadaşımızda ticari kaygı güderek albüm yaptıkalrını söylemiş.kişisel fikirlere sonuna kadar saygı duyuyorum ama aklıma takıldı.banka da ki parasının hesabını daha black albüm sonrasında unutan.kargo uçaklarına,devasa bir ekipmana sahip olan, grup üyeleriinn kişisel olarak inanılmaz gayrımenkullere sahip olduğu bir metallica neden ticari kaygı güderek albüm yapsın ki? amaç belli kendini yenilemek ve başka tadları aramak.

SENİN BANA SANAT DERSİ VERMENE NE YAŞIN YETER , NE KÜLTÜR SEVİYEN YETER, NE TECRÜBEN YETER, NEDE KOMPLE VARLIĞIN YETER.,

SENİN YAPTIĞIN KİŞİSEL GÖRÜŞ BELİRTMEK DEĞİL.DÜNYANIN EN İYİ METAL GRUPLARINDAN BİRİNİ AŞAĞILAYARAK ARTİSTLİK YAPMAK YADA BAŞKA BİR DEYİŞLE AKLINCA KARİZMA YAPMAK.AMA BİZ SENİN GİBİ 2 GRUP DİNLEYİP 2000 GRUP DİNLEMİŞ GİBİ AHKAM KESENLERİ ÇOK GÖRDÜK.METALLICA YA YAKIŞTIRDIĞIN MÜZİK TÜRÜYLE ZATEN SEN MÜZİKTEN NE ANLADIĞINI ÇOK İYİ BELLİ ETTİN BİZLERE O YÜZDEN SENİ BU FORUMDA KİMSE KAALE BİLE ALMAZ ARTIK..

O YÜZDEN SEN YAVAŞ YAVAŞ KAYBOL BENCE BURADA , HATTA

ah be arkadaşım..ah be..
    ne diyim şimdi sana..
    kişisel görüşümdü o benim ne derseniz diyin,dikkate almayın olur biter,illa altına eklemem mi gerekiyor dikkate almayınız diye..
    bir iki cümle yazarsın anlaşırız olur biter ne diye büyük harflerle(!) yazıp ban felan koyuyorsun saygısızlık yapıyorsun benim de cevabım artistik gibi gelir tabi sana,ben artistik falan yapmıyorum=)tanıyan tanır gibi..metali metallica'dan ibaret sanan insanların kaale alması da açıkçası beni pek ilgilendirmez..
    neyse bak yine de özür diliyorum canım benim.

@killemall hocam sen bari anlasaydın beni ya da anlatmaya çalıştığımı.Gerek kalmazdı bu ortamlara..

neyse saygılar..

metallica can bir grubumuzdur.

METALLİCA nedir???

• ya arkadaşım bana sanat dersi veririm diyerek ortamı geren sensin sonra kalkıp özür dilesen ne yazar artık.

sen burada kalkıp desenki metallicayı beğenmiyorum yaptığı müzik hoşuma gitmiyor falan filan kimse sana bişey demez.ama sen kalkıp haddin olmayan laflar ediyorsun.koskoca metallica senin demenlemi küçülecek.yada senin demenlemi numetal grubu olacak.tabiki hayır.ama sorun senin söyleme tarzında ve amacında.

güneşi çamurla sıvayamazsın.

benim caps lock tuşumu açıp yazı yazmamı saygıszlık olarak görecek kadar dar görüşlüsün.isteyen istediği büyüklükte istediği yazı karakterinde istediği reknte yazı yazar buraya.bak o üst kısımdaki menüleri boşuna koymamışlar buraya.

neyse kapansın bu konu burada.çok uzadı.birdaha eleştirirken yöntemini gözden geçir ve daha dikkatli cümleler seç sonra bunlar gelmesin başına.

• quote:

Metallica Türkiye başkanından sonra şimdide sanat dersi veren çıktı
    Sevmeyebilirsin buna birşey diyemeyiz fakat seninki görüş değil küçük düşürmek aşalamak. (yukarıda verdiğim linkte olabilir)
    Doksanlı yıllardaki albümlerine fanları tepki göstermiştir gayet doğal. hele st anger albümüne çok kızdım. load ve reload albümünde gusel şarkılar olsada seksenli yıllardaki yerini hiç bir zaman tutmaz.

Basit thrash grubu konusuna gelince seksenli yıllara dönelim şuan için aklıma gelenler
    seek and destroy(canlı performanslarda bu şarkı daha başka) the four horsemen,(sesi sona dayarım) jump in the fire, whiplash, phantom lord,metal militia, the call of ktulu, for whom the bell tolls,fade to black( hetfield baba yürğine sağlık bu şarkı için)creeping death,(live in moscov da jason ın kendinden geçişi geliyor aklıma) master of puppets,(komşulara sevdiremedim bu şarkıyı:) soloları harika) orion, sanitarium;(aşmış bi şarkı daha baştan sona mükemmel) and justice for all, one,(en sevdiğim metallica şarkısı) harvester of sorrow, to live is to die(şarkının ortasındaki slov yeri tüylerimi diken diken ediyor)

Beğendiklerim ve yorumlarım.Kişisel görüşüne gelince neye göre basit thrash grubu? neye göre nu metal?
    Seksenli yıllardaki basit thrash grubu hakkında sanatını konuştur dersini ver bize birşeyler kapalım senden

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Metallica Türkiye başkanından sonra şimdide sanat dersi veren çıktı
    Sevmeyebilirsin buna birşey diyemeyiz fakat seninki görüş değil küçük düşürmek aşalamak. (yukarıda verdiğim linkte olabilir)
    Doksanlı yıllardaki albümlerine fanları tepki göstermiştir gayet doğal. hele st anger albümüne çok kızdım. load ve reload albümünde gusel şarkılar olsada seksenli yıllardaki yerini hiç bir zaman tutmaz.

Basit thrash grubu konusuna gelince seksenli yıllara dönelim şuan için aklıma gelenler
    seek and destroy(canlı performanslarda bu şarkı daha başka) the four horsemen,(sesi sona dayarım) jump in the fire, whiplash, phantom lord,metal militia, the call of ktulu, for whom the bell tolls,fade to black( hetfield baba yürğine sağlık bu şarkı için)creeping death,(live in moscov da jason ın kendinden geçişi geliyor aklıma) master of puppets,(komşulara sevdiremedim bu şarkıyı:) soloları harika) orion, sanitarium;(aşmış bi şarkı daha baştan sona mükemmel) and justice for all, one,(en sevdiğim metallica şarkısı) harvester of sorrow, to live is to die(şarkının ortasındaki slov yeri tüylerimi diken diken ediyor)

Beğendiklerim ve yorumlarım.Kişisel görüşüne gelince neye göre basit thrash grubu? neye göre nu metal?
    Seksenli yıllardaki basit thrash grubu hakkında sanatını konuştur dersini ver bize birşeyler kapalım senden

işte gerçek bir metallica fanı nihayet aramıza katıldı.

valla kardeşim bende bekliyorum sabırsızlıkla yakında başlar inşallah sanat dersleri.devamsızlık yapan sınıfta kalıyomuş ama dikkatli ol derim.

shortest straw şarkısını da unutmayalım bu arada.bu şarkıyı dinleyince birilerini dövmek istiyorum.adrenalinim yükseliyor.

• ahah ya arkadaşlar bir şey yazıcam yine kızacaksınız o yüzden yazmıyorum.
    1980 lerin trash grubuna bir lafım yok zaten ben 1980 sonrası çıkan grupları dinlemem.
    metallica'yı o zamanlar hepinizden çok ben seviyordum merak etmeyin.
    kim o zamanlar burada canlı performansa şahit olmuş kimse olmadığına emin olarak böyle konuştum kim 1990 öncesi metallica'yı biliyor ki burada?
    o yüzden basit dedim,çünkü METALLICA diye bir şey artık yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 9 Temmuz 2006; 8:59:08 >
  • quote:

ahah ya arkadaşlar bir şey yazıcam yine kızacaksınız o yüzden yazmıyorum.
    1980 lerin trash grubuna bir lafım yok zaten ben 1980 sonrası çıkan grupları dinlemem.
    kim o zamanlar burada canlı performansa şahit olmuş kimse olmadığına emin olarak böyle konuştum kim 1990 öncesi metallica'yı biliyor ki burada?

illa canlı olarak izlemek mi lazım bir grubun muhteşemliğini algılamak için? ayrıca metallica live shit binge and purge konser videosu 1989 yılında seattle da başlar.elimde dvd si var.ayrıca san diego 1993,moscow monsters of rock 1991,texas cunning stunts 1997,woodstock 1994,1999,s&m 2000 konserleri de mevcut bende ve kesinlikle muhteşem bir canlı performansa sahipler.

1990 öncesi metallica yı çoooooooook iyi bildiğime eminim.1985 doğumluyum ama 2000 yılından beri metallica dinliyorum.çok sıkı bir hayranları olduğumu söyleyebilirim.senin metallica bilgin hakkında elbette yorum yapamam çünkü ne derece olduğunu bilmiyorum.ama ben şahsen her dönem metallica hakkında gereken pek çok şeyi bildiğime eminim.

metallica diye bir şey sana göre olmayabilir.ama yoklarsa neden kaale alıp buraya mesaj yazıyorsun ki? sen istediğin kadar bittiğini iddia et ne değişecek? ben hala taparcasına seviyorum bu grubu.eğer bu senin tarafından aşağılanmam için yeterli bir sebepse de bunu senin hayat tarzına veririm.bence de nu metal diye bir tarz yok.ama çıkıpta korn,linkin park,limp bizkit dinleyenleri aşağılayayım mı yani?

orta da bence çok büyük bir gerçek var MetallicA...sevsenizde sevmesenizde bence her dönemine saygı göstermelisiniz.metal müzik denince akla gelen 4-5 gruptan biridir metallica.

ayrıca 1980 sonrası çıkan hiçbir grubu dinlemem diyorsun hemen ardından ''metallica'yı o zamanlar hepinizden çok ben seviyordum merak etmeyin'' diyorsun bu bana biraz çelişkili geldi.ya da bir imada bulundun ama ben anlamadım.

bir de ilk cümlende ki kızacağımız şeyi yazmanı isteyebilir miyim?yani ne olabileceği kafamı karıştırdı da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killemall -- 9 Temmuz 2006; 10:55:30 >

• quote:

ARKADAŞIM DAHA FAZLA SAÇMALARSAN SENİN AÇTIĞIN BÜTÜN TOPİCLERİ SABOTE ETMEK İÇİN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPICAM BU SANA SON UYARIM.

METALLICA DİYE BİŞEY YOKSA SEN BENİM GÖZÜMDE HİÇ YOKSUN.DAHA FAZLA KONUŞMA ARTIK KONUŞTUKÇA BATIYORSUN.YETER.

• quote:

Empyrium diye biride yok

• Sıradan Bi grup
  • duyduğum bir rivayete göre Empyrium gizlice ibo ve mahsun dinliyomuş...

• sustum tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 10 Temmuz 2006; 0:58:48 >
  • Bana göre; kim ne derse desin 80 ve 90 lara damgasını vurmuş çok başarılı ve döneminin en istikrarlı gruplarından biridir. Tüm şarkılarının söz yazarlarını ayrı ayrı tebrik etmek gerekir. Fakat şu an neredeler ne iş yaparlar bilinmez, Ulrich abim ne yapmaktadır acep ?
  • şu anki metallica ile 80 lerin metallica sı aynı metallica mı ?..bence değil ve şu ankine gerçek metallica süper muhteşem metallica rocks falan dersek 80 lerin metallicasına hakaret etmiş oluruz..metallicaya kesinlikle saygı göstermeliyiz..benim saygım yok dersen metalede saygın olmaz..metallica nicelerinin metal müzikle tanışmasına vesile olmuştur..iron maiden 'ı tanımayıp judas priest'i tanımayıp saxon'u tanımayıp hatta black sabbath'ı tanımayıp metallicayı tanıyan en azından adını duyan böyle bir grubun varlığından haberdar olan türkiyede ve dünyada milyonlar vardır..metallica şu an itibariyle müziğiyle olmasa bile en azından adıyla metalin yaygınlaşmasını sağlamaktadır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.