Şimdi Ara

METALLİCA nedir??? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
0
Favori
13.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende o t-shirtün Converse versiyonu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

heryerde var o t-shirtten.
    istanbulda isen rahat bulursun.

yok dostum bu tshirt ayrı bişey.Arkası değişik.Ama bu tshirtten bulamadım.İstanbuldayım.Çok fazla yeri aramadım.5-6 Yere baktım yoktu.Biliyosan biyer böyle şeyleri bulabilceğim söyler misin?Anadolu yakası olursa iyi olur
    metallica store'da biraz değişiği var ama bunu bulamadım malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 24 Temmuz 2011; 15:15:17 >

• İstanbullu olmadığımdan bilemeyeceğim.
    Bursa Şenol HMS 'ta vardı buna benzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 1 Mart 2011; 16:41:09 >
  • İstanbulda oturan arkadaşlara soruyum o zaman?Bilen var mı böyle güzel tshirtlerin satıldıgı yer?Anadolu yakası olursa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

MEGADETH TARAFINDAN KARADA, SUDA, HAVADA TOKATLANAN BİR GRUBUMSUDUR O KADAR!!!!!!!!!!!!

FOREVER MUSTAINE, TILL THE END MEGADETH!!!!!!!!!!!!!!

Neyle tokatlamıştır ? Albüm satışları ? Konser satışları ?

Ha tabi Mustaine'i sevmezdim ama Some Kind Of Monster'da ''ühüü neden beni attınız gruptan'' diye ağlamasıyla sempatimi kazanmadı değil.

Büyük yazıyorum ki iyi gör

Mustaine Metallica'ya dönmek için bi yerini verir
  • Dave bile bıktı atışmaktan çok konuşmuyor, beraber konserlere çıkıyorlar ama millet bıkmadı Megadeth - Metallica kavgasından.En iyi grup - En iyi gitarist( hendrix istisnadır) falan yoktur bana göre melodisi hangisi iyi geliyorsa sana o iyidir.Başkalarına laf atmakla bir şey kazanamazsın hele dünyaya kendini kanıtlamış bir grupa nasıl laf atılıyor anlamış değilim.Metallica poptur falan diyenler var bir de

Dyers eve - Blackened - Disposable Heroes - Master of Puppets - Battery - All Nightmare Long - Fade to Black - Orion

Bunlardan herhangi birisini dinleyen zaten anlar neyin ne olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowStep -- 4 Mart 2011; 20:09:19 >
  • Rammstein den sonra en çok sevdiğim Müzik gurubu.

rammstein dinleyip kafa şişirdikten sonra slow niyetine dinliyorum
  • METALLİCA candır , kandır.
  • Megadeth, Judas Priest, Black Sabbath gibi grupların tırnağı olamaz ancak güzel şarkıları vardır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Megadeth, Judas Priest, Black Sabbath gibi grupların tırnağı olamaz ancak güzel şarkıları vardır diye düşünüyorum.

Ne yapsaydı tırnağı olabilirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 5 Mart 2011; 20:46:30 >
  • Evrendir dunyadir , en iyi muzik notasidir. Yer yuzune dusen ilk nota tanesidir. Efsanedir. metalicaaaaa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlik çağıdır daha sonra atlatılır. Tabi bünyede büyük etkiler bırakır.
  • (bkz: metallica adam mıdır?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

metal müzik iğrenç birşey black metal death metal fln bunlar müzik değil böğürtü amaaaaaaaaa

Metallica bambaşka birşey inanılmaz 4 müzisyenin dahilik derecesinde icra ettiği şey bana göre

metallicanın nothing else matters in solosu ise gelmiş geçmiş en iyi en duygulu solo bana göre ha bide master of puppets te şarkının ortalarındaki geçiş müziği :)

A:Black metal böğürtü tiplere bak ne kadar iğrenç
    B:Tamam

B:James tam bir medya adamı Metallica da popüler kültür grubu şu hareketlere bak
    A:KES SESİNİ SEN ANLAYAMAZSIN Bİ KERE CAYMZ HİÇ DE ÖYLE DEĞİL HIII

Durumun özeti bu oluyor sanırsam

• thrash metalin babasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.