Şimdi Ara

METALLİCA nedir??? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
13.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lars bu adamı türkiye metfan avukatı tutmuş... öğrendim kimliğini

METALLİCA nedir???

aha da resmi bu...

• quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

hhehe onu da yaptılar ya... neymiş metallica müziğe geri döndü... tüm yeni yetme ler konser vermişti... çok gülmüştüm...

mtv live göstermişti di mi bir de onu
    görüyodum gençler izliyordu cafelerde ben metalciyim metallica da dilerim linkin pizkit de diyorlardı.
    bütünleştiler artık
    neyse hayırlısı buydu belki

layn avril diye ufak bi kız var ya o bile çıkmıştı hatta hatırladım bak fuel i sölüyordu lars ritim titiyodu heheeheh

aa dur bi snoop dog bile var dı

alam ya bu grup i disapper klibini çektikten sora dağıldığını açıklayacaktı ... çizdiler karızmayı...

• "metallica ve korn dinlerim.arada da black sabbath dinlerim ama pek ısınamadım"der gibim bir vaka

tamam tamam kille hocamı kızdırmak değil amacım eh işte biraz vakit geçsin..
    kızma hocam,kızdın mı yoksa
    şaka yapıyorum abi ya hemen yazmışsınız iron topicine dalga geçmeyin diye..ben saygı duyuyorum size yav biliyorum da sizin gerçek fanı olduğunuzu ama toplumun bazı kesitleriyle biraz alay ediyoruz kızmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 19 Ağustos 2006; 2:15:23 >

• quote:

zamanında david mustaine ve grubunu aşağılıyan şimdi ise megadeth alt grubu bile olamıyacak bir grup...

ama çoluk cocuk lar ilgileniyor metallica ile şimd i artık...

lars ve james in para için birbirleriyle nasıl kamera önünde kavga ettıklerını bilmiyen yoktur herhal..

gene para için napster a dava açan babam değildi

mtv nin hip hop dayatmasına , metallica yı kullanarak bakın metal ciler sizde unutmadık.. alın size moruk james in jason newcastle nın terk ettiği dopack lars ın metallica sı... ki mtv ödüllerinde tabi sonunda jenerik yazısında şarkı söyliyen bir grubu destekşiyorsanız buyrun.. 90 ların başına kadarmış o efsane...

oncelıkle davıd degıl DAVE olması lazım
    dave ıle metallıca arasındakı kavga aslında dave-james arasında gecer yanı metallıca nın dave ıle bı alıp veremedı yok hatta hala lars-kırk dave ıle hala bulusur o denlı yanı(eskı kanka)
    ha bıde bole olmalımıydı olmamalıydı mesela clıff e kadar metallıca albumlerıne bakıldıgında hepsınde hızlı-sert rıfler var ama sonra clıff-dave yoklugu vede lars ın ıdareyı alması metallıca yı bu hale getırdı.clıff ıle o makınalı tufek gıbı rıtım veren bass jeson ıle adeta su tapancasına dondu(jason u suclamıyorum o hala en baba bass cıdır) tabııkı burada lars ın ınanılmas kaprısmı dıyım jason ve onun bass ını asla kendı davulunun onune gecmesıne ızın vermedı yanı jason un clıff gıbı yapmasına ızın vermedılars.
    sunuda eklıyım RAP dınleyen sahıslar sız hayatın ne oldugunu bılmıyorsunuz cunku klıplerınızdekı gıbı etrafınızda sıyah tenlı hatunlar arabalar havuzlu-cort lu vıllalar yatlar yok malesef
    bu sebeble metal her zaman on plana cıkar
    metal korkulan seylerın uzerıne gıder
    vede son bıse daha(bunu ntv dekı metal belgeselınde duydum)bız sıssız de ıdare ederız-sıssızde gucluyuz

• quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

zamanında david mustaine ve grubunu aşağılıyan şimdi ise megadeth alt grubu bile olamıyacak bir grup...

ama çoluk cocuk lar ilgileniyor metallica ile şimd i artık...

lars ve james in para için birbirleriyle nasıl kamera önünde kavga ettıklerını bilmiyen yoktur herhal..

gene para için napster a dava açan babam değildi

mtv nin hip hop dayatmasına , metallica yı kullanarak bakın metal ciler sizde unutmadık.. alın size moruk james in jason newcastle nın terk ettiği dopack lars ın metallica sı... ki mtv ödüllerinde tabi sonunda jenerik yazısında şarkı söyliyen bir grubu destekşiyorsanız buyrun.. 90 ların başına kadarmış o efsane...

oncelıkle davıd degıl DAVE olması lazım
    dave ıle metallıca arasındakı kavga aslında dave-james arasında gecer yanı metallıca nın dave ıle bı alıp veremedı yok hatta hala lars-kırk dave ıle hala bulusur o denlı yanı(eskı kanka)
    ha bıde bole olmalımıydı olmamalıydı mesela clıff e kadar metallıca albumlerıne bakıldıgında hepsınde hızlı-sert rıfler var ama sonra clıff-dave yoklugu vede lars ın ıdareyı alması metallıca yı bu hale getırdı.clıff ıle o makınalı tufek gıbı rıtım veren bass jeson ıle adeta su tapancasına dondu(jason u suclamıyorum o hala en baba bass cıdır) tabııkı burada lars ın ınanılmas kaprısmı dıyım jason ve onun bass ını asla kendı davulunun onune gecmesıne ızın vermedı yanı jason un clıff gıbı yapmasına ızın vermedılars.
    sunuda eklıyım RAP dınleyen sahıslar sız hayatın ne oldugunu bılmıyorsunuz cunku klıplerınızdekı gıbı etrafınızda sıyah tenlı hatunlar arabalar havuzlu-cort lu vıllalar yatlar yok malesef
    bu sebeble metal her zaman on plana cıkar
    metal korkulan seylerın uzerıne gıder
    vede son bıse daha(bunu ntv dekı metal belgeselınde duydum)bız sıssız de ıdare ederız-sıssızde gucluyuz

ya bnn adamım kimne yapmış neylemiş.. boşwer yaaa... bak keyfine...

adını yanlış yazmışım..hay adı batsın ya

• quote:

ya bnn adamım kimne yapmış neylemiş.. boşwer yaaa... bak keyfine...

adını yanlış yazmışım..hay adı batsın ya

hem ''banane kim ne yapmış neylemiş'' diyorsun. hem de ''yok metallica onla konser verdi yok bunlarla klip çekti'' diyorsun. dinlemiyorsan dinleme kardeşim seni zorlayan mı var? ne bu kadar taktınız metallica ya? bi kuyruk acınız mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killemall -- 19 Ağustos 2006; 13:04:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

bu Metallica tartışmalarının sonu gelmez arkadaşlar... dünyadaki 6 milyar insanın 5.999.999.999'u "Metallica kötüdür" dese benim için Metallica bir numaradır... ve %100 eminim ki benimle aynı görüşte olan milyonlarca insan var bu dünyada...

tamam metallıca ıyıdır de 90 dan sonra ıyıce bozdular yanı
  • tartışmaya katılabilir miyim?
    ama ortalık çok kızışır ben de konuya girersem
    şaka bi yana kimse metallica kötüdür diyemez bu bir gerçek ama şu an yol aldıkları çizgi sağlam metallica fanlarına edilmiş bir küfürdür
    bende bu küfürü yedim
  • santus hocam hoşgeldin. özlettin kendini, muhabbetini

bu arada bi hatırlatma yapayım

yeni albüm için gereken baskı tarafımca hetfield a yapılmıştır içiniz rahat olsun arkadaşlar

METALLİCA nedir???
  • bir kaç çapulcunun sahneye çıkıp iğrenç bir kostüm ve aksesuar görünümü ile hayvan gibi bağırması bu sanat mı? bunları dinleyenlere ne ad veriyorlar peki
    gereksiz insanlar topluluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attack34 -- 21 Ağustos 2006; 1:24:49 >
  • söleyene bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

söleyene bak

cevap yok kardeşim. boşver. kervan yürümeye devam ediyor.
  • Fake nickiyle geliyor burda ahkam kesiyor.Kendi nickiyle yazsa neyse. Yemiş zaten sınırsızı

killemall hetfield babayada sözün geçiyor demek
  • önüne gelen buraya doluşuo.dh nin sewiyesi gerçekten düştü. metal dinle diyen yok.istediğini dinle ama saygı ören adam olmayı ören..dmek ki çok şey istioz ki adam olamıolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

Fake nickiyle geliyor burda ahkam kesiyor.Kendi nickiyle yazsa neyse. Yemiş zaten sınırsızı

kardeşim ben bu mesajı(resmi) taaaaaaaaa mayısta göndermiştim. hemen ardından lars denen o adam ''old school albüm yapacaz. james kendini çok kastı, nedenini bilmiyorum'' dedi. yeni şarkılar ortada. bi st.anger faciası daha yaşanmayacak. eee o kadar da katkımız olsun değil mi

aspci boşver kardeşim üzme kendini. onlar varolacak ki bizim kıymetimiz anlaşılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killemall -- 21 Ağustos 2006; 1:51:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: killemall

quote:

Fake nickiyle geliyor burda ahkam kesiyor.Kendi nickiyle yazsa neyse. Yemiş zaten sınırsızı

kardeşim ben bu mesajı(resmi) taaaaaaaaa mayısta göndermiştim. hemen ardından lars denen o adam ''old school albüm yapacaz. james kendini çok kastı, nedenini bilmiyorum'' dedi. yeni şarkılar ortada. bi st.anger faciası daha yaşanmayacak. eee o kadar da katkımız olsun değil mi

aspci boşver kardeşim üzme kendini. onlar varolacak ki bizim kıymetimiz anlaşılsın.

• quote:

quote:

inş 90 oncesi albumleri tarzında olur..yine load gibi bişey yapmaslar umarım

• quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: river styx

inş 90 oncesi albumleri tarzında olur..yine load gibi bişey yapmaslar umarım

ya load yıne ıyı
    ne o GARAGE ING ıyy
    yukarıda Sanctus Diavolos un dedıgı gıbı
    metallıca bu cızgısı ıle fanlarına kufur edıyor

sımdı bakıyorumda metallıca o cızgıyı yakalıyamaz zaten lars-jason arası bu yuzden bozuktu yanı metallıca yıne 90 oncesıne ancak jason goturebılırdı fakat aradakı sorun james-lars beste takımın arasına gırememesı ıdı bu ayrılıkta asla jason suclu bulunmamalı-kı bana kalırsa jason sonuna kadar haklı
    sımdıkı cızgıye bakıyorumda orta hallı hard-rock gurubu gıbı
    bıde o bass cı robert e bı turlu alısamadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.