Şimdi Ara

Metallica ya oy verin :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o yüzden her yerde maiden demeyin hacu, bize kalsın hatta tek ben dinleyim mümkünse
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

o yüzden her yerde maiden demeyin hacu, bize kalsın hatta tek ben dinleyim mümkünse

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

quote:

o yüzden her yerde maiden demeyin hacu, bize kalsın hatta tek ben dinleyim mümkünse

+1

ben katılmıyorum.Böyle bencillik olmaz.Adam tek ben dinleyeyim diyo

• weresth

hacu sana megadeth' i kapatırız, greenhell' e de manowar'ı, oohh işte mis gibin
  • koptum lan:D "hacu sana megadeth' i kapatırız"
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner

quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

metallica bu listeye girdi diye tokio hotelle aynı duruma mı düştü ?
    alakası yok.bu tamamen grubun popülerliğiyle alakalı.judas priest,iron maiden neden bu listelerde yer almıyor diyorsunuz,çünkü o gruplar metallica kadar popüler değildir,her ne kadar size göre metallica'dan iyi müzik yapıyor olsalarda..ki bence daha iyi müzik de yapmıyorlar,şu veya bu daha iyi diye bi karşılaştırma da yapılamaz.sonuçta tarzları farklı..

Ne kadar saçma.Nu tamamen Metallica'nın artık Mtv'yle özdeşleşen bir müzik grubu olması.DH Metal Topluluğu'nda konuşulduğu gibi onların Mtv Icon'a katılmaları başlı başına bir hataydı.
    Maiden'a popüler demeyen de ilk seni görüyorum.Sence Maiden mı TH mi

Aynen...

Hayatımda ilk kez Maiden'a popüler değil diyen birini görüyorum.Türkiye'de , Metallica daha popüler bu kesin...ama acaba Avrupa'da durum ne.Ben şahsen , Iron Maiden'ın dünya çapında daha çok dinleyicisi olduğunu düşünüyorum.

ben maidene popüler değil demedim,konuyu farklı yerlere çekmeyin lütfen.iron maiden,evet çok iyi bir grup olabilir ama dünyada iron maiden'ı bilen kişi sayısı metallica'yı bilenden daha azdır.söylenenlerı yanlış anlamakta dh halkının üstüne yok valla

• quote:

weresth

hacu sana megadeth' i kapatırız, greenhell' e de manowar'ı, oohh işte mis gibin

elimde kılıç, fonda die for metal 'la geliyom bi de bu kapatma pek bi acayip olmuş, söz konusu arch enemy falan olsa hadi solistten yırtarızda, manowar diyon, eric adams'ı mı kapatayım yoksa joey demaio'yu kapatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenhell -- 2 Ekim 2008; 16:56:05 >

• hacu o anlamda olsa kendime epica'yı kapatırım sapıkmıyım ben maiden' nı kapatıyorum

@kaydır

tabi maiden dinleyenler daha az
  • quote:

hacu o anlamda olsa kendime epica'yı kapatırım sapıkmıyım ben maiden' nı kapatıyorum

@kaydır

tabi maiden dinleyenler daha az

lacuna coil varken

söylediklerine katılıyorum, hadi metallica popüler olabilir ama bi iron maiden dinleyiciside azımsanmayacak kadar fazladır. ki metallica ya oranla daha fazla hayranı vardır. dinlenme oranını tr'ye göre düşünmeyin, 90 sonlarına kadar ne kadar biliniyordiki metal müzik, o dönemler yaygınlaştı tr'de, ama öncesinde dünya'da (özellikle amerika ve avrupada) çok fazla dinleyicisi var. bu dinleyicilere iron maiden dinleyicileri de dahil.

• @TroopeR

Hacu Judas'ı da bana kapatalım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 2 Ekim 2008; 17:08:19 >
  • niye hep trooper kapatıyo. pezevenk mi demeye getiriyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

niye hep trooper kapatıyo. pezevenk mi demeye getiriyosunuz

Adam forumda bu işleri yürütüyo
  • dh abazan toplulugu testesteron patlaması v2

læ sadece maiden'ı tek ben dinlesem dedim olay nereye geldi

@vgroove

judas senindir hayrını gör, rob' a dikkat

@crab

hacu degiştir onu ban yeme durduk yere lazımsın sen bize.

@chuck

sana da artık ajan chuck' ı ayarlıyacagız, digerini kaldır getir zor iş

• azuhuahuah

quote:

rob'a dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 2 Ekim 2008; 17:34:59 >
  • quote:

dh abazan toplulugu testesteron patlaması v2

læ sadece maiden'ı tek ben dinlesem dedim olay nereye geldi

@vgroove

@crab

hacu degiştir onu ban yeme durduk yere lazımsın sen bize.

@chuck

sana da artık ajan chuck' ı ayarlıyacagız, digerini kaldır getir zor iş

Banane ben gerçek Chuck'ı istiyorum

Rob'a dikkat asdasd

• quote:

@vgroove

• haksız mıyım ? v groove sarkan bir rob hayal edin, neyse etmeyin rezil bir goruntu.

bar da oturmuslar içiyorlar, rob geliyor vgroove' un yanına oturabilir miyim güzel şey diyor yada birasına hap atıyor falan
  • quote:

haksız mıyım ? v groove sarkan bir rob hayal edin, neyse etmeyin rezil bir goruntu.

bar da oturmuslar içiyorlar, rob geliyor vgroove' un yanına oturabilir miyim güzel şey diyor yada birasına hap atıyor falan

Artık Judas Priest dinlerken hep aklıma gelecek bunlar TroopeR

''COB'u Bana Kapatın ! '' deseydim nasıl bir seneryo yazardın çok merak ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

haksız mıyım ? v groove sarkan bir rob hayal edin, neyse etmeyin rezil bir goruntu.

Artık Judas Priest dinlerken hep aklıma gelecek bunlar TroopeR

''COB'u Bana Kapatın ! '' deseydim nasıl bir seneryo yazardın çok merak ediyorum

O zaman Alexi yanına geliyor.İçkine bira falan

• @vgroove

abi yanlıs anlama geyik yapıyoruz. alex senin takıldıgın yerlere gelmez herhalde, gelir ama birşeyler yazarsam ben buraya bir süre ugrayamam , 7 ile 14 gün falan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.