BEN OYUNA DAHA YENİ BASLADIM ACMEİYİM BİR ÇAR AÇTIM ADIDA SURA MI NEYMİŞ AMA LEVEL ALINCA NEYE STATÜ VERECEĞİNİ BİLMİYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN
YANİ LEVEL GELİYOR YA LEVEL GELİNCEDE STATÜ FALAN GELİYOR ONU NEYE VERİYİM INT FALAN WAR HANGİSİ ?
HANİ YA KİMSE CEVAP YAZMIYO YOKSA KİMSE METİN 2 OYNAMIYORMU BAŞKA BİLDİĞİNİZ ONLİNE OYUN WARSA SÖYLEYİN BİZDE OYNUYALIM BIKTIM METİN 2 DEN AMA BIKTIM DİYE CEVAP VERMEMEZLİK ETMEYİN SİZ VERİN O CEVABI SONRA ONLİNE OYUN WERİN GÜZEL OLSUN
...Metin 2 konusunda yazıyor azcık araştır !
BEN BULAMADIMMM YOKK Kİİ ACABA BEN Mİ BULAMADIM YAAA ALLAH ALLAH
bilgiğim kadarıyla int ağırlıklı int ve vit olCAktı fakat emin deilim
BEN SANA ANLATIIM oyununu başında nasıl bir düzende vermiş öyle yükselt yükselt ama düzeni bozma yada başta en yüksek neye vermişse ona ver
Metin2 Resmi Forumundan istediğin bilgilere ulaşabilirsin..
Adres: board.metin2.org
arkadaşlar son 4 gündür en az 20 kere indirmeyi denedim olmadı... ben oyunu indiriyorum sanki oyun inmiş gbi %5 ,,%20,,%30 gbi oldugunda kapanıyor pencere ve daha snra o yarı indirilmiş dosyayı açtıgımda dl edilen yere kadar gidiyor daha sonra belirlenen dosyalar indirilmemiş veya kopyalanmamış tekrar indirmeyi deneyin gbi bişe diyo....net yoğundur dye düşündüm ama gece 12 gbi indrmeye başladım ve sabaha kadar kapamadım ben uyudum kalktıgımda %95 te aynı hatayı verdi....sm=s20.gif]lütfen yardım edin bu oyunu oynamayı çok istiyorum...
kardeşler burda 65 lvl ık abiniz var gelin sorun ama hiç sura hesabım yok eheehe
valla oyunla iligli sorun demek istedin herald eyoksa soru kabak gbi duruyo önunde bak paragraf da yapmışım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme