arkadaşlar geodan birey b çözdüm sadece aradan 5 ay geçti diyorum ki metin geoya mı başlayayım nasıl sizce yoksa acil geo mu sürem çok kısıtlı bu arada 15 güne bitmeli 1 aydır başlıcam diyorum nasip olmadı
Up
hocam peki endemik acil orijinal çözmüş birine ne tavsiye edersiniz sene başından beri yayarak çözdüğüm için üst düzey değilim hala geometride . orijinali biraz baştan savma çözdüm diyebilirim ösym tipleri çok zorladı çünkü.
ikisi de ben de var acil (eski basım acil). Metin güzel kaynak fakat ben acili daha çok beğendim. Metinin universiteliyimde yanlış sorular var zorlamak için saçmalamışlar
hocam herkes acili övüyor ama özel üçgenler kısmına kadar geldim 2 tane A+ testini bitirdim, çoğunlukla klasik tip soruları biraz değiştirip şekilli hale getirmişler o kadar. diğer konularda da böyle mi? sadece birey b bitirdim ve hiç zorlanmıyorum, A testleri güzel fakat diğerlerini pek beğenmedim, güzel uyarlamışlar ama zorluğunu beğenmedim.
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme