Şimdi Ara

Metin2 Bolumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XantoR

eminmisiniz siz sadece ilk 10 lvl e kadar kasmis ondan sonra bisi anlamamissiniz
    lvlleri ilerledikce questler i yapmak mecburiyetinde oluyorsun ve her quest birbirini baglamakta ve onemlisi questler ilk questlerden sonra cok akici
    seytan kulesi denilen yer var oraya cikmak icin bi taraflarini yirtan insanlar var

ayrica fazla oynamiyor demissiniz suan sunucu 1 alestaya karakter alimi kapatildi bi sunucunun kapasitesi ortalama 100 000 ila 200 000 arasinda ve
    sunucu 1 alesta
    sunucu 2 tramola
    sunucu 3 tuvo
    buralarda yaklasik olarak gunluk online ortalamasi 10 bin olarak belirtilmis ve sadece turk iyeden cok nadir 100 u gecmes avrupa ulkelerinden turk vatandaslari baglaniyor gm lerin hepsi turk bizim kaybettigimiz nokta burasi iyi niyet yok sizde ben gunde 10 konuyu en uc noktasina kadar inceliyorum tum oyunlara bakiyorum bunlari beklemiyordum gercekten 1 yıl once dh boyle deildi sanirim yas ortalamasi giderek dusmus

size oneri sunanda kabahat zaten siz laftan ne anlarsiniz !!!!!!!!!!

Canım kardeşim arkadaşım.Ben bir oyuna başladığım zaman,diğer veletler gibi (sözüm meclisten dışarı) 10-15 level olup ay ben sıkıldım hemen oyunu değiştireyim mantıgına girmem.İlk önce oyun anlayışına bakarım.Sonra forum sitelerinde dolanırım oynadıgım oyun hakkında bilgiler edinirim.Sonra oyunuma başlarım.Oyunda bazı şeyleri öğrendikten sonra lvl kasmaya başlarım.Mesela metin 2 de ilk açıldıgında oynamıştım.Bir kere o zaman level kasmak imkansızdı oyun ks den geçilmiyordu yada hep bana denk geliyordu.Neyse dedim oyunun ilk günleri olur böyle şeyler dedim.1 Hafta oldu ks ler devam etmeye başladı.Onada tamam dedim.Sonra kastım belli bir level a kadar görevler yaptım.Bir kaç günün sonunda akıcılık olmadıgından oyunu bıraktım.Onuda geçtim belki oyunu sevmedim zorla sevdiremezsin ki bana oyunu.Senin yaptıgın illa bu oyunu oynayın mantıgına gidiyor.Metin2'nin ne kadar vasat bir oyun oldugunu herkez biliyordur sanırım.

Benim için player sayısı önemli değil.Eğer oyunda akıcılık olmazsa ve adam akıllı insanlar olmazsa o oyunu hayatta oynamam.Çok yüksek level lı olsam bile.Yaş olayı eğer benle ilgiliyse sadece gülerim benim kaç yaşında olduğumu merak ediyorsan gir profilime bak.Ben hir bir zaman yaşımdan utanmam.Çocukken çocuklugumu çok iyi yaşadım.Nasıl ve nerde davranılcagını gayet iyi biliyorum.Eğer sende yaşından utanmasaydın yaşını saklamazdın.

Ve laflarına dikkat et.Hiç bir zaman terbiyesizlik yapma.Her zaman karşındaki insana saygılı ol ki sende her zaman adam akıllı saygı göresin.Umarım bu lafımda kulağına küper olmuştur.

• metin 2 yi eleştiren arkadaşlar...
    türkce olan başka oyun önersinler...
    malum herkez ingilizce bilmiyor ve bilmek zorunda değiller...

bence mükemmel bir oyun...

bu tür başka oyun varsa ve dili türkce ise bilmek ve oynamak isterim.

birde ...
    bir sürü malzeme alıyoruz başka başka terimler var. anlamıyoruz...
    açıklayıcı bir link varsa yazarsanız memnun olurum...

ilk önce mynet deki istanbul kıyamet vakti oyununa takılıyordum...
    1 hafta önce bu oyunuı keşfettim...

şu an başka oyun oynamıyorum...

bu oyun için bölüm olacağını zannettim.
    yok olduğunu öğrendim ama olursa çok sevineceğim...

birde bu tarzda multiplayer olmayan singleplayer olan oyunlar varsa o oyunlarıda paylaşırsanız memnun olurum...

darkened skye diye bir oyun vardı... onu bitirmiştim başka bulamadım...

• yaw bu kitab şeklinde olan itemleri nasıl kullanacam bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bage

metin 2 yi eleştiren arkadaşlar...

birde ...

birde bu tarzda multiplayer olmayan singleplayer olan oyunlar varsa o oyunlarıda paylaşırsanız memnun olurum...

evet heres ing. bilmek zorunda deyil fakat artık bu şart işe alırken ing. biliyormusunuz diye soruyorlar ilk okul mezunlarına bile özel ing.kursları veriliyor geçen gün berberdeki çırak yoktu sordum nerde diye çıraklık kursuna gitti ingilizcesiz çırakbile işe alınmıyor dedi tabi bazı insanlar vardır gider ama öğrenemez ama sein bunlardan oldugunu sanmıyorum hem pek de bi ingilizceye gerek yok zır cahil olamassın yazı yazaildiğine göre ilkokuldan yüksek okudugun kesin ilkokuldada zaten temel bilgiler öğretiliyor ve buda sana yeterli olur türkiyenin %80i ingilizce bilmiyor ama online oyunlardaki türk sayısına bakarsak bu %80den çok daha fazla oluyor yani bazı insanlar azcık gayret gösterip yapabiliyolar ama sizin gibiler herşeyi hazır bekliyor wow oynican ama ingilizcem yok wow a mektup mu yazcan tükçeye çevirin diye yani böyle bişey yaparsan da seni deli sanarlar heralde

• quote:

birde ...

Arkadaşım,kardeşim sana sadece bişey diyorum;

Yazmadan önce 2 defa düşün ve öyle yaz...

Ayrıca ben dil konusunda bişey demedim herkez istediği oyunu oynaya bilir kimse kimseyi zorla oyun oynattıramaz.Sana türkçe online oyun önermeyi çok isterdim ama malesef adam akıllı,türkçesi net ve adam akıllı grafikleri olan bir oyun yok.BU BİR GERÇEK...

Not:Wingo kardeşimiz yukarıda gayet güzel bir açıklama yapmış.
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 3 Nisan 2008; 23:40:48 >

• cevab verecek yokmu tartışıp durmayın boşuna yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreweer

quote:

birde ...

Arkadaşım,kardeşim sana sadece bişey diyorum;

Yazmadan önce 2 defa düşün ve öyle yaz...

Ayrıca ben dil konusunda bişey demedim herkez istediği oyunu oynaya bilir kimse kimseyi zorla oyun oynattıramaz.Sana türkçe online oyun önermeyi çok isterdim ama malesef adam akıllı,türkçesi net ve adam akıllı grafikleri olan bir oyun yok.BU BİR GERÇEK...

Not:Wingo kardeşimiz yukarıda gayet güzel bir açıklama yapmış.
    Teşekkür ederim.

ben teşşekür ederim kardeşim dediklerin tam destek katılıyorum bu metin2 de ne varsa artık metin2 oynayacağıma mario oynarım daha iyi
    (tbi 1999 versiyonunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 4 Nisan 2008; 17:00:03 >

• arkadaşlar bu olaya son noktayı koymak istiyorum isteyen oynar isteyen oynamaz kimse birbirini zorlayamaz herkesin bakış açısı farklıdır ayrıca bu oyunu sevmeyenler derhal bu topicden çıksın fazla lafa gerek yok(ben sevdiğimi söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)arkadaşımız sadece bize bir oyun tanıtmış(gerçi buna tanıtmak denemez ne bir site ne de ss filan var)ona sakince tavırlarla yaklaşalım ve anlayışlı olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ScS_

arkadaşlar bu olaya son noktayı koymak istiyorum isteyen oynar isteyen oynamaz kimse birbirini zorlayamaz herkesin bakış açısı farklıdır ayrıca bu oyunu sevmeyenler derhal bu topicden çıksın fazla lafa gerek yok(ben sevdiğimi söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)arkadaşımız sadece bize bir oyun tanıtmış(gerçi buna tanıtmak denemez ne bir site ne de ss filan var)ona sakince tavırlarla yaklaşalım ve anlayışlı olalım

+1000000 katılıyorum çok doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlineGamer

quote:

Orjinalden alıntı: _ScS_

arkadaşlar bu olaya son noktayı koymak istiyorum isteyen oynar isteyen oynamaz kimse birbirini zorlayamaz herkesin bakış açısı farklıdır ayrıca bu oyunu sevmeyenler derhal bu topicden çıksın fazla lafa gerek yok(ben sevdiğimi söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)arkadaşımız sadece bize bir oyun tanıtmış(gerçi buna tanıtmak denemez ne bir site ne de ss filan var)ona sakince tavırlarla yaklaşalım ve anlayışlı olalım

+1000000 katılıyorum çok doğru

adam oyun tanıtmıyor ki bölüm açılsın diyor
    diğeri ne sallarsa kardır hesabı +10000000000000

• ben 21 leveldeydim demircide sürekli silahım kayboluyor başaramadım bilmem ne nasıl güçlenecek silahlarımız daha kızdım bıraktım bilmem devam edermiyim daha..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanuz

ben 21 leveldeydim demircide sürekli silahım kayboluyor başaramadım bilmem ne nasıl güçlenecek silahlarımız daha kızdım bıraktım bilmem devam edermiyim daha..

+ kaca basarken yanıyor
    +4 rahat basıyor +5 de basabilir
  • evet +5 den sonra şans baya azalıyor..bende bi gümüş define sandığı var ama nasıl açılacak bilmiyorum bilen varmı acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XantoR

quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

bölüm açsalarda metin2 topiclerinden kurtulsak

metin2 bence tamamen çalıntı bir oyun ark. oynuyordu ninja mıdır nedir bi class vr blade kullaniyor bladeleri aynı 2moonstaki summoner gibi tutuyor ve saldırıyor 2moons oynayan arkadaslar bunu biliyordur metin2 çalıntı ve berbat bi oyun nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum şu oyunu bi hafta oyna 1000euro vercez deseler yine oynamam

inan bana metin2 sizin o ko mudur ne haltdir ondan daha akici bir oyun
    eger sen gercek bir player olsaydin emek gecmis bir oyuna bu kadar laf etmezdin senin dusuncelerinde suan 0-6 yas arasi cocuklar sahip belirtmekte fayda var

acilsin yada acilmasin ama metin2 turkiyede giderek popularitesini artiran bir oyundur
    ve ayrica hiç bir oyun her ulkede farkli bir sunucudan ve tamamen o ulkenin diline cevirilerek sunulmamistir bunu 2moons ko wow gibi oyunlarin yapamadi daha laf solemeye gerek yok sanirim

sana katılıyorum... Metin2 oynamayan adamlar oyunu kötülüyor nasıl yapabiliyorlar bunu hayal gücünüz çok mu gelişmiş oyunu canlandırabiliyor musunuz :) oyunu oynamayanlar kötülemese daha güzel olur...

Metin2 en güzel online oyun bence.....

• quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

O, oyun için bırakın bölüm,yeni başlık bile açmayı gereksiz bulanlardandım.O, oyuna kadar daha yüzlerce oyun var bölüm açılacak.

Katılıyorum Sana Kardeşim Oyun Bence 20 lvla Kadar Güzel Sonra Sıkıyor
  • +7 pala +8 aslan plaka +7 gümüş bilezik +8 kalkan +8 kafalık hepsini + basrken yaktim
    çok pis atıyorum beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuiFaLLz

+7 pala +8 aslan plaka +7 gümüş bilezik +8 kalkan +8 kafalık hepsini + basrken yaktim
    çok pis atıyorum beee

yok eşşek plaka
  • 3 sunucuda loncası olanlar özelden mesaj atsın lonca arıyorum.
  • Arkadaşların isteği doğrultusunda Metin2 bölümü açılsın ve orada konuşmak istediklerini konuşsunlar diye düşünüyorum. Benim yeğenimde oynuyor, wow un deneme sürümünü beceremedi sıpa İngilizcesi olmayıp oynamak isterenlere iyi geliyor. Arkadaşımın net cafe sinde çoluk çocuk metin2 oynamak için sıraya giriyor. İşte bu yüzden bırakın açılsın forumda böyle bir bölüm en azından forum kirliliği olmaz. Oyun iyiydi kötüydü görecelidir. Bu tür kavramlara girmem ama beni kesmediği açık.

Hadi iyi kasmalar

• Kaç tane mmorpg oynadınızda Metin 2 en güzel online oyun diye biliyosunuz?Kapasiteniz bu kadar heralde...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.