1) oyunun yönetimi berbat bissürü kişinin dediği gibi gm lerin arkadaşlarını görüyoruz full +9 donanmış kişiler gm ler de bu oyunda kendilerine para item vs. sağlamak için gm lik yapan kişiler oyunda yoğun saatlerde gm in sülalesine sövseniz bile hiçbişey olmuyor çünkü gm oyunda değil . oyunda olsa bile -lütfen oyundaki diğer şahıslara karşı konuşmalarımıza dikkat edelim- diye bir yazı geldi ve arkasından -peki amele diyebilirmiyiz- yazdım sonrasında 3 pm geldi hiçbiri gm den değildi.. ( ayrıca tam 13 aydır bu forumdayım we bu forumdaki yönetim forum sitesi olmasına rağmen o oyundaki yönetimden kat kat daha iyi)
2) oyunda hile almış başını yallah .. en son açılan server de açıldığı ilk gün girdim daha 1 lwl lik yaratıkları kesmek için hile kullananlar wardı. şu anda oyunda 60 lwl bir kişi bile çekinmeden hile yapıyo r hileler yüzünden teke tek ws ler de bile kimse birbirine güvenemiyor süper bi hesap yarattım we yere serdiğim herkez bana hileçi diyor.. (aslında haklılar oyunda sayısını bilmediğim kadar char ım oldu we sonunda ideal charı yaratmayı başardım ) ayrıca hile yapan birisini görenler yaptığı hileden fayda sağlamak için otlanıyorlar
3 ) oyunda oyuna yeni başlamış we kolay yoldan kasılmak isteyen 15-20 lwl arası değişen uyanık geçinen amele tipler e uzak dur dediğimiz zaman hayatımda görmediğim kadar küfürü bir arada sayıyor ( komik ama oyunda Allah ve deli kelimelerini kullanmak yasakken ortaokul seviyesi küfürleri gayet kolay söylenebiliyor) küfürün suyu çıkmış her serwer yeni açıldığında inanılmaz şekilde argo konuşuluyor ve o oyunu sadece erkeklerin oynamadığı unutuluyor
4)oyunda bazen kasılmak we exp kazanmak çok zorlaşıyor oyunda 40 lwl den sonra zorlukla kesebildiğimiz yaratıklardan çok çok %0,5 exp geliyor 60 lwl de neredeyse %0,05 e kadar düşüyor bu yüzden 3 tane 60 lwl char sildim
5) oyunda bazı abartmalar war 30 lwl silahları genelde şehirde saat başı çıkan yaratıklardan bile düşüyor 30 lwl silahı savaşta oyuncuya - ler getirse bile oyuncular o silaha taparcasına atllıyor özellikle ilk serverde bu silahların hile ile çoğaltılması ve buna rağmen fiyatların düşmemesi bazı oyuncuları gerçekten zengin yaparken bazıları da bu silahlara gördükleri yerde saldırmaları yüzünden paraları ve eşyaları 0 a iniyor
6) oyunda dolandırıcılık müthiş şekilde gelişmiş , oyunla ilgili forumlarda tamamen taktik , hile ws ilerlemiş . oyunla ilgili forumlarda trojan li dosya linkleri weriliyor we oyundan 50 lwl sonrasında bıkmış olanlar belki işe yarar umuduyla bu programları download ediyor we sonuçta .... oyunda belki gm lerin bile bilmediği dolandırıcılık we eşyaları defalarca kullanma taktiklei geliştirilerek oyunun suyu çıkarılmış
kısacası : oyun şu anda full sürümle hizmette değil polonya serwer inde de full sürümde olmadığı için serwer birincisi 2 aydır lwl alamıyor we oyunda bazı geçitler kullanılmıyor bazı görew eşyaları düşmüyor falan yani oyunun bölümünün bu sitede açılmasının DH ye zararı bile olabilir
(ayrıca lwl 50 olduktan sonra oyunu sallayın yada 0 dan başlayın ) ( oyun küçük yaştaki çocuklarda bağımlılık we takıntı haline gelebiliyor mesela benim komşumun çocuğu oyunda bir 30 lwl silahı bulmak için günlerce pc başından kalkmadı sonunda babası uyurken beni çağırdı oyunu silip deep freeze yükledim ailesi sadece oyle durdurabildi)
pvp leri kötü bu oyunun
Açtırtamadınızmı daha
www.metiniki.org var.
eee bu kadar mı metin2 oynayanlar yeni başladı dedik biraz ipucu alalım yokk 2 sayfa boyunca tartışmışlar
quote:
Orjinalden alıntı: segagas
metin2 de 61 lvle kadar gelmiş bir süre sonra oyunu bırakmış biri olarak birkaç kelime söylemek gereği hissettim.
Arkadaşlar oyun türkçe ve sadece dayanağı bu! Asla önlenmeyen her gün yenisi eklenen hileler ile oyun tamamen çekilmez bir hal aldı. Oyun sanıldığı kadar etkileyici değil! avrupada ratingleri vasat olduğunu doğruluyor. 60 lvlde bütün görevler bitiyor. Kasabilmeniz imkansız. Ücretsiz denildiğine bakmayın kesinlikle belli bir lvlden sonra item shop yardımı almanız gerekiyor ve buda EURO bazında büyük paralara tekabül ediyor. En son açılan yeni haritaya girişin bile ücretli olması zaten şirketin stratejisinin ipuçlarını veriyor. hiçbir etkinliği olmayan savaşları çoğu zaman bitemeyen sürekli bir yerlerde karakterinizin takıldıgı 10 kişi skill kullandığında en iyi makinaların ekran kartlarını bile kilitleyen grafik motoru hilenin almış başını gitmiş olduğu EP paralarının bu kadar yüksek meblağ ile satılması yanında 3-5 amatör yönetici ile oyunun güvenliginin ve asayişinin sağlanamaması İtem shop destekli oyuncu ile ücretsiz oynayan oyuncunun arasındaki çok ama çok büyük fark yaratılması
Yani kısacası ayda en az 100 YTL para harcarım derseniz oyuna başlayın. Yoksa sonu hüsranla biter denemelerinizin.
Bana 61 lvle kadar kasmış biri olarak fikrimi sorarsanız bu kadar açığı olan bu kadar zayıf yönetilen bir oyuna 5 lira vermem. Birileri neden o kdar uzun oynadın diy sorarlarsa cevabım ilk kurbanlardan olduğum olacaktır. item shop belli bir seviyeye gelmeden pek etkilemiyor
Dediklerine katılıyorum..Fakat bunlar çok fazla insanın bu oyunu oynamadıgını yada burada bu oyun icin bölüm açılmamasını gerektirmez.!
Ya ßeyler ßen metin2 ye ßaşladım savaşcı açıcam ama neye wericeğimi ßilmiyorum statü olarak fln ne yapmam lazım yardım pls
18 20 lwl çarınız varsa veririmisiniz ben 11lwlim nolur verin
metin 2 mi şakamı bu ya arkadaşlar bu oyun diil oynamayı bakılmaz bile türkçe oyun mu istiyonuz alın size hero online aslında hepsi yalan tek gerçek wow haa şimdi paralı diceksiniz tabi onunda çözümü var gelin private serverlarda oynayalım turkwow mesela yada gidin knight oynayın tabi 5-13 yaş arası çocuklar da cabası ama gelipte metin 2 gibi gm lerin bile olmadığı hilenin alıp başını gitti bi oyunu burda açılsın demeyin ya
quote:
Orjinalden alıntı: kafkas197
metin 2 mi şakamı bu ya arkadaşlar bu oyun diil oynamayı bakılmaz bile türkçe oyun mu istiyonuz alın size hero online aslında hepsi yalan tek gerçek wow haa şimdi paralı diceksiniz tabi onunda çözümü var gelin private serverlarda oynayalım turkwow mesela yada gidin knight oynayın tabi 5-13 yaş arası çocuklar da cabası ama gelipte metin 2 gibi gm lerin bile olmadığı hilenin alıp başını gitti bi oyunu burda açılsın demeyin ya
Peki sen şakamısınSizin gibiler yüzünden zaten oyndan bahseden 1 kişi bile yok.Bir kişi bile resim paylaştırmıyor.Çünkü tek derdiniz konu açılsın ya da açılmasın.1,5 senedir foruma üyeyim.6 ay önce yazmayı bıraktım.Çünkü forum kötüleşmişti.DH de diğer forumlara benzemeye başladı.Yazık oldu...
cok yakın bir tarihte işlerimin yogunlugunun derecesine gore dh diger oyunlar bolumune metin2 tam klavuz hazırlayacagım
güzel bi oyun du ama hileler ve oynayanların abuk sabuk halleri davranışları yüzünden bırakmak zorunda kaldım.
suan bilgisayarimda var,oynamiyorum. hile yapanlari ancak hile ile durdurabiliyorsun. oyundan sıkıldım ko artik tbl ko olmuş her bişeyin tblsi cikmis
bu oyuna bölüm değil topic açılması bile fazla
konu açılırsa bence güzel olur tartışma bakımından
evet yokmu bende oynuyorum
metin 2 mi yakında süleyman2 de cıkarsa şaşmayın
quote:
Orjinalden alıntı: XantoR
quote:
Orjinalden alıntı: wingo119
bölüm açsalarda metin2 topiclerinden kurtulsak
metin2 bence tamamen çalıntı bir oyun ark. oynuyordu ninja mıdır nedir bi class vr blade kullaniyor bladeleri aynı 2moonstaki summoner gibi tutuyor ve saldırıyor 2moons oynayan arkadaslar bunu biliyordur metin2 çalıntı ve berbat bi oyun nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum şu oyunu bi hafta oyna 1000euro vercez deseler yine oynamam
inan bana metin2 sizin o ko mudur ne haltdir ondan daha akici bir oyun eger sen gercek bir player olsaydin emek gecmis bir oyuna bu kadar laf etmezdin senin dusuncelerinde suan 0-6 yas arasi cocuklar sahip belirtmekte fayda var
acilsin yada acilmasin ama metin2 turkiyede giderek popularitesini artiran bir oyundur ve ayrica hiç bir oyun her ulkede farkli bir sunucudan ve tamamen o ulkenin diline cevirilerek sunulmamistir bunu 2moons ko wow gibi oyunlarin yapamadi daha laf solemeye gerek yok sanirim
Evet, popüleritisini daha çok ilköğretim sırasında olan kişilerle arttırıyor. Vallahi okulda ençok konuşlan oyun. Ama ben başlar mıyım? Bir kere denedim kalsın. Ha Türkçe demişsin. İlle'de Türkçe MMORPG oynayacaksam Hero var mis gibi. Onu oynarım daha iyi.
Tabi ki bunlar kendi düşünceleriniz.Fakat benim düşüncem açilmasindan yana.Niye mi? Çünkü, ''Diğer Oyunlar'' bölümünde fazlaca metin2 konusu açiliyor.Bu konulari tek çati altinda toplamak daha doğru olur diye düşünüyorum.