Şimdi Ara

Metin2 Bolumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynayanlar niye oynuyorlar zevk alınıyor ki oynuyorlar
    renkler ve zevkler tartışılmaz gelipte buraya 5 para etmez en kötü oyun diye yazmanın bir manası yok sen ne kadar yazsanda adamın hoşuna gittiyse oynar
  • isteyen oynar karışmam ama bölüm açılmasına tamamen karşıtım o kadar cabala açılsın dediler şimdi günde bir konu atılmıyor.Bu oyunu oynayan kim var ki bölüm açılacak metin 2 ye açacaklarına bölüm açılacak öğle güzel oyunlar var ki...

Metin 2 yi bende oynadım oynamayan yorum yapmasın felan demişler bence hakkında konu açılmayı bile haketmiyor.Ama isteyen oynar birşey diyemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

Kaç tane mmorpg oynadınızda Metin 2 en güzel online oyun diye biliyosunuz?Kapasiteniz bu kadar heralde...

hayatımda ilk defa online bu türde oyun oynuyorum...
    çok beğendim ve oynarken zevk alıyorum...

ve sanırım türkce desteği olan bu tür başka oyun yok.
    sırf bu yüzden haketdiği yere konmasını istiyorum.

saygılar.

(bildiğiniz başka türkçe oyun varsa yazmanızı isterim. kıyamet vakti demeyin yeter :D)
  • ewt acilsinnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!
  • istanbul kıyamet vaktinden sonra en iyi türk online oyunu (bence)
  • Metin2 Türk oyunu deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Metin 2 nin questleri akıcı bir oyunmu?Yuh diyorum yani.Wolf kes,alfa wolf kes,aalfa wolf kes.....bunu neresi akıcı.Dalgamı geçiyorsun anlamadımki.Grafik vasat,skill efect vasat,karakter tasarımı vasat,dış mekan vasat.Bu oyun çok iyi ölemi.Senin ve benim beğenmediğimiz o ko nun savaş sistemini met etmeyen birini göstersene bana.Metin 2 yi niye oynuyorsunuz acaba?Sakın bu sorunun cevabı Tr ce olup oyunu basite indirgediği için olmasın.E bunun neresi kötü?Kötü değil tabi ama çoluk cocuk bakıyorki Türkce oyun nasılsa basittir diyor diğer oyunlardan daha kolay geliyor oynuyor.
    Ha benim görüşüm bencede bi metin 2 bölümü açılsın,açılınki küfürbaz çoluk cocuk gitsin onu oynasın diğer oyunlardada adam gibi adamlar kalsın.
    Sana destek veriyorum ve bende metin 2 bölümü istiyorum.Hiç değilse bi çok oyundan ayıklama olur,bizde biraz rahat ederiz.
    +1 BENDE METİN 2 BÖLÜMÜ İSTİYORUM !!!!!

bu arkadasa hayret edıyorum

sankı oyun hakklında herseyı bılıyor da oyle yorum yapıyorlar
    sankı oynayanların kuufurbaz cocuk oldugunu bılıyor
    ya sız neye guvenıyonuzda gelip kendı hakaret dolu sacma yorumlarınızı yazıyorsunuz
    oyunu begenıp begenmmemek kısıden kısıye degısır ama sen burda oyunu cok asalıyorsun ve oynayası olanları da etkılıyosun
    ne ve nasıl dusundugunu anlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Prince -- 25 Nisan 2008; 20:49:34 >

• @allgirlsloveme hoooooop aslanım hoooop.Az alçaktan uç ayakların yere değsin.Hayatım boyunca net ortamında ne bir kişiye küfür etmişimdir,nede bir kişiye hakaret.
    Oyunu çok bilmem az bilmem önemli değil.Önemli olan benim isteklerime yada oyun mantığıma yaklaşan bir oyunmu.beni alakadar eden kısmı bu.Oyun sıkıcı ise tabii tutupta yüksek lvl olmuyacam.Ne saçma sapan bir cümle kuruyorsun.sen hayatında bireysel görüş denilen bir kavram duymadınmı merak ediyorum.Falan falan yerde oyunu şöyle kötülüyorlar yada şöyle diyorlar dememişim orda girmişim biraz kasmışım ve BİREYSEL YORUMUMU YAPMIŞIM.Benim dediklerimle tutupta oyun oynuyack değilsiniz herhalde.El alemin zevkiyle kendi zevkinizi bir tutmuyorsunuzdur galiba.Ne demek milleti oyundan soğutuyorum.Millete ben oynamayın diyormuyum.Hayır.Hadi diyelimki dedim(demedimya diyelimki) ben gidin kendiniz Boğaz Köprüsünden aşağı atın desem atıcakmısınız.Ne saçmalıyorsun sen.
    Gelelim küfür olayına.Sanmaki Türkce'si çıktığında oynamadım.İlk çıktığı zamanlarda gene girmiş bi bakmıştım.Değişiklik varmı diye.
    Girer girmez bilmem neyin guildi(terbiyem müsait değil yazmam buraya),.....(sansür) nikler.Oyundayım lvl 3 elemanın biri gelmiş para istiyor.Yok dedinmi küfür kaçınılmaz.
    Neden bahsdiyorsun sen.Türk İnsanının girdiği bir oyun göster ve küfür etmesinler.HaHaHa...Dalga geçiyorsun galiba.
    Yazdıkların fantastik cümleler olmasın.Real şeyler yaz bana.

• quote:

Orjinalden alıntı: allgirlsloveme

quote:

Metin 2 nin questleri akıcı bir oyunmu?Yuh diyorum yani.Wolf kes,alfa wolf kes,aalfa wolf kes.....bunu neresi akıcı.Dalgamı geçiyorsun anlamadımki.Grafik vasat,skill efect vasat,karakter tasarımı vasat,dış mekan vasat.Bu oyun çok iyi ölemi.Senin ve benim beğenmediğimiz o ko nun savaş sistemini met etmeyen birini göstersene bana.Metin 2 yi niye oynuyorsunuz acaba?Sakın bu sorunun cevabı Tr ce olup oyunu basite indirgediği için olmasın.E bunun neresi kötü?Kötü değil tabi ama çoluk cocuk bakıyorki Türkce oyun nasılsa basittir diyor diğer oyunlardan daha kolay geliyor oynuyor.
    Ha benim görüşüm bencede bi metin 2 bölümü açılsın,açılınki küfürbaz çoluk cocuk gitsin onu oynasın diğer oyunlardada adam gibi adamlar kalsın.
    Sana destek veriyorum ve bende metin 2 bölümü istiyorum.Hiç değilse bi çok oyundan ayıklama olur,bizde biraz rahat ederiz.
    +1 BENDE METİN 2 BÖLÜMÜ İSTİYORUM !!!!!

bu arkadasa hayret edıyorum

sankı oyun hakklında herseyı bılıyor da oyle yorum yapıyorlar
    sankı oynayanların kuufurbaz cocuk oldugunu bılıyor
    ya sız neye guvenıyonuzda gelip kendı hakaret dolu sacma yorumlarınızı yazıyorsunuz
    oyunu begenıp begenmmemek kısıden kısıye degısır ama sen burda oyunu cok asalıyorsun ve oynayası olanları da etkılıyosun
    ne ve nasıl dusundugunu anlayamıyorum

bende sana hayret ediyorum tarihe karışmış 3 tane metin2 topici hortlatmışsın tebrikler!

• Metin 2 ' den daha fazla oyuncusu olan "diğer oyunlar" var , açılsa öncelikle bunlara açılır.

Metin 2 Bölümü açılmadığı için oyuncusu fazla yok demişsin , bunu her oyun için söylebilirsin .
  • oynamıosanız yazmayın suraya kardesim ya lanet olsun mahvetionuz konuyu metin2ciler bi baslık acıorm herseyi oraya yazın
  • quote:

Gelelim küfür olayına.Sanmaki Türkce'si çıktığında oynamadım.İlk çıktığı zamanlarda gene girmiş bi bakmıştım.Değişiklik varmı diye.
    Girer girmez bilmem neyin guildi(terbiyem müsait değil yazmam buraya),.....(sansür) nikler.Oyundayım lvl 3 elemanın biri gelmiş para istiyor.Yok dedinmi küfür kaçınılmaz.
    Neden bahsdiyorsun sen.Türk İnsanının girdiği bir oyun göster ve küfür etmesinler.HaHaHa...Dalga geçiyorsun galiba.

ben oyuna basladigimda Türk serveri yoktu oyuzden oynamadım orda pek.
    UK serverınde hıc kufur eden yok Türk de pek yok.
    ayrica ben oyunda kufur yok diye birsey de soylemedim
    sen kendi dusuncenı soyluyorsunda herseyin bi usulu vardır
    senin bu soyledigin sozlerle ;
    " hoop aslanim hopp , dalgami geciyorsun anlamadim , yuh diyorum yani , cocuk cocuk türkçe diye gidiyor oynuyor , küfürbazlar cocuklar oynuyor "
    ne bicim fikrini ifade ediyorsun
    duzgun bicimde oyunun eksik gordugun yanlarini belirtsen ve tavsiyeni soylesen bir sey soylenmez
    ama bana bu tarz sozlerin iyi gelmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: allgirlsloveme

quote:

ben oyuna basladigimda Türk serveri yoktu oyuzden oynamadım orda pek.
    UK serverınde hıc kufur eden yok Türk de pek yok.
    ayrica ben oyunda kufur yok diye birsey de soylemedim
    sen kendi dusuncenı soyluyorsunda herseyin bi usulu vardır
    senin bu soyledigin sozlerle ;
    " hoop aslanim hopp , dalgami geciyorsun anlamadim , yuh diyorum yani , cocuk cocuk türkçe diye gidiyor oynuyor , küfürbazlar cocuklar oynuyor "
    ne bicim fikrini ifade ediyorsun
    duzgun bicimde oyunun eksik gordugun yanlarini belirtsen ve tavsiyeni soylesen bir sey soylenmez
    ama bana bu tarz sozlerin iyi gelmedi

arkadaşım senin aklından şüphelenmeye başladım vazgeç şu topici hortlatmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 30 Nisan 2008; 17:50:58 >

• Ya tamam anladık güzel oyun ama biz 3-4 aydır oynuyoruz daha 42 leveldeyiz adamlar 2 haftada 65 level yapmışlar yeni açılan serverde..
    Bu nasıl iş anlamadım..
  • hile dolu zaten boşverin o oyunu oynamayı ucuyor dağ taş demeden içinden geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

hile dolu zaten boşverin o oyunu oynamayı ucuyor dağ taş demeden içinden geçiyor

evet ama GM ler hile yapanalrı buldu mu banlıyorlar..
  • Ewet bole bi bolum isterim
  • ya allah aşkına hortlatıp durmayın şunu kaybolup gitsin işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

hile dolu zaten boşverin o oyunu oynamayı ucuyor dağ taş demeden içinden geçiyor

evet ama GM ler hile yapanalrı buldu mu banlıyorlar..

her oyunda oyle zaten GM ler gordumu banlar tabiki bird ebanlamıycak mı onemli olan o tür hileleir kulalndırmamak ya yakalanmazsa 30 lvl kadar hızlı kassa sonra bıraksa değişen ne

• Merhaba ;
    Öncelikle sunu soylemek isterimki bir ara asırı sekilde artan hile olayları Metin2 yöneticileri ve oyunu severek oynayan binlerce insan tarafından engellendi. Artık her oyunda oldugu gibi Metin2 dede haksız kazanc saglamaya calisan 3-5 kisi mevcut.Bu kisilerde yakalanıp oyundan ihrac ediliyorlar.
    Yukarıda bu oyun ile ilgili olarak haklı haksız bircok konuda paylasım olmus tabiki zevkler ve renkler tartısılamaz isteyen oynar isteyen oynamaz ancak oyunu ilk acıldıgından beri zevkle takip ediyorum ve diyebilirimki oyun içerisinde LVL ne olursa olsun mutlaka bir sonraki adım icin kullanıcıları zorluyor. Buda oyuna akıcılık ve zevk getiriyor. Silkroad online ve KO oyunlarınıda sıkı sıkıya takip ettim silkroadda 70 lvl blader ve KO da 56 lvl Mage ye sahibim fakat Metin2 bambaska ...
    KO SRO dan sıkılan yada WOW a para yetistiremeyen oyunlardaki quest leri anlayamadan gerceklestirmeye calisan ve bu durumdan artık rahatsız olan arkadaslarım varsa Grafikleri piyasadaki ortalama oyunlardan yüksek olan ve tamamen türkçe Metin2 oyununu denemelerini tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.