Şimdi Ara

Metin2 Bolumu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: XantoR

isterse 1 kisi oynasin ama dikkat edersen bolum olmadigi icin metin2 playerleri yok burada

500 e Yakın Üye RF Online Takip Ediyor.

129000 Kez Okunan ve 5400 Civarı Mesajı Bulunan Rf Online Konumuza Rağmen, Daha Bize Bile Bölüm Açılmadı.

Bence Sen Boşuna Umut Etme..
  • Bu iş oyuncu kitlesine bağlı olan bir iş değil bakın AOC yada warhammere oyunlar daha yeni çıktı hemen koydular oyunun kaliteli olmasına çok bağlı.Eeee metin 2 de hileden başka bir şey olmayan oyun oldğuna göre?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakartal23

18 20 lwl çarınız varsa veririmisiniz ben 11lwlim nolur verin

sopa var ister misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Bu iş oyuncu kitlesine bağlı olan bir iş değil bakın AOC yada warhammere oyunlar daha yeni çıktı hemen koydular oyunun kaliteli olmasına çok bağlı.Eeee metin 2 de hileden başka bir şey olmayan oyun oldğuna göre?

ozaman KO nun çok kaliteli olması lazım :)

sadece tek bir neden degil bir çok etken konunun açılmasına etki eder
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resisTaNce -- 9 Kasım 2020; 22:59:9 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanuz

yaw bu kitab şeklinde olan itemleri nasıl kullanacam bilen varmı

Öncelikle senin soruna cevap vereyim.Başlangıç Kitabı ve Başlangıç Kitabı+ item basmakta işe yarar.
    Beceri Kitapları, master olan yeteneğini geliştirir.
    Zırhlı at kitabı: Bu zırhlı at kitabı son dönemlerde kandırma modası olmuş durumda herkez pahalıya satıp atımızın zırhlı olacağını söylüyor ve insanları kandırıyor.Atımız 11. olması gerek bu seviyeye geldiğinde bi görev var o görevi yaptıktan sonra seyis size zırhlı at kitabını veriyor ve kullanabiliyorsunuz...
    At evcileştirme kitabı: Bu kitabın özelliği at resminize tıkladığınızda daha çabuk gelmesini sağlamak atımızın. Hiç kullanmadıgımız zaman daha geç gelir neyse bu kitap 25. seviyede at madalyonu vererek atımızı aldıktan sonra bu kitabı kullanabiliriz.Her ne kadar çok at evcilleştirme kitabını kullanırsak o kadar iyi olur.
    İleri dönüşüm kitabı: Bu kitap dönüşüm kürelerini daha iyi kullanmamızı sağlıyor. Tam yararını çözebilmiş değilim.Yanlız şu var bu kitabı kullandıgımızda zannetmeyin devamlı yaratık olacağız.Yine küresi lazım.
    Gözlem bantları kitapları: Bunlar kart gibidir.2'şerli şekilde.Metinlerden çıkarlar ve o yetenekten 1 puan alıp istediğimiz puana vermemizi sağlar.Mesela, kılıç çevirme gözlem bandımız var.Bunu kullandığımız zaman kılıç çevirme yeteneğinden 1 puan alır ve o yetenekten 1 puan eksilir.Ondan sonra istediğimiz yeteneğe verebiliriz...
    Madencilik kitabı: Bu kitap madencilikte uzmanlaşmamızı sağlar.
    Savaş sanatları kitapları: 3 tane savaş sanatı kitabı vardır.Bu kitapları 40.seviyeden sonra sırasıyla kullanabiliriz.Liderliği arttırıyor...
    Lisan Kitapları: Jinno,Shinsoo ve Chunjo ülkelerinin lisan kitaplarıdır bunlar. Yalnız dikkat mesela ben jinno krallığındayım.Shinsoo ve Chunjo lisan kitaplarını başarılı bir şekilde kullandım fakat bir shinsooluyla konuşmak istediğimde ne onun söylediklerini anlayabiliyorum ne de benim ona söylediklerimi o anlıyor. Sakın kendinizde bir sorun oldugunu zannetmeyin. Sorun karşıdaki taraftadır. Çünkü o jinno lisan kitabını kullanmamışsa sizi anlayamaz ve doğal olarak sizde onu. Lisan kitaplarını kullandınız ve başarılı oldunuz. Siz artık tüm ülkenin dilini anlarsınız. Ama konuştuğunuz kişilerde de olması şartıyla...!!!
    Combo sanatı kitabı: Combo sanatı kitabı kullanıp başarılı olduktan sonra normal vuruşlarımızı daha çoğaltır ve combo tekniğimizi değiştirir.Bu da daha iyi vurmamızı sağlar.
    Combo sanatının kaydı: Sakın combo sanatım açılacak diye bu kitabı almayın.Çünkü bu kitap 50.seviyede kullanıma açılıyor ve combo sanatı kayıdı yapılıyor.Bu sanatın kaydını yapmak içinse combo sanatı kitabını kullanmak gereklidir...

@resisTaNce ;
    Yeni GM'ler ilgisiz.Hatta bazıları, raporcu olarak görev yapıyorlar.Raporcu arkadaşlara denk geldiysen, tabiiki birşey yapmalarını bekleyemezsin.Artık "ss" işe yaramıyor.Neden diye sorarsan, %70 photoshop bilgisi olan biri, her türlü ban yedirebilecek bir resim hazırlayabilir.İtemlerinin ve onca emeğinin boşa gitmesine bende üzüldüm.

@koroglu28 ;
    Bence hiç komik gelmedi.Metin, halkımızın çocuklarına verdiği isim olan Metin değil...
    _

quote:

Orjinalden alıntı: wingo119
    quote:

Orjinalden alıntı: QuiFaLLz
    +7 pala +8 aslan plaka +7 gümüş bilezik +8 kalkan +8 kafalık hepsini + basrken yaktim
    çok pis atıyorum beee

yok eşşek plaka

Bilmiyorum çok mu komik geldi.. Knıght ve Silkroad Online baktığımızda bu durum değişmiyor.Örneğin Knight Online'de Goblin Armor var.Peki neden bu Cin ? Daha farklı birşey olamazmıydı.Dur söyleyeyim, hayali bir cin tiplemesinin üstüne benzediği için..Aslan Plaka Zırh'ı görmediğin için böyle birşey söyledin sanırım.

--
    Zorluk konusunda pek bir sıkıntı yok.Normal şartlar altında oynuyarak rahat kasabilirsiniz.Fakat ilerledikçe, EP(Ejder Parası) almanız gerekmektedir ve inanın size çok koymaz.Örneğin Örümcek Zindanı'nın 2.katına çıkmak için geçiş bileti gerekiyor ve bilet 9 EP..Genellemeye bakarsak, 50EP, 10Türk Lirası yapıyor.Bence o zevk için değer...
    _
    Bölüm konusuna gelirsek, bence Donanımhaber'de M2 oyuncusu fazla değil.Bu yüzden bence şuanlık bir özel bölümede ihtiyaç yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubulala -- 5 Ocak 2009; 0:38:14 >

• Arkandayım arkadaş !!

Not : Tuva ( Shinsoo ) , Artemis ( Jinno ) da oynayan var mı??
  • Tuva ( Jinnodayım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

bölüm açsalarda metin2 topiclerinden kurtulsak

metin2 bence tamamen çalıntı bir oyun ark. oynuyordu ninja mıdır nedir bi class vr blade kullaniyor bladeleri aynı 2moonstaki summoner gibi tutuyor ve saldırıyor 2moons oynayan arkadaslar bunu biliyordur metin2 çalıntı ve berbat bi oyun nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum şu oyunu bi hafta oyna 1000euro vercez deseler yine oynamam
    bende zaten anca 100 euro verirlerse oynarım xD

• Sonunda Bölüm açıldı

H.o :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: segagas

metin2 de 61 lvle kadar gelmiş bir süre sonra oyunu bırakmış biri olarak birkaç kelime söylemek gereği hissettim.

Arkadaşlar oyun türkçe ve sadece dayanağı bu! Asla önlenmeyen her gün yenisi eklenen hileler ile oyun tamamen çekilmez bir hal aldı.
    Oyun sanıldığı kadar etkileyici değil! avrupada ratingleri vasat olduğunu doğruluyor. 60 lvlde bütün görevler bitiyor. Kasabilmeniz imkansız. Ücretsiz denildiğine bakmayın kesinlikle belli bir lvlden sonra item shop yardımı almanız gerekiyor ve buda EURO bazında büyük paralara tekabül ediyor. En son açılan yeni haritaya girişin bile ücretli olması zaten şirketin stratejisinin ipuçlarını veriyor.
    hiçbir etkinliği olmayan
    savaşları çoğu zaman bitemeyen
    sürekli bir yerlerde karakterinizin takıldıgı
    10 kişi skill kullandığında en iyi makinaların ekran kartlarını bile kilitleyen grafik motoru
    hilenin almış başını gitmiş olduğu
    EP paralarının bu kadar yüksek meblağ ile satılması yanında 3-5 amatör yönetici ile oyunun güvenliginin ve asayişinin sağlanamaması
    İtem shop destekli oyuncu ile ücretsiz oynayan oyuncunun arasındaki çok ama çok büyük fark yaratılması

Yani kısacası ayda en az 100 YTL para harcarım derseniz oyuna başlayın. Yoksa sonu hüsranla biter denemelerinizin.

Bana 61 lvle kadar kasmış biri olarak fikrimi sorarsanız bu kadar açığı olan bu kadar zayıf yönetilen bir oyuna 5 lira vermem. Birileri neden o kdar uzun oynadın diy sorarlarsa cevabım ilk kurbanlardan olduğum olacaktır. item shop belli bir seviyeye gelmeden pek etkilemiyor

Ne desen hakılısın.
    O yüzden bi süreliğine Metin2.us a geçtim. >Hile yok kadar az..Pazarı görseniz ağzınız açık kalır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.