Merhaba Arkadaşlar, Metin2 oynayan herkes bilir bir şeyler satıcakken çok tanıtım yapmanız gerekiyor falan filan. Bunun için Enter+Up+Enter yaparak sürekli flood yapabilirsiniz ama bu adamı yoruyor bunu bende biliyorum onun için sizlere düşündük sizlerle message bot paylaşıyorum.
Yapımcı : .United Düzenleyen : NightHunter TürkçeÇeviri : NightHunter Kullanımı : .Rar’dan çıkartın. Dosyanın içerisinden çıkan Metin2 Klasörüne Atılacaklar adlı dosyayı açıyoruz ve içindekileri metin2 klasörüne atıyoruz. Direkt Metin2 TR & Pvp hangisine giricekseniz giriyorsunuz. Karşımıza söyle bir pencere çıkacak.
Select diyoruz ve metin2 klasörüne attığımız messagebot 1.0.py‘yi seçiyoruz bekliyoruz . Oyuna girmeden run’a basmayın. Karakteri oynamaya başladığınızda run’ a basın ve yazacağınız yazısı yazın ve süreyi ayarlayın ben 3 sn.öneriyorum. En iyi 3 sn. Başlat dediğinizde flood yapmaya başlar eğer banlanırım diye korkasanız Gm Dedektörü aktif edin. Gm geldiğinde Alarm çalar ya da zil sesini değiştirebilirsiniz Crash sesi çıkartır.