Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Metro 2033 ve benzeri tarzda Tavsiye Edermisiniz Okuyanlar İçeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu sıralar Metro 2033 ü okumak istiyorum yazın 70 sayfasını okumuştum e book olarak ama ne olduysa bırakmıştım şimdi tekrardan başlamak istiyorum, dili ağır geldi sanki ama içim içimide yiyo açıkçası okuyamadım diye, okuyanlar sizce nasıldı kitap ve bu tarzda tavsiye edebileceğiniz varmı acaba Teşekkürler :D

• Metro 2033 2 defa bitirdim ve mutlaka sizde bitirin ve devamı olan metro 2034 okuyun,
  • metro 2033 tarzı kitap daha var mı bilmiyorum . fakat Dune veya Amat da hoşuna gidebilir.
  • Metro efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kitap zaten 80.sayfadan sonra açılıyor dişini sıkıp oraya kadar gelirsen daha da bırakamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Hocam kitap zaten 80.sayfadan sonra açılıyor dişini sıkıp oraya kadar gelirsen daha da bırakamazsın

haha ben 70 te bırakmıştım ya :D o kolay bi kaç saate gelirim oraya, dün açlık oyunlarını aldım ilk kitabındayım sayfa 130 :D bitsin serinin 2 kitabınıda okuyup hemen metro 33 34 e geçicem sabırsızlanıyorum ve yazar 35i yazıyomuş çok sevindim :D
  • Metro 2033 ve 34ü okudum ikiside çok iyiydi 35i yazdığını senden öğrendim ve sevindim açıkçası,şimdi rüzgarın adı kral katili güncesi 1. günü okuyorum ve 160. sayfalarda olmama rağmen bağlandım diyebilirim 2. kitabınıda sipariş verebilirim bu gidişle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Metro efsane

hep sizin yüzünüzden oluyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Metro efsane

hep sizin yüzünüzden oluyor bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverLove

Metro 2033 ve 34ü okudum ikiside çok iyiydi 35i yazdığını senden öğrendim ve sevindim açıkçası,şimdi rüzgarın adı kral katili güncesi 1. günü okuyorum ve 160. sayfalarda olmama rağmen bağlandım diyebilirim 2. kitabınıda sipariş verebilirim bu gidişle

hmm şuan okuduğunuz nasıl neyi anlatıyor, ancak adı maşallah 2 satır yahu :D rüzgarın adı kral katili güncesi 1. günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Hocam kitap zaten 80.sayfadan sonra açılıyor dişini sıkıp oraya kadar gelirsen daha da bırakamazsın

Siyah Kan gibiymiş desene
  • Hocam boyle kitaplarin insana cok fazla sey katmadigi gercegini unutmayin da.

• quote:

Orijinalden alıntı: true456

Hocam boyle kitaplarin insana cok fazla sey katmadigi gercegini unutmayin da.

Zevk için okurum

• quote:

Orijinalden alıntı: true456

Hocam boyle kitaplarin insana cok fazla sey katmadigi gercegini unutmayin da.

zevk için hocam ya ve en önemlisi okuma alışkanlığı kazanmak için diğer o klasik eserler veya günümüzün daha insani yaklasımlı eserleri sıkıyor okuyamıyorum belli bi sayfadan sonra o yüzden dolayı katacagı bütün bilgi kitapta kalıyo, ancak bunların icindeki en ufak seyleri bile kapıyorum şahsen kendi adıma böyle diyim
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Rüzgarın Adı üç kitaplık Kralkatili Güncesi serisinin ilk kitabı. Şöyle de diyebiliriz Birinci Gün'ü.

Hikayemiz hancı Kote'nin hanı Yoltaşı'nda başlıyor. Köy halkından birine saldıran örümcek biçiminde bir canavar tüm hanı korkutuyor. Hikayenin başka bir tarafında ise Tarihçi birkaç soyguncu tarafından soyuluyor.

Daha sonra Kote ile Tarihçi karşılaşıyor. Tarihçi Kote'nin basit bir hancı değil, herkes tarafından tanılan efsane, başka bir sürü ismi olan Kvothe olduğunu hemen anlıyor. Kvothe'nin hayat öyküsünü yazmak istiyor. Ama Kvothe bir şart koşuyor: Anlatması üç gün sürecek.

Hikayemizin Birinci Gün'ü Kvothe'nin çocukluğunu anlatıyor. Annesi ve babası kumpanyacı olduğundan Kvothe de onlarla beraber devamlı geziyor. Daha sonra olanlar oluyor ve hayatı birdenbire değişiyor.

Bir Blogdan alıntıladım ve tamamen aynıları oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverLove

Rüzgarın Adı üç kitaplık Kralkatili Güncesi serisinin ilk kitabı. Şöyle de diyebiliriz Birinci Gün'ü.

Hikayemiz hancı Kote'nin hanı Yoltaşı'nda başlıyor. Köy halkından birine saldıran örümcek biçiminde bir canavar tüm hanı korkutuyor. Hikayenin başka bir tarafında ise Tarihçi birkaç soyguncu tarafından soyuluyor.

Daha sonra Kote ile Tarihçi karşılaşıyor. Tarihçi Kote'nin basit bir hancı değil, herkes tarafından tanılan efsane, başka bir sürü ismi olan Kvothe olduğunu hemen anlıyor. Kvothe'nin hayat öyküsünü yazmak istiyor. Ama Kvothe bir şart koşuyor: Anlatması üç gün sürecek.

Hikayemizin Birinci Gün'ü Kvothe'nin çocukluğunu anlatıyor. Annesi ve babası kumpanyacı olduğundan Kvothe de onlarla beraber devamlı geziyor. Daha sonra olanlar oluyor ve hayatı birdenbire değişiyor.

Bir Blogdan alıntıladım ve tamamen aynıları oluyor

hmm ilgi çekici hocam açlık oyunları 1 2 3. kitapları metro 2033 2034 bitireyim listeme koyucam detaylı bi araştırma ardından başlarım seriye bakalım nasılmış Teşekkürler :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.