Şimdi Ara

METRO da çiğ köfte FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni katolog yayınlandı Metro da 1kg aro çiğ köfte + 1 lt sütaş ayran 9,99 tl her zaman tükettiğim bir ürün tavsiye ederim hediyesi de cabası.
    kataloglar.metro-tr.com
    This Publication is offline
    https://kataloglar.metro-tr.com/28-subat-13-mart-genel/page/12-13

• İçerisinde glikoz-fruktoz şurubu ve aroma verici (muhtemelen çin tuzu yani mono sodyum glutamat) var. Bunları yavan ekmeğe sürseniz size yediğiniz en güzel ekmek gibi gelir :) Yazık etmeyin kendinize, hepsi çok zararlı maddeler. Üstüne bir de koruyucuları ve bilimum saçma sapan kimyasalları da unutmayalım.
  • Metronun Çiğköftesini yeni keşfettim, ikinci kez aldım iki gün evel. Ailecek hastası olduk. Acısı kıvamı lezzeti ile piyasadaki etsiz çiğköftelerin alayından güzel..

Tezgahta kalan ürünlerin son kullanma tarihi 8 Mart. Alırken gözönünde bulundurun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 28 Şubat 2019; 15:45:22 >
  • ben rahat 1 senedir alıyorum yeni bi kampanya değil
  • İçinde envaye çeşit kimyasal var bunun.
    En iyisi komagene hiç yoktan içinde ne olduğunu yazan nadir firmalardan.
  • Deneyelim bakalım, güzelse düzenli olarak alırız. Teşekkürler.
  • Bizde de metro olmadığı için ayransız 30 tl resmen kazık yiyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce denedim tadı kıvamı güzel Kayseri de metro şehrin çıkışında olmasa gidip alınır ama çok uzak mübarek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Liraya Çiğ Köfte
    14 yıl önce açıldı
    bu saatte çiğ köfte yedim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    %100 kar bırakıyor.
  • İçinde glikoz şurubu var. Benim midemi yaktı
  • Geçen aylarda yine bu fiyattan sattı gerçekten güzeldi tadı dışarıdaki çoğu köfteden daha iyi bu kesin..
  • İçerisinde glikoz-fruktoz şurubu ve aroma verici (muhtemelen çin tuzu yani mono sodyum glutamat) var. Bunları yavan ekmeğe sürseniz size yediğiniz en güzel ekmek gibi gelir :) Yazık etmeyin kendinize, hepsi çok zararlı maddeler. Üstüne bir de koruyucuları ve bilimum saçma sapan kimyasalları da unutmayalım.
  • çöp uzak durun
  • arkadaşlar bu ürünü nasıl begeniyorsunuz. içinde dünya kadar kimyasal ürün var. ucuz diye atlamayın hemen yazık sağlığınıza
  • Abi çiğköfte iyi mi kötümü karar verin. akşam almayı düşünüyorum valla evde midesi hassas olanlar var. alsammı almasammı?
  • Entabi marka var bazı metrolarda onu görürseniz o da çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanı olan evde yapsın etsiz. Evde yapınca çok güzel oluyor içine sarımsak ve çeri domates koyun. Üstelik çok güzel bir pazar aktivitesi oluyor egleniyorsunuz da

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaberiçin

İçinde envaye çeşit kimyasal var bunun.
    En iyisi komagene hiç yoktan içinde ne olduğunu yazan nadir firmalardan.
    Her çiğköftenin içinde ne olduğu ambalajında y zaten yazar..

Vakti zamanında en iyisi dediği komageneye " rakip firmanız ürününde kaktkı maddesi/ koruyuc madde kullanmıyor, demek ki bu iş onlarsız da oluyor, peki siz niye kullanıyorsunuz?" diye sorduğumda geri dönüş bile yapmadılar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Her çiğköftenin içinde ne olduğu ambalajında y zaten yazar..

Vakti zamanında en iyisi dediği komageneye " rakip firmanız ürününde kaktkı maddesi/ koruyuc madde kullanmıyor, demek ki bu iş onlarsız da oluyor, peki siz niye kullanıyorsunuz?" diye sorduğumda geri dönüş bile yapmadılar!

Alıntıları Göster
    Koruyucu madde olayı tamamen ticari. Rakip firmanın ürünü 5 günde bozulurken diğeri 10+ gün bozulmadan kalır rafta, bu da ciddi avantaj sağlar.

Örneğin evde sık tükettiğimiz Doğanay şalgama baktım geçenlerde, nasıl olsa şalgamda zararlı madde yoktur diye bir gaflete düşmüşüm, gördüm ki onda bile koruyucu madde var. Ama Serafresh ve Kilikya'da yok.

Edit: Kilikya muhteşem, şalgam seveniniz varsa "marketlerde bulabileceğiniz" en iyisi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatrox -- 1 Mart 2019; 21:31:41 >

• Komagene bayisi arkadaşlar konuyu beğenmemiş. Ama benim bir iki arkadaşım bu işi yaptı. Kimyasal dediğiniz hepsinde var. Msg vs. yani ister marketten alıp yediniz isterseniz herhangi bir çiğköfteci de yediniz aynı şey. En azından kendi aldığınız çiğ köfteyi evde steril yıkanmış marulla vs. yersiniz sokaktaki adam ne yapıyor belli değil. Hayırlı forumlar. Paylaşım için teşekkürler.

• zatrox kullanıcısına yanıt
    Serafreş en iyisi. Kilikya da içilir iyidir. Doğanay hayatta içmem. Boyalı su. Serafreş ev şalgamına çok yakındır. Ama sanırım firma ikiye bölündü. Saygılarımla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.