Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
15
Favori
97.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Vuruş hissi düzeltilir umarım.

Redux versiyonunda iki oyunun da vuruş hissi düzeltilmişti,o konuda bir sıkıntıları kalmadı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda sanırım şuan tek canımı sıkan nokta oyunun metrodan ziyade açık alanda geçecek olması olacak

zira benim ilk iki oyunda en çok zevk aldığım kısımlar metro'da gezindiğimiz, o karanlık atmosferler de tırsa tırsa yürüdüğümüz, sonra metrolarda o raylarda ki arabamızla gezdiğimiz anlardı.Umarım yine metroda da zaman geçireceğimiz sahneler çok olur
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Yapımcılar önceki metro oyunlarının ruhunu koruduk diyor. Ana mekan yine metro olacakmış. Görelim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    oyunun bu sefer diğer oyunlar gibi metro ağırlıklı değil de dışarı da geçeceğini söylememişler miydi?
  • Tabikide metrolarda gezme konsepti bitmeyecek ama artık parayı buldular sermaye ve oyun büyüdü oyun sektörüde çok değişti. Open world olmasa bile geniş açık alanlar (region sistemi) yapmak zorundalar doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Şubat 2018; 0:42:18 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım bu sefer daha uzun bir oynanış süresi ile karşılaşırız. Zira diğer oyunlar daha tadını tam alamadan bitivermişti.
  • GDC 2018 Tech Demo - NVIDIA RTX Real-Time Ray Tracing in Metro Exodus

• Arkadaşlar Bu Oyunun TÜRKÇE yama Cıkma Olasiligi NEDİR. Yetkili Arkadaşlar Ülkemizin Cevirmenleri Sirket yöneticilerine ulaşabilirlermi ? ne yapip EDİP TÜRKÇE Cıkartalim Oyunu GEREKİRSE EL BİRLİGİYLE para toplayalim ?
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Sanki blur var gibi görüntüde. Çevre grafikleri çok güzel ama nesnelerdeki geçişlerde sıkıntı var gibi geldi bana.
  • Trailer'ını izlemeye doyamıyorum çok iyi yapmışlar.
    Önceki oyunları oynayan biri olarak atmosfer ve ambiyans ne kadar iyiyse kurgu ve konu anlatımı o kadar yavan gelmişti, bugün ilk kitabına başlıyorum bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Arkadaşlar Bu Oyunun TÜRKÇE yama Cıkma Olasiligi NEDİR. Yetkili Arkadaşlar Ülkemizin Cevirmenleri Sirket yöneticilerine ulaşabilirlermi ? ne yapip EDİP TÜRKÇE Cıkartalim Oyunu GEREKİRSE EL BİRLİGİYLE para toplayalim ?
    En güzeli artık ingilizce öğrenmek yoksa ne oyun şirketlerinin Türkçe oyun çıkaracağı var ne de çevirenlerin gününde çeviri yapacağı. Dishonored 2 gibi efsane bir oyun daha çevrilmedi ben artık umudumu kestim oyun çıktantan 2-3 yıl sonra çeviri çıksa ne olur? ingilizce bu devirde şart oğlu şart yoksa böyle çeviri de çeviri diye forumlarda ağlamaya devam ederiz.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    sıfır ihtimal diyebiliriz sanırım
  • sabırsızlıkla bekliyorum, şimdiden harika gözüküyor.
  • Bu Efsanenin Cevrildigine İnaniyorum. Süprizlere Acigiz.. İNŞALLAH Şaşirtmam .
  • Seneler sonra, beni heyecanlandıran nadir oyunlardan biri.
  • Saçma sapan pubg gibi tekkullanimlik oyunlara oldum olasi irrite olurum ama

Metro

Fallout

STALKER SERİSİ(benim hala favorim)

Halflife serisi

Cod mw123-blackops1-2(Reznov başkan)

Farcry2 özellikle

Bunlar kült yapimlar emin olun 20yil sonra bile remastred yapilip oynanir.

Yoksa pubge prezervatif gibi atarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Bu oyunlar altın değerinde oyun dünyası için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Aynen öyle hocam. Bu oyunlar altın değerinde oyun dünyası için.
    Maalesef arz talebi yaratti.Boyle oyunlari oynayan yok artik.10 sene once bitti hikaye odakli atmosferik sanat yapilan oyunlar.
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Oyun yapmak eskiden sanat yapmaktı. Bugün oyun sadece para için yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Arkadaşlar Bu Oyunun TÜRKÇE yama Cıkma Olasiligi NEDİR. Yetkili Arkadaşlar Ülkemizin Cevirmenleri Sirket yöneticilerine ulaşabilirlermi ? ne yapip EDİP TÜRKÇE Cıkartalim Oyunu GEREKİRSE EL BİRLİGİYLE para toplayalim ?
    bence firmaya toplu mail atsak etkili olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.