kataloglar.metro-tr.com Metro Promosyonlar - 12 - 25 Mayıs 2022 Genel - Sayfa 20-21 https://kataloglar.metro-tr.com/12-25-mayis-2022-genel/page/20-21?_ga=2.106006209.396182661.1652379992-2090961579.1652282733 |
METRO MARKET SU ARITMA FIRSATI 600TL
-
-
Kurulumu nasil bu aletin? Biz kendimiz kurabilir miyiz rahatlikla? -
el beceriniz varsa çok kolay aynısından evimde kullanıyorum.filtrelerini de kendim değiştiriyorum.
-
Tesekkurler. Hafta sonu gidip bir bakayim metro’ya. -
Filtre takımı ne kadar hocam, bir de suyun kalitesi nasıl? 5 Litreliklerden alıyorum hep ama arıtmalara güvenemiyorum bir türlü.
-
orjinal bmb marka alırsanız biraz pahalı ama piyasadan muadil alırsanız 200 tl civarı
-
Kendin nasıl değiştiriyorsun hocam ya. Hortumları doldur boşalt filan yapıyor usta gelince?
-
bmb almayın. Şuan ölçüleri tam hatırlamıyorum fakat alt kısmında 3 lü olan yer standart olarak 30cm olurken bmb burayı 25cm yapıyor filtre değişiminde kendine mecbur bırakmak için. Piyasada hiç bir şekilde 25cm bulamıyorsunuz mecbur ya alt tarafı komple değiştiriyorsunuz yada bmbden filtre alıyorsunuz.
-
Muadil filitre 200 tl yazmış arkadaş.Bu durumda piyasada muadili var mı yok mu?
-
Piyasadaki bütün filtreler oluyor. Ben yıllardır kullanıyorum. -
Kireci de filtreliyor mu?
-
Arkadaşlar metro marketten geçen sene yine aynı fiyata aynı model bmb su arıtma cihazı aldım size söyleyeceğim tek şey SAKIN ALMAYIN aman diyeyim paranızı çöpe atmış olursunuz. Ya bu kadar mı fark etmez o kadar arıtıyor ediyor bildiğin çeşme suyu tadı olsun kireç olsun hiç fark yok. Damacanadan tasarruf ederiz diye aldık damacanadan su içmeye devam ediyoruz. -
Onerdiginiz yer varsa link alabilir miyim?
Geçenlerde servisten aradılar 750 TL filtre degisim ücreti olduğunu soylediler. Sıfırdan pahalı.
Bütün filtleleri mi degistirmem lazım.
İlk olacak bu değişim
-
Önereceğim yer yok şuanda. Linkteki konudan yardım alabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/su-aritma-cihazlari-icin-sicak-firsatlar--72753680-261
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X