|
Bildirim
|
Nasılsa Metro ile gidiyorsanız dönüşünüz pek olası değil, ordan kâr edeceklerdir.
|
Muavinleri özenle seçiyor metro biliyorsunuz. Ucuz diye kullanacaksanız da verilen şeyleri yiyip içmeyin derim. Uyurken de bir gözünüz muavinde olsun.
|
zaman zaman mecburiyetten metro turizmi kullanıyorum.baştan söyleyeyim reklam falan yapmıyorum.objektif yorum yapmaya çalışacağım.evet geçmişte yaşanılan muavin olayı tam bir skandal.ikramları diğer firmalara nazaran zayıf kabul ama yıllardır sıkça otobüs firmalarıyla yolculuk yapıyorum.son 4 senede yaklaşık 120 den fazla seyahatim olmuş.her türlü firmayı deneyimledim.metro kalite açısından son sıralarda fakat ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar.normalde sıkça seyahat ettiğim güzergah gidiş dönüş minimum 80 tl.az önce 45 tlye gidiş dönüş bilet aldım.öğrenciler ve mecbur kalanlar için çok güzel bir fırsat.aradaki fiyat farkına bakınca bence ikram yüzünden şikayet edilmemeli.firmadan firmaya muavinlerde genelde değişmiyor.genelde hepsi aynı fakat kamil koçun ayrı bir yeri var muavin konusunda takdir ediyorum.siyasi politik konulara girmiyorum.her şey ortada zaten.şoför konusunda olumsuzluk gözlemlemedim bugüne kadar.haklarını yememek lazım gayet güvenle gidip geldik.mesele sadece tercih.özetle bu kadar linç edilmesinde anlam görmüyorum.hayatımızda diğer şeyler ne kadar mükemmel ki sürekli mükemmelliyet bekliyoruz.
|
Giden gelmiyor, gelen gidemiyor diye türküsü de vardır :)
|
Bence o iyi bir şey. Dolaşmak istemiyorsan gideceğin ile direk giden bir firmayı seçeceksin. Demek ki o bahsettigin Anadolu’nun köyüne de bir giden var ki o güzergahı izliyor. Demek ki gidilmeyecek bir yol değil. Sen gideceğin yere nonstop git ama o Anadolu’nun gidilmeyecek köyünde yaşayan vatandaş önce şehir merkezine gitsin, oradan eşyaysa bavuluyla köyüne aktarmalı gitsin. Senin alternatifin var başka firma seçebilirsin. Kimse zorla bindirmiyor otobüse.
|
Tam tersi herkese dolu dolu yazmış. Az bile yazmış ama anlayabilene elbette...
|
Burda atıp tutanlar boş yazmasın istemeyen binmesin
Gidiş geliş 66 TL her hafta aldığımız bileti 38 almışım Ayrıyetten Samandıra da adamın her yere servisi ücretsiz En yakın rakibinden çok ötede metro. Kampanya dev etse bari |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 9 Mart 2019; 12:46:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üç Kağıtçı Mesut -- 9 Mart 2019; 12:50:13 > |
|
|
|
|
|
|
|
|