Şimdi Ara

Metrobüste Simitçiyi Vuran Saldırgan: Canım Sıkıldı Vurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Metrobüste Simitçiyi Vuran Saldırgan: Canım Sıkıldı Vurdum

Dün Üsküdar Uzunçayır metrobüs durağındaki üstgeçitte meydana gelen olayda, silahlı iki kişi simit satan Tayfun Karlık'ı bacaklarından vurmuştu.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI
    Olayın ardından Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganların kaçtığı otomobilin plakasından yola çıkarak araştırma yaptı. Yapılan çalışma sonucunda Ahmet S. ve İbrahim A. isimli şüpheliler Pendik'te yakalandı.

Metrobüste Simitçiyi Vuran Saldırgan: Canım Sıkıldı Vurdum

KAÇIRILAN KIZ KARDEŞİNİN YERİNİ BİLİYOR DİYE GİTMİŞ
    Emniyette yapılan sorgulamada şüphelilerden Ahmet S.'nin 16 yaşındaki kız kardeşinin bir haftadır kayıp olduğu ortaya çıktı. Ahmet S'nin, kız kardeşinin yerini bildiğini düşündüğü Tayfun Karlık'la konuşmaya gittiği öğrenildi.

"CANIM SIKILDI VURDUM"
    Ahmet S., Karlık'ın kendilerini tersleyince de silahını çekip vurduğunu kaydedildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sirkeci, emniyet çıkışında basın mensuplarının "Simitçiyi neden vurdunuz?" sorusuna "Canım sıkıldı vurdum" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak:http://www.ensonhaber.com/metrobuste-simitciyi-vuran-saldirgancanim-sikildi-vurdum-2014-09-09.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sapientia -- 9 Eylül 2014; 14:20:51 >

• Adanalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Adanalı

millet artık normal karşılıyor bunları bir tane yorum geldi şu kadar zamanda
  • tipini s.tlerim tipinde meymenet yok anca gücü yetene saldırır tav olurum böyleleri bana gelsin sıksın bacağımı koparıp o halde g.tüne sokmazsam namertim
  • iyi olmuş , arada benimde canım sıkıyo .d.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

iyi olmuş , arada benimde canım sıkıyo .d.d

Kendine sık o zaman.
  • Analari fabrika gibi cikarip sokaga atiyor aileden yoksun hirsizlik itlik gasp taciz ne varsa butun pislikleri sokaktan ogreniyorlar. Ondan sonra buyuk sehirlere goc edip keko rant mafyasi olusuyor esnaftan harac adam vurma sokaklari otoparklaro isgal. Amerika'da bu adamlarin yedisulasine kadar belliyorlar. Bizde yok iste devletin kenfisi mafya. Sokaga cikmak bile artik guvenli degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.