Şimdi Ara

meydey meydey İlk format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma ilk formatı atıcam kısaca yapmam gerekenleri bana anlatabilirmisiniz

• İntihar et bence daha ii alışkanlık yapıyo bu arada

• Hangi işletim sistemini kurucağından başlayalım. Yapacakların buna göre değişir.
    Xp yada win2000 daha kolay kurarsın win98 yada me biraz uğraştırabilir belki elince boot cd yoksa
  • kesinlikle xp pro sp2 kurmayı düşünüyorum. Ama adım adım ne yapacağımı bilmiyorum.
  • tavsiyem bilen bir arkadaşını eve çağır,
    o söylesin sen yap, gerekirse not al..
    daha akılda kalıcı oluyor..
    ben böyle öğrendim
  • xp ise elinde bootlu cd yok ise önceklikle bios tan USB leri kapatman lazım daha sonra xp cd sini takıp reset at pc ye daha sonra bir tuşa basın diye yazı gelicek her hangi bi tuşa bas ve bekle o kendi kendine yapcı9ak daha sonra mavi ekran gelicek ordan okur yaparsın daha sonra ise karşına şöle bi menü çıkıcak bölümü sil yeni bölüm oluştur sen önce bölümü siliceksin sonra enter diyip geçiceksin yeni bölüm oluştur dersen HDD yi 2 ye bölmüş olacaksın daha sonra enter'a bastın ya karşına menü gelicek NTFS ve NTFS<cabuk> diye 2 menü gelicek ordan çabuk olanı seç ve Entera bas ve format bitti bu kadar kolay daha sonra KUR işleminde gelecek yerleri ayarlarsın eğer bi ağ'a bağlı ise ona göre isimlerini yazarsın sonra windows açılır ve sende driver larını yükleip rahat rahat kullanabilirsin...
  • format hakkındaki bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.