Şimdi Ara

MEZUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yıl mezuna kalacağım galiba.Hedefim seneye Ankara Hukuk.Bu yıl haftada 4 gün dersane olduğunu ve yoğun çalışacağımı hesaba katarak şu sorumu yanıtlayabilir misiniz?
    Sizce bu yıl fitness a kayıt olmalı mıyım?Salon evime yürüyüş mesafesi ile yaklaşık 20 dk otobüsle 5 dk falan.Beni nasıl etkiler sizce olumlu-olumsuz?

Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Mezuna kalmak sandığın gibi yorucu, aşırı yoğun değil. Hatta 12. sınıftan çok daha serbest bir yıldı bana göre. İstediğin her şeyi yapmak için bolca vaktin oluyor.
  • Yorumun için teşekkürler.Sence yorgunluk engel olur mu?
  • Sporla pek alakam olmadığı için ne kadar yorucu olabileceğini bilmiyorum ancak saatlerini ona göre ayarlarsan sorun olmaz bence. Ayrıca bu fitnessa yıllık mı yazılacaksın ki? 1-2 hafta denersin baktın olmuyor bırak
  • Yıllık yazılacağım.Saatlerini ona göre ayarlamaya çalışırım.En verimlisini bulurum diye düşünüyorum.
  • Bne de mezuna kalıp fitnessa yazılcam muhtemelen. Ancak dersaneye gitmeyi düşünmüyorum. Hedef tm2 5k
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcn0

merhaba arkadaşlar.
    Bu yıl mezuna kalacağım galiba.Hedefim seneye Ankara Hukuk.Bu yıl haftada 4 gün dersane olduğunu ve yoğun çalışacağımı hesaba katarak şu sorumu yanıtlayabilir misiniz?
    Sizce bu yıl fitness a kayıt olmalı mıyım?Salon evime yürüyüş mesafesi ile yaklaşık 20 dk otobüsle 5 dk falan.Beni nasıl etkiler sizce olumlu-olumsuz?

Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Aynen benim de senin gibi planim var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    2 hafta önce açıldı
    Mezun
    8 ay önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcn0

Yıllık yazılacağım.Saatlerini ona göre ayarlamaya çalışırım.En verimlisini bulurum diye düşünüyorum.

Bence yıllık yazılmak gibi bir riske girme
  • Usta fitness in fiziksel olarak yorgunluğu olur onu da akşamları gidersen bütün işlerini hallettikten sonra sorun olmaz . Sadece zaman ayırman lazım oraya gidipte yirmi dakika kalmıyorsun sonuçta .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.