Şimdi Ara

Mezun biri hem dershaneye hem spora gidebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum,hem dershaneye gidip hem spora gidebilir miyim ? Dershane 1 de bitse akşam 7'ye kadar ders çalışsam 2 saat de spor yapsam engel olurmu ki? Vicdanen rahatsız hissediyorum ikisi bir arada yürümez diye ama spora gitmek istiyorum.Sizce nasıl olur?

• spora git ama 2-3 günde bir, her gün gitmek iyi değil
    sporu aksatma bence düzenli olarak yarım saat yapsan bile yeter
  • Olur bence hem kafanı dağıtmış olursun
  • Git engel olmaz hatta iyi gelir
    Vucudunu zinde tutarsin fazla enerjini atarsin
  • Olabilir ama olmaz da. Neden olmaz dersen bi yerden sonra spordayken ders çalışmadığın için her gün harcadığın iki saat senin gözüne çok büyük gelip sporu bırakacaksın. Sporu yapacaksan dershaneden geldikten sonra yap. Akşam gidersen çalışman ciddi bölünmeye uğrayabilir. Çünkü bazı günler gece 1 2 ye kadar çalışacaksın. Bana kalırsa hiç gitmemektense 2 günde 1 git. Her gün gitmek bu sene için çok iyi olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEEE06

Mezunum,hem dershaneye gidip hem spora gidebilir miyim ? Dershane 1 de bitse akşam 7'ye kadar ders çalışsam 2 saat de spor yapsam engel olurmu ki? Vicdanen rahatsız hissediyorum ikisi bir arada yürümez diye ama spora gitmek istiyorum.Sizce nasıl olur?

hocam aynı durumdayız eger ben cardio yapıcam zayıflamak istiyorum dersen 2 günde 1 gitsen bile fazla yorulmazsın ama benım gibi sağlam kiloların altına giriyosan haftada 3 gün git mesela pazartesi çarşamba cuma gibi,bence spora gitmelisin en azından kafan dağılmış olur yoksa bu sene bizim için geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01septik

Olabilir ama olmaz da. Neden olmaz dersen bi yerden sonra spordayken ders çalışmadığın için her gün harcadığın iki saat senin gözüne çok büyük gelip sporu bırakacaksın. Sporu yapacaksan dershaneden geldikten sonra yap. Akşam gidersen çalışman ciddi bölünmeye uğrayabilir. Çünkü bazı günler gece 1 2 ye kadar çalışacaksın. Bana kalırsa hiç gitmemektense 2 günde 1 git. Her gün gitmek bu sene için çok iyi olmayabilir

Spora dershaneden sonra giderse tüm gun calisamaz insan aşırı yorgun oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivalaluna

quote:

Olabilir ama olmaz da. Neden olmaz dersen bi yerden sonra spordayken ders çalışmadığın için her gün harcadığın iki saat senin gözüne çok büyük gelip sporu bırakacaksın. Sporu yapacaksan dershaneden geldikten sonra yap. Akşam gidersen çalışman ciddi bölünmeye uğrayabilir. Çünkü bazı günler gece 1 2 ye kadar çalışacaksın. Bana kalırsa hiç gitmemektense 2 günde 1 git. Her gün gitmek bu sene için çok iyi olmayabilir

Alıntıları Göster
    tabii ki beraber yürütebilir, artı sporun zihnine ve bedenine birçok yönden artısı var, sadece haftada 2-3 gün olmak suretiyle dozajı kaçırmadan gitmelisin.
    faydasını büyük oranda göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: vivalaluna

quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle önermiyorum 1 yıl byunca bütün herşeyden uzak durun derim haftada 1 gün gezme günü olarak değerlendirin gerçekten 1-2 saat den bişe olmaz diyorsun ama o 1-2 saat senin bi günün oluyor misal bende gittim spora çalışma sürecinde eve bi geliyorsun yorgun düşüyorsun biraz yatim diyorsun bu sefer derse oturmak istemiyorsun kesinlkle önermiorm

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspetli

Kesinlikle önermiyorum 1 yıl byunca bütün herşeyden uzak durun derim haftada 1 gün gezme günü olarak değerlendirin gerçekten 1-2 saat den bişe olmaz diyorsun ama o 1-2 saat senin bi günün oluyor misal bende gittim spora çalışma sürecinde eve bi geliyorsun yorgun düşüyorsun biraz yatim diyorsun bu sefer derse oturmak istemiyorsun kesinlkle önermiorm

Alıntıları Göster
    Cevaplarınız için teşekkürler.Aylık kayıt yaptırmaya karar verdim.YGS'ye 1-1.5 ay kala spora gitmem aynı şekilde LYS yakın zamanda da gitmem.Ama yinede 2-3 günde bir gitsemde sporda harcadığım 1-2 saati derse ayıramam diye hala vicdanım rahat değil ama yapacak bir şey de yok

• IEEE06 kullanıcısına yanıt
    ben bu yil universiteye giderken hazirlandim sinava.Hazirlik falan da degildim ikinci siniftaydim.Sabahtan kalkip dershaneye gittim ogleden sonra ikinci ogretim dersleri icin okula gittim günaşiri da bodybuilding antrenmanina gittim.İsteyince hersey oluyor.Ama zor mu ? Kesinlikle.

Not:İstedigim bolumu istedigim okulda olmasa da kazandim ve vucudum dershaneye basladigim zamandan epey bi farkli
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkürler.Aylık kayıt yaptırmaya karar verdim.YGS'ye 1-1.5 ay kala spora gitmem aynı şekilde LYS yakın zamanda da gitmem.Ama yinede 2-3 günde bir gitsemde sporda harcadığım 1-2 saati derse ayıramam diye hala vicdanım rahat değil ama yapacak bir şey de yok

Bu sene bende gidiyim demistim biraktim hirsli biriysen hic gitme cunku sen spordayken rakiplerinin calismasini dusununce hic bi faydasi olmuyor stres oluyorsun bos ver dersine bak olmadi evde dambil sinav mekik cek uni kazaninca bol bol yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

quote:

Bu sene bende gidiyim demistim biraktim hirsli biriysen hic gitme cunku sen spordayken rakiplerinin calismasini dusununce hic bi faydasi olmuyor stres oluyorsun bos ver dersine bak olmadi evde dambil sinav mekik cek uni kazaninca bol bol yaparsin

Alıntıları Göster
    Dershaneye gitmesem spora gönlüm ferah giderim ama işin içinde dershane olunca kararsız oluyorum maalesef.Yanı hayatımın tamamını tabiki ders üzerine kuramam sosyal olmam lazım ama ikisi bir arada yürür mü yürümez mı sıkıntı.Bazen dershaneye gitmemeyi de düşünüyorum ama sorularımı kime soracağım,evde ne kadar verimli çalışabilirim sıkıntı orda

• quote:

Dershaneye gitmesem spora gönlüm ferah giderim ama işin içinde dershane olunca kararsız oluyorum maalesef.Yanı hayatımın tamamını tabiki ders üzerine kuramam sosyal olmam lazım ama ikisi bir arada yürür mü yürümez mı sıkıntı.Bazen dershaneye gitmemeyi de düşünüyorum ama sorularımı kime soracağım,evde ne kadar verimli çalışabilirim sıkıntı orda

Hayatinin tamamini ders uzerine tabiki kurmamalisin ancak onunde 1 seneden az bi zamanin var ve bu zaman senin hayatini sekillendirecek bir zaman dilimi ayrica sosyal ol tabiki de spor yaparak mi sosyalleseceksin gereksiz yere vucudunu yormamalisin bence neyse karar senin ben deniz nacizane tavsiyelerde bulunmak istedim
  • kardeş bence hiç spor işini çıkartma nasıl olsa sınavdan sonra çok zamanın olacak
  • IEEE06 kullanıcısına yanıt
    ben kendi kendime dusundum.Spora gitmedigim zamanlar ders calisabilir miyim diye ? Ben beceremem her dakika calismayi.Sen de kendine sor.Spor zaman alici degildir ki.Bi dusunun gunde bi saati bi suru sacma sapan seye ayiriyoruz.Ben de bunun yerine spora gittim.Bunun kararini en iyi sen verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonseferad

ben kendi kendime dusundum.Spora gitmedigim zamanlar ders calisabilir miyim diye ? Ben beceremem her dakika calismayi.Sen de kendine sor.Spor zaman alici degildir ki.Bi dusunun gunde bi saati bi suru sacma sapan seye ayiriyoruz.Ben de bunun yerine spora gittim.Bunun kararini en iyi sen verebilirsin.

Aslında doğru diyorsunuz hocam nelere harcamıyoruz ki 1 saati en azından sporuma giderim.Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonseferad

Aslında doğru diyorsunuz hocam nelere harcamıyoruz ki 1 saati en azından sporuma giderim.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Ben haftada 3-4 gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum,duruma göre azaltırım belki.Okul olmayacağı için kafayı dağıtacak bir şeyler lazım bütün sene dersane-ev diye geçmez insan daha kötü olur.Akşam 7-8 gibi giderim zaten sanki o saatten sonra ders mi çalışacağım,sabahtan akşama kadar vakit olur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Ben haftada 3-4 gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum,duruma göre azaltırım belki.Okul olmayacağı için kafayı dağıtacak bir şeyler lazım bütün sene dersane-ev diye geçmez insan daha kötü olur.Akşam 7-8 gibi giderim zaten sanki o saatten sonra ders mi çalışacağım,sabahtan akşama kadar vakit olur zaten.

Alıntıları Göster
    Git ne olacak sınavı bu kadar gözünde büyütme kendine yazık olur.
  • çok rahat boşluğun olur. şimdiki aklım olsa geçen yıl giderdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.