Şimdi Ara

MEZUN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle geçen sene 200k dan kaldım şuan ki netlerim dershaneye gittiğim için sürekli deneme oluyorum bazen zor bazen kolay oluyor bu yüzden ortalama bi net paylasıcam

Türkçe; 25 30
    Sosyal; 8 12
    Matematik;18 25
    Fen;10 civarı

Mat2; 15 25
    Fizik; 5 6
    Kimya ; 7+
    Biyoloji ; 1 2

Biliyorum biyolojiden bahsediceksiniz ancak her adım atışımda sanki biyoloji benden kaçıyor bi türlü oturtamadım ilk basta bi heves ile başladim dedim ki biyoloji tamam bu sene çok iyi yapıcam lakin protein sentezi ilk konuya basladim iyi guzel dinledim 1 2 yerden sorun yok arkasına 3 4 test çözüyorum tamam diyorum en azından artık temelim var deneme sınavına bi giriyorum gelen soruların hiç birini yapamiyorum.

Mat 2 de henuz konularım bitmedi ama sizce neleri yükseltmeliyim kaç kaynak bitirmeliyim ?

Sizde kafanıza takılanları bana sorabilirsiniz gelin dertleşelim.

• barkoda10 kullanıcısına yanıt
    barkoda10 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: barkoda10

390K dan mezunum,
    Tyt son deneme
    Türkçe 30-9
    Mat 31-8
    Fen 10-3
    Sos 4-1

AYT
    Mat 27-7
    F 6-4
    K 3-6
    B 3-3

Biyoloji hiç çalışmadım şu zamana kadar yorum sorularında sallayıp tutturuyorum:D ve hedef 10K
    390k dan mezunsan tytyi iyi toplamışsın hocam ayt mat da o şekil
  • Son denemeden yazayım
    Türkçe 31 - 8
    Mat 36-2
    Fen 17-2
    sosyal 15-3
    Evde çalışıyorum hala ayt adına adam gibi deneme çözemedim ama bundan sonra her hafta çözücem
  • Hocam netlerinize bakınca feni tyt adına da tam oturtamamışsınız gibi temeli sağlam atmaya çalışın sonra o konulara sürekli geri dönmeyin ilerde olmaktansa sağlam bitirmeye çalışın konuları
  • 390K dan mezunum,
    Tyt son deneme
    Türkçe 30-9
    Mat 31-8
    Fen 10-3
    Sos 4-1

AYT
    Mat 27-7
    F 6-4
    K 3-6
    B 3-3

Biyoloji hiç çalışmadım şu zamana kadar yorum sorularında sallayıp tutturuyorum:D ve hedef 10K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkoda10 -- 16 Aralık 2018; 22:10:42 >
  • 95k dan mezunum.

TYT:

Türkçe 30-31 civarında geliyor.Dil Bilgisi adına Noktalama ve Yazım çalıştım henüz,genellikle paragraf çözüyorum(her gün 20 tane)

Matematik de 31-32 civarında geliyor.Geometride birkaç konu eksiğim var,onun dışında konu eksiğim yok.Fakat zamanı yeterince iyi kullanamıyorum

Sosyal: Daha Sosyal adına kitap açmışlığım yok,fakat bildiklerimi işaretleyerek 12-13 net yapıyorum.Özellikle Coğrafyada genellikle 3 boş bırakıyorum en az.

Fen: En kötü olduğum alan :/ Kimyada organik kimya ile bağlantısı olan (şu tamamen ezber olan) konularda eksiğim var,onun dışında dikkat hatası veya aşırı uç istisna çıkmadıkça soru kaçmıyor sayılır.Biyolojide bu sene sadece Canlıların Temel Bileşenleri ve Hücreyi bitirdim,bugün Canlıların Sınıflandırılmasına başladım.Fizik için de Optik sıfıra yakın(çalıştım,fakat bazı ayrıntıları kafamda oturtamıyorum o nedenle çalışma motivasyonum olmuyor Optiğe),Hareket bitti,Fizik Bilimine Giriş bitti, Madde ve Özellikleri bitti,Elektrik sıfır(hiç çalışmadım),Isı ve Sıcaklık da bitirdim fakat çok zor sorularını yapamıyorum genellikle.Tüm bunlarla beraber Fen de 10-11 net geliyor.

Toplam net genelde 85-86 civarı oluyor.Asıl sıkıntım Fizik,Biyoloji ve Türkçedeki(Dil Bilgisi) konu eksiklerim.Biyoloji ve Dil Bilgisi ile sorunumu çözersem(aslında Biyoloji ile bir sorunum yok,sadece diğer derslere ayırdığım vakti ayıramıyorum) netlerim en az 6-7 adet artar diye düşünüyorum.

Hedefim 20k.Tavsiye vermek isteyen olursa alırım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: barkoda10

390K dan mezunum,
    Tyt son deneme
    Türkçe 30-9
    Mat 31-8
    Fen 10-3
    Sos 4-1

AYT
    Mat 27-7
    F 6-4
    K 3-6
    B 3-3

390k dan mezunsan tytyi iyi toplamışsın hocam ayt mat da o şekil
  • 50kdan mezunum

tyt (ortalama)
    t:28
    m:36
    f:15
    s:10

ayt(ortalama)
    m:36
    f:10
    k:10
    b:8

tyt zaman sıkıntısı ve türkçe paragraf çözemediğim için gerektiğinden kötü
    ayt biyolojiyi oturtamadım tam o da zamanla olur diye düşünüyorum hedef sabancı mühendislik %75 burslu
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    Sadece kimya temelini iyi attigimi dusunuyorum fizigi de sevdigim icin ugrasiyorum ama beni asil batiran biyoloji işte en cok halletmem gereken de o zaten
  • Gravity- G kullanıcısına yanıt
    Ayt mat ne durumda hocam
  • brave4 B kullanıcısına yanıt
    AYT Mat adına geçen seneden temelim var hocam,şu ana kadar TYT ağırlıklı çalıştım,AYT konularına şimdi başlayacağım.Hocalara Geldik ile 1.5 hızda ufak bir tekrar yapıp(Limit,Türev,İntegral hariç;evet onlardan da temelim var fakat onları normal hızda dinlemek zorundayım ) direk soru bankalarına başlayacağım.Fen AYTsine de Kimya ve Biyoloji adına Ocak başında başlamış olurum.Fizik daha uzayacak gibi,zaten Fizik dersim TYT'de de AYT'de de iyi değil pek.Belli başlı birkaç TYT konusu dışında.

AYT Mat netlerini soruyorsan konulara hiç başlamadığım halde 28-29 geliyor,aklımdan kalanlarla ve Geometri etkisiyle o kadar yapabiliyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravity- -- 16 Aralık 2018; 23:51:2 >
  • brave4 B kullanıcısına yanıt
    Hocam nott tutarak ilerleyiin biliyorum herkesin ağzında bu var ama biyoloji de böyle bir ders sürekli tekrar lazım
  • Tyt sosyal ve türkçe dil bilgisi, Ayt fen kısmını toplamak kaldı bir de mat-2 LTİ ve Trigo var :D
  • ErolBabaa E kullanıcısına yanıt
    Fiziği nasıl yaptınız hocam?
  • İlk tyt 92 sonraki 97.5
    İlk ayt 56.5
  • hocam özdebir daha da iyi geldi 11.50 bilgi sarmal baya işe yarıyor tavsiye ederim yanlış yaptığım 2 soru da son konular zaten ferminyon süper iletken vsvs
  • 150k dan mezunum

Tr 30

Sosyal 17

Mat 28

Fen 14

Mat2 28

Fen şimdilik 20

Önümüzdeki birkaç ay için ayt de artış sağlamayı hedefliyorum.Düşünceleriniz neler?Kaç k mümkün ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.