Şimdi Ara

Mezun İçin Dershane/Ders Çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sene boyu sınava dair pek bir şey yapmadım. Son 2 ay kala ise hiç derse bakmadım. İyi bir Anadolu Lisesi'nden mezunum, altyapım tertemiz yani. Mezuna bırakma fikrini 2 ay önceden belirlemiştim çünkü ne kadar iyi yaparsam yapayım daha iyi yapabileceğimi biliyordum. Velhasıl kelam sınava girdik, 73 TYT-45.5AYT geldi.(AYT Mat 29.5 Fen 16) Kaç bin gelebileceği hakkında da düşüncelerinizi duymak istiyorum.

Asıl konuya gelirsek, seneye sınava tekrar nasıl hazırlanabileceğim konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Dershanesiz konuları çalışıp anlamakta bir sıkıntı çekmem, fakat sorularımı sorabileceğim birileri lazım. Dershaneler ile sadece soru çözümü için anlaşmak bir seçenek şu an. Fakat dershanenin insanı soktuğu düzen de inkar edilemez, evde lay lay lom takılır mıyım diye düşünmüyor değilim.

Kaynaklar konusunda da fikir almak istiyorum. MF'den gireceğim yine. Tyt ve Ayt her ders için kaynak önerinizi bekliyorum. Bu sene 1 kaynak bile bitirmedim, elimde biraz kitap var. Onlarla başlayacağım, tavsiyelerinize açığım.

Şimdiden teşekkürler.

• Bence kendini ispatlamış iyi dersanelere gidebilirsin. Dersane ister istemez adamı disipline sokuyor. Evde otururken ya daha çok var deyip erteleme oluyor genelde. Kütüphane, soru çözdürme, anlamadığın şeyleri sorma gibi avantajları da var. Burada 2. hatta 3. mezuna kalan bir sürü insan var. Neredeyse hepsinin ortak derdi düzenli çalışamamak. Bu bence otorite eksikliği yüzünden oluyor. Ben şahsen iyi bir dersaneye kayıt olcam bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithellius

Bence kendini ispatlamış iyi dersanelere gidebilirsin. Dersane ister istemez adamı disipline sokuyor. Evde otururken ya daha çok var deyip erteleme oluyor genelde. Kütüphane, soru çözdürme, anlamadığın şeyleri sorma gibi avantajları da var. Burada 2. hatta 3. mezuna kalan bir sürü insan var. Neredeyse hepsinin ortak derdi düzenli çalışamamak. Bu bence otorite eksikliği yüzünden oluyor. Ben şahsen iyi bir dersaneye kayıt olcam bu sene.
    Bu fikir ağır basıyor ya. Bu seneki dershanem çok iyiydi aslında (Final) fakat yine de daha iyisine kaydolmayı düşünüyorum. Bu son şansım zaten, kazanmaktan başka çarem yok bu saatten sonra. Bi Fen Bilimleri ile konuşacağım. Bu arada fazla durumum yok arkadaşlar, Fen Bilimleri'nde tanıdığı falan olan varsa iletişime geçerse benimle çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.