Şimdi Ara

Mezun için kendine güvenmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Annem babam diş hekimliği taraftarı ben de gerçekten seviyorum gerek meslek gerek diğer bütün sebeplerden fakat siralamam ile ancak aşağıda yazdığım fakülteler ihtimal dahilinde lys de düşürmek psikolojimi alt üst etti
    Forumun fikirlerine her zaman önem verdim
    Adnan menderes aydın#17300#(kontenjan +39)
    Isparta sdü #17600#(kontenjan sabit)
    Erzurum siralama açısından sıkıntı yasatmaz
    Malatya ınönü(sikinti yasatmiyor)
    Ordu dis #18500# (24 kisi artti)
    Katip celebi gazi ya da ankara veya izmirde dis gelme olasılığı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayım muallakta kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.. up
  • Yaz Malatya yı git kardeşim. Beklemediğin kadar güzel bi üniversite karşılıcak seni. Eğitimi hakkında kesin bi şey diyemicem ama 2. Sınıfta arkadaşım var gayet memnun. Şehirde güzeldir temizdir ucuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stark7.

Yaz Malatya yı git kardeşim. Beklemediğin kadar güzel bi üniversite karşılıcak seni. Eğitimi hakkında kesin bi şey diyemicem ama 2. Sınıfta arkadaşım var gayet memnun. Şehirde güzeldir temizdir ucuzdur.

Malatya discilikte mi okuyor?
    Ulasma sansim var mi?
    Malatya okulu da sehri de gerçekten çok övüyorlar
    Malatyanin genel özelliklerinden bahsedebilir misin?
    Insani,sehir yapısı,üniversite,olanaklar?

• Sen kesin yaz gitsin. Benim YGS 130 k lys ile 50 k ya çektim. YGS ye guvenebilsem mezuna kalirim ama guvenemiyorum.

• lakara03 L kullanıcısına yanıt
    Kardeş meraba ben de aynı durumdayım dertleşmeye geldim Seneye kalmayı düşünüyor musun?
    Evet Malatya diş okuyo.
    Ben Malatyalıyım kardeşim 19 yaşındayım 18 yıl orda kaldım Malatyayla ilgili her şeyi sorabilirsin. yemekleri ucuz insanı çok iyidir (kötüsü de vardır tabi genel söylüyorum)
    Şehir olarak tabi ki bi izmir bi Ankara değil ama üniversite okumak için gayet idealdir. Üniversite merkeze 20-25 dakika uzaklıktadır. Ulaşım filan çok kolay hiç dert etme
    Dediğim gibi diş eğitimi hakkında fazla bilgim yok yanıltmak istemem seni ama gerçekten çok büyük ve güzel bi üniversitedir İnönü üniversitesi. Başka sorun varsa sor

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon34

Kardeş meraba ben de aynı durumdayım dertleşmeye geldim Seneye kalmayı düşünüyor musun?

Valla çok arada kaldım düşürmek zaten canımı yakıyor
    İsparta diş istiyorum özellikle inşallah gelir katip çelebi gelme ihtimali ne hocam sence?

Katip çelebi biraz zor gibi ama konya necmettin erbakan, omü sdü, inönü olma ihtimali var. Bunlar da gayet güzel umarım biri denk gelir
  • 3 yıldır konyadayim konya kesinlikle öğrenci şehri değil,düşünmüyorum
    Ozellikle sdu çok güzel inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Öğrenci şehri değil derken? Aynen hakkımızda hayırlısı olsun. Acaba diş hekimliğinde mezun olduktan sonra mezun olunan okulun bir etkisi var mı? Örneğin özellerde sorun olmaz (kendini iyi geliştirmişsen) ama devlette böyle bir kriter gözetiliyor mu merak ediyorum? Mesela gittiğimiz doktora hangi üniden mezun olduğunu sormuyoruz, işini iyi yapıp yapmadığına bakıyoruz.
  • bluemoon34 kullanıcısına yanıt
    Konya hani insani kendi6kanimca soğuk esnafı yok,selçuklu çok kaliteli fakat erbakan tavsiye etmem daha çok toy bir üniversite

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.