Şimdi Ara

MEZUN KARDEŞLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl gidiyor :) Kaçıncı seneniz, moral motivasyonunuz nasıl, konular ne durumda, iyiki mezuna kalmışım diyebiliyor musunuz şuanki gidişatınıza göre:) Çalışmalarınız nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üçüncü senem. geçen sene de iyi geçmişti bu sene de rahatız memnunuz bakalım. konuları sıfırdan aldım tytde de aytde de. tyt bitti tekrar amaçlı ygsleri çözüyorum, ayt mat ve geoda ilk kitaplar bitmek üzere, fende de daha ortalardayım

• Çok güzel hocam. Geometri ve matematik için hangi kitapları bitirmek üzeresiniz? Hedef ne ayrıca :)

• ikisinde de karekök kullanıyorum hocam. hedef de itü uzay mühendisliği:) siz ne alemdesiniz

• İlk mezun senem. Sayısal 37k.İlk dönem çöp geçti. O yüzden kütüphaneye gitmeye başladım. Motivasyonum 10 üzerinden 5-6. Konu olarak türkçe ve biyoloji bitti. Ayt mattan türev ve integral;fizikten elektrik,optik ve modern fizik kaldı.Kimyadan ise gazlar,modern kimya,periyodik sistem,mol ve hesaplamalar bitti . geometriden ise üçgen bitti,dörtgene başladım. O da bu hafta bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 18 Aralık 2019; 23:29:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi inşaAllah hocam :) dershaneyle birlikte ilerlemeye çalışıyorum ben olabildiğince . 4.senemdeyim ben de. Tyt bitti gibi bir şey hemen hemen. Ama tabi tyt bitti denilse de bitmiyor malumunuz :D aytde biyolojiyi bitirdim. Fizikte hareketteyim henüz. Kimyada entalpi. Matematikte limit, geometride de analitik ve üçgenler bitti sadece. Güzel haberlerinizi görürüz umarım hocam :)

• Valla ben de ilk dönem çok iyi geçti diyemem hocam. Ama çok sıkarsak kendimizi sene sonunu getirmemiz de o kadar zorlaşır. Ocaktan itibaren asılmaya başlarsak güzel şeyler olur diye umuyorum İnşaAllah:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite mezunuyum işsizim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk mezun senem benim de, 84k dan kaldım. Matematik için apotemi trigo ve fonksiyon çözdüm, sarmalda türev integral kaldı acilde trigo log dizi türev integral kaldı. Acil ve bilgi sarmalı en kötü ocak ortasında bitirdikten sonra son kitaba başlamayı düşünüyorum (apotemi türev integral de çözeceğim)
    Geometri yine leş, toparlayabilir miyim hiç bilmiyorum
    Ayt Fende çok ilerleyemedim ama şu an gayet hızlı gidiyorum. Konular rahat yetişecek.
    Tyt yine aynı,süre sıkıntısı var benim için. Matematik dışında hepsini hızlı çözüyorum ama tyt matta kaplumbağa gibiyim.

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ben de öyle düşünüyorum :). Şu anlık tek sıkıntım tyt. Onu da halletsem daha da sıkıntım kalmayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    tyt asla bitmez hocam :D aytde iyi ilerlemişsiniz böyle devam hepimizin iyi haberlerini alırız umarıım

• İlk yıl mezunum.0çaba sadece iteklemeyle girdiğim denemeler saysinde 110k.moral acayip dengesiz 8 gibi depresifken 11gibi arkadaşlarla muhabbet ettim acayip iyi geldi. Dershane sakin hocalarımla aram iyi bire bir ders anlatma imkanı fazla ama beklemediğimiz şeklide mat2 oturmadı denenen hoca sayısını unuttum biten konu yok yarım yamalak 1 2 konu .her şeyden biliyorum bildiğim tam konu yok(kıytırıkta olsa fen lisesinin binlerce eksisi yanındaki artısı)integral yapıyorum çarpanlarda ayırma yapamıyorum.tyt matta 34 ile başladım 16d16y 13d 11y yaptığım denemeler var geçen sene rahatlıkla çıktığım 90 +ya bu sene stres ve baskıdan çıkamadım.Aile bir iyi bir kötü dershane öyle.her şey çorba oldu.ayt geçmeye karar verdim full ayt ,denemede eksik yerlere bakıcam tytde. Mental anlamda başarırsam gelicek inanıyorum.hedef Kars a gidicek neti yapalımda gerisine bakarız ege tıpa hayır demeyiz yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.