Şimdi Ara

Mezun olmadan transkriptin vasfı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Suan bir universitede ic mimarlik 4. Sınıfım bazi durumlardan dolayi sanirim mezun olamadan yeni bir universiteye dgs sinaviyla mimarliga tekrardan gireceğim.

Şimdi mezun olmayacağım icin diploma alamayacgim zaten. Peki 4. Sınıfa kada gördüğüm derslerin transkripti ile yeni universite de muaf durumları icin kabul olur mu? Sonucta ben bu dersi okudum gectim transkriptin bu yetkisi olmasi lazim degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gittiginiz okula ve dersleri alacaginiz hocaya gore degisir baskan ama sartli gectiginiz ders varsa kabul olmuyo diye biliyorum yonetmelige gore. En az CC ile gecmis olmak lazim bir dersi saydirabilmek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF1E67A65 -- 23 Şubat 2017; 10:01:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4m24

Gittiginiz okula ve dersleri alacaginiz hocaya gore degisir baskan ama sartli gectiginiz ders varsa kabul olmuyo diye biliyorum yonetmelige gore. En az CC ile gecmis olmak lazim bir dersi saydirabilmek icin.

Hocam ortalamam 2.98 lerde.
    Sadece direkt şuan okuduğum okuldan diplomamı almadan ayrılacağım gibi.
    Yani transkript elimde olacak sadece.
    Benim sorum diploma olmadan sadece transkript yeterli olur mu ders saydırmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

quote:

Orijinalden alıntı: H4m24

Gittiginiz okula ve dersleri alacaginiz hocaya gore degisir baskan ama sartli gectiginiz ders varsa kabul olmuyo diye biliyorum yonetmelige gore. En az CC ile gecmis olmak lazim bir dersi saydirabilmek icin.

Hocam ortalamam 2.98 lerde.
    Sadece direkt şuan okuduğum okuldan diplomamı almadan ayrılacağım gibi.
    Yani transkript elimde olacak sadece.
    Benim sorum diploma olmadan sadece transkript yeterli olur mu ders saydırmak için.

Yeterli oluyor diye biliyorum baskan. Siz yine de iyice arastirin. Gideceginiz okulun ogrenci islerine mail atmakta fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Derslerin sayılması için ders içeriklerinin ve ders listesinin eski okulunuz tarafından onaylanması gerekmektedir. Ardından yeni okulunuz da intibak için dilekçe vereceksiniz ve bu kurul sizin dilekçenizi ve derslerini inceleyip hangisinin eşleştiğine hangisinin eşleşmeyeceğine karar verecek.

Burada ders içeriği kadar kredileri de önemli oluyor. Ayrıca DGS için 2 yıllık bir teknikerlik mezunu olmanız gerektiğini biliyorsunuz umarım. Eğer okuğunuz şehir vs. ile ilgili bir sorun var sa aynı bölümde yatay geçiş ile puanı daha düşük bir okula geçmeniz mümkün oluyor. Bu durumda dediğim durumlar yapılacak ve açıkta kalan dersleri alıp mezun olabileceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.