Şimdi Ara

MEZUN ÖNERİ ÇALIŞMA ŞEKLİ/KAYNAK TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MEZUN ÖNERİ ÇALIŞMA ŞEKLİ/KAYNAK TAVSİYEMEZUN ÖNERİ ÇALIŞMA ŞEKLİ/KAYNAK TAVSİYE

Arkadaşlar üniversite okurken 2.hazırlanışım olacak.Okuduğum dediğime bakmayın sadece resmiyette normal bir mezunum.Şimdi aklıma sunu yapmak geliyor.1-2 kaynak sonra full deneme ya da tyt fen den tiksiniyorum onlar icin full deneme diğerleri icin soru+deneme gitmek
    ayt için her dersten üç kaynak çözmek 12.gb kadar bir arşiv aklınıza gelecek coğu kitap var özellikle ayt yi fullemek istiyorum ayt mat için sizce 3 kitabı tam çözmek mi resimleri ekledim ya da bende olan kaynaklardan güzel soruları özel testleri çözmekmi yoksa temiz gitmek mi seçimi size bırakıyorum ayrıca seçtiğim kitaplar sizce yeter mi seviyem çok iyi denilebilir kafam çok karmaşık siz nasıl gideceksiniz özellikle 3-4 arası mezun olan varsa lütfen yazsın.Artık bu işi sona erdirmek için giriyorum sınava.MEZUN ÖNERİ ÇALIŞMA ŞEKLİ/KAYNAK TAVSİYE elimde olan mat kaynakları mesela böyle grafik tablet alıp özel testleri yada zorları çözebilirim yada 3-4 kitap belirleyip onları cıkartabilirim herşeye açığım.İYİ GECELER

• Uppp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de ünide 2.hazırlanışım :) ve son kez gireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1garipyolcu1 1 kullanıcısına yanıt
    Ohh be sonunda benim gibi birisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.