TYT Türkçe karekök mps kitabı var hoca dinlemeden sadece bu kitaptan çalışarak ilerlemeyi düşünüyorum. Kanal veya kaynak tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim. TYT matematik olarak 10+ net yapıyorum aklımda mert hoca - bıyıklı mattan herhangi birinin ders notlarını alıp başlamak geçiyor ( 2sini birlikte alabilirim ) başka hoca öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. geçen seneden kalma 0 orjinal sb acil sb var acaba bunları çözmeden önce başka bir kaynak çözmelimiyim ? TYT Fizik - bu konuda kararsızım vip fizik ders notu olarak ilerlemeyi planlıyorum. (Fiziğim kötü) elimde geçen seneden kalma 0 kafadengi temel-orta sb eğitim vadisi start serisi yes tyt fizik fasikül seti var ( umut hocadan görüp almıştım) TYT Kimya - Kimle gideceğime karar vermedim kanal ve kaynak tavsiyelerine açığım geçen seneden kalma 0 miray sb var tyt için yeteceğini düşünüyorum TYT Biyo - le gideceğime karar vermedim kanal ve kaynak tavsiyelerine açığım elimde geçen seneden kalma aydın sb biyotik sb birey b sb var TYT-AYT Geometri Kenan kara ders notunu alarak ilerleyeceğim geçen seneden kalma 0 full sb acil sb orjinal sb var ekleme yapmalı mıyım ? |
Bildirim